Kilo Almak İstiyorum Ne Yapim ?
-
muahuaa firexin dedii gibi pc basında oturupta göt büyütme tezini siken insanlardan biriyim bende :)
10 saat fln pc basındayım spordan anladıım ayda 1 halısaha macı yapmaktır cok gezip tozan bi insanda deilim bıraksalar 12 saat uyuyabilirm öküz gibide yerim ama zayıfımdır kesinlikle metabolizma meselesi aga cogu benden daha şişman insandan daha cok yerim daha cok uyurum ama zayıfımdır bende :)
-
bir vücut gelistirme salonuna yada o tür ürün satan dükkana git.
toz halinde protein satin al. süte karistirilip iciliyor. 500 gr yapina göre sana 3 ile 7 arasinda kilo aldirir.. -
1-2 kere dietisyene gittim ben :)
adam alıyo seni karşına soruyo şunu seivyonmu yok :D bunu seviyonmu yok
sonunda çıldırıyo :D tamam onu sütle takviye ederiz bunu bunla daha sonra
sevmiyom ama yerim doktor bey amca deyince :) hay a.q nie uraştırdın der gibi oluyo
veriyo eline 1 liste :D a.q yok ara öğün 4 ara öğün felandı filandı
yaptım 1-2 kere 1 hafta kadar :D cidden kilo aldım ama siterim kim yapcak deyip kenara fırlatıyosun sonra :) -
Hoja Ye Ye Ye Sonunda Şişersin Merak Etme ((:
-
duzenli spor yap en onemlisi spordan once ve spordan sonra yemen. cok hizli olmasada yavas yavas kilo alirsin cogunlukla kas olur. tek yapman gereken kendini spora alistirmak ve once ve sonra yemek yemek. (once derken 5 dk once degil en az 45dk once. sonra nezaman istersen olur ama cok sivi tuketmemeye calis sonrasi icin.)
-
karbon hidrat alma hormonal yapın bozulur. ergenlik çağındaysan endişe etme kilo alırsın yavaş yavaş.
-
BULK al süte karıştır iç 32.5 ytl olması şimdi ben bi ara kullandım 55 kiloydum 68 oldum %60 karbonhidrat %40 aminoasit olması lazım 1 ay içinde farkı görürsün düzenli kullan belli saatler iç içtinmi 30 dakka yat bişey yapma fln 1 ay içinde farkı görürsün , gerçi, bu sıcaklarda kullanmamak lazım ya kist fln yapabilir...
-
Günlük beslenmene dikkat et, sağlıksız beslenme. Vücudun kilo alabilmesi için öncelikle aldığı enerjiyi harcamadan depolaması gerekir. Bunun için gece yatmadan hemen önce bir öğün yemek kilo alınımını hızlandırabilir. Bol karbonhidratlı şeyler yiyebilirsin; ekmek, haşlanmış patates, pasta vs. Ama sakın kilo alacam diye sağlığından olma..
-
ye iç sıçma amk
-
Bence bünye meselesi bende Muhasebe bürosunda çalışıyorum sabah 9 akşam 7 sürekli oturuyorum, işyerinde 1 ekmek le falan kahvealtı yapıorum öğlen 3-4 gibi ya 3 hamburger yiyorum ya da 1 ekmek arası döner falan yiyorum ak$am eve gidince yemek yiyiorum yemekten sonra pc ba$ına kayıyorum ordada cips cola çekirdek kek çikolata vs vs yiyorum 11 e kadar sonra yatıorum. ama yine kilom yok yine kilom yok :( ya$ 20 178cm boy 62 kg ! aq. şöle bi 70-72 olsam tamamdır :D FireX msnde demişti BULK die bi dalga var protein dalgası :D ondan alcam da aq. Cumhurba$kanı(babam) veto etti :D daha sonra alırsın veremezsin vs vs dio böle iisin dio :D