folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kilo Almak İstiyorum Ne Yapim ?

Kilo Almak İstiyorum Ne Yapim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

muahuaa firexin dedii gibi pc basında oturupta göt büyütme tezini siken insanlardan biriyim bende :)

10 saat fln pc basındayım spordan anladıım ayda 1 halısaha macı yapmaktır cok gezip tozan bi insanda deilim bıraksalar 12 saat uyuyabilirm öküz gibide yerim ama zayıfımdır kesinlikle metabolizma meselesi aga cogu benden daha şişman insandan daha cok yerim daha cok uyurum ama zayıfımdır bende :)

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    bir vücut gelistirme salonuna yada o tür ürün satan dükkana git.
    toz halinde protein satin al. süte karistirilip iciliyor. 500 gr yapina göre sana 3 ile 7 arasinda kilo aldirir..

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    1-2 kere dietisyene gittim ben :)
    adam alıyo seni karşına soruyo şunu seivyonmu yok :D bunu seviyonmu yok
    sonunda çıldırıyo :D tamam onu sütle takviye ederiz bunu bunla daha sonra
    sevmiyom ama yerim doktor bey amca deyince :) hay a.q nie uraştırdın der gibi oluyo

veriyo eline 1 liste :D a.q yok ara öğün 4 ara öğün felandı filandı
    yaptım 1-2 kere 1 hafta kadar :D cidden kilo aldım ama siterim kim yapcak deyip kenara fırlatıyosun sonra :)

sırıtma la.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Hoja Ye Ye Ye Sonunda Şişersin Merak Etme ((:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek

duzenli spor yap en onemlisi spordan once ve spordan sonra yemen. cok hizli olmasada yavas yavas kilo alirsin cogunlukla kas olur. tek yapman gereken kendini spora alistirmak ve once ve sonra yemek yemek. (once derken 5 dk once degil en az 45dk once. sonra nezaman istersen olur ama cok sivi tuketmemeye calis sonrasi icin.)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yay
    yay's avatar
    Homo
    karbon hidrat alma hormonal yapın bozulur. ergenlik çağındaysan endişe etme kilo alırsın yavaş yavaş.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek

BULK al süte karıştır iç 32.5 ytl olması şimdi ben bi ara kullandım 55 kiloydum 68 oldum %60 karbonhidrat %40 aminoasit olması lazım 1 ay içinde farkı görürsün düzenli kullan belli saatler iç içtinmi 30 dakka yat bişey yapma fln 1 ay içinde farkı görürsün , gerçi, bu sıcaklarda kullanmamak lazım ya kist fln yapabilir...

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Günlük beslenmene dikkat et, sağlıksız beslenme. Vücudun kilo alabilmesi için öncelikle aldığı enerjiyi harcamadan depolaması gerekir. Bunun için gece yatmadan hemen önce bir öğün yemek kilo alınımını hızlandırabilir. Bol karbonhidratlı şeyler yiyebilirsin; ekmek, haşlanmış patates, pasta vs. Ama sakın kilo alacam diye sağlığından olma..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek
    ye iç sıçma amk

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Bence  bünye meselesi bende Muhasebe bürosunda çalışıyorum sabah 9 akşam 7 sürekli oturuyorum, işyerinde 1 ekmek le falan kahvealtı yapıorum öğlen 3-4 gibi ya 3 hamburger yiyorum ya da 1 ekmek arası döner falan yiyorum ak$am eve gidince yemek yiyiorum yemekten sonra pc ba$ına kayıyorum ordada cips cola çekirdek kek çikolata vs vs yiyorum 11 e kadar sonra yatıorum. ama yine kilom yok yine kilom yok :( ya$ 20 178cm boy 62 kg ! aq. şöle bi 70-72 olsam tamamdır :D FireX msnde demişti BULK die bi dalga var protein dalgası :D ondan alcam da aq. Cumhurba$kanı(babam) veto etti :D daha sonra alırsın veremezsin vs vs dio böle iisin dio  :D

Toplam Hit: 7552 Toplam Mesaj: 49