Kilo Almak İstiyorum Ne Yapim ?
-
hoca bizim arkadaş vardı çok ufak tıfıl kalıyordu yanımızda.. gitti vücut geliştirme salonuna.. kilo almak için ;) 2 tane kocaman kutu protein tozu mu ne vermişler.. şimdi görseni çocuğu fena halde yapılandı ;) yalnız o protein tozunun tek bi kutusuna 200 lira vermiş!!
-
Bana takıl. Sizin problem dediğiniz benim kabusum yav.
Balık, fırında kaşarlı beyti, kaymaklı ekmek kadayıfı ve diğerleri...
Bana 1 ay ver, bende sana 15 kilo aldırayım. Tosun olursun tosuuuuuuuuuun
Not: Kendimden biliyom.
-
çalışırken 75 kiloydum evde pc başında oturmaktan 65 e düştüm :D 10 kilo nereye gitti bilmiyorum, şimdi tekrar almaya çalışıyorum :D
-
zyprexa diye bi hap war günde 5mg içiosun 1-1,5 ayda 10 kilo almassan ajdar oliim:P (yanlız şizofreni hapı)
-
bende yasıma göre çok zayıf biriyim 10-15 kilo bende almak istiyorum :'(
parazit war bende yaklasık 6 yıldır .. almadıgım hap içmediğim şurup kalmadı .. doktorlara göründüm nafile..
bira iç dediler parazitleri dökersin dediler.. ama ben bira alamam.. almamda..
baktım olmuyoo kendimi kendi halime bıraqtım..
-
abiler 16 yaaşındayım 1,80 boyum war 55 60 arasıda kilom
acaib zayıfım bütün gün yiyorum içiorum yine kilo alamıyorum
zafiyet geçircem nerdeyse amk
o dediniz karbonhidratları filan werirlermi acaba bna (:
-
Bende isityiom da alamıom amk ya zokacam böle işe çok sıkıçıyorum belk ondandır:S
-
La öğünleri 5 e 6 ya çıakrdım gene bişey yok düzenlide yiyorum tık yok alsan bi 5 -10 kilo bende mis..
O haplar maplar sonra bela olur valla hiç bulaşmayı istemiyorum...
Ekmek, Patates pialv devam.. Lavaş arası pilav....ekmek arası hamburger...
-
Öğün aralarında sürekli fast food yemeye bak gece yatmadan öncede fast food ye dene 1 haftada en az 2 kilo :)
-
senin tiroksin hormonun çok çalışıyo o zaman.. bu tip insanlar ne yerlerse yesinler kilo alamazlar.. ancak 40 lı yaşlardan sonra kilo almaya başlarlar bu hormonun azaşması dolayısıyla... yani boşa uğraşma.. o hormonu azaltacak bişiler yemen lazım ama o nasıl olur orasını bilmem :D