Kitap Satılır
-
EnerJiC bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeşim pazar günü müsait olacağım ve buraya tam liste koyacağım sen ne içerikte olduğunu söyle
Kategorize ederek paylaşırsan listeyi daha iyi olur. -
C++ / Delphi / ASP / PHP Kitaplari Harry potter Ölüm Yadigarlari Birde elinde fantastik kitaplar falan varsa olur, mesela alacakaranlık serisi gibi. (Alacakaranlık serisini okudum, örnek olarak söyledim.)
-
Henri Charriere - Kelebek var mı?
-
pessimist bunu yazdı:
selam,
hakan günday'ın kitapları var mıdır?
-----------------------------psikolojini düşünüyorsan okuma hocam hayata bakış açımı değiştirdi o kitaplar
-
EpheSuS bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
selam,
-----------------------------psikolojini düşünüyorsan okuma hocam hayata bakış açımı değiştirdi o kitaplar
-----------------------------son kitabını(ziyan) okudum hoşuma gitti tarzı =) ondan merak ediyorum diğer kitaplarını da.
-
sadist bişiler varmı?
-
Arkadaşlar kitap isteklerinizi özelime yazarsanız sevinirim :) şuan kitapların listesini çıkarmakla meşgulum
-
pessimist bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
selam,
-----------------------------son kitabını(ziyan) okudum hoşuma gitti tarzı =) ondan merak ediyorum diğer kitaplarını da.
-----------------------------Kinyas ve Kayra ile başla o zaman en baştan sondan başlaman biraz kötü olmuş :)
-
bu forumun kitap başlıklarında kaçıncı hakan günday görüşüm bu. merak ettim bende alacağım.
-
hani daha çıkartmadın mı listeyi? çıkarttığın kadarını paylaş bari.