Kızlar Neden Böyle?
-
size kendimden bahsetmek istiorum biraz. aslında okumasanızda olur ama su an kafa o kadar bulanık ki yazıp içimi dokmek istedim. okuyan okur dersini alır benim yasadıgım olayları yasamadan. ya da yaşar ogrenir aynılarını....
üni ilk yıllarında tanıstıgım bir kız vardı. guzle tatlı gelmişti konusması falan hostu ilgimi cekti dogal olarak tanıstım ve bir ilişkiye merhaba dedik 2. gunden. ilk seneler o kadar guzel gectiki anlatamam fakat sonlarına dogru ne olduysa anlamadım. 3 sene bittiginde olanlar olmaya basladı. kızın mezuniyeti yaklamıstı. bir anda kalkan götünün acısını ben cektim. o zamanki aklımı sevimki o an seviorus ayagına bırakmadım... 3. sene yazı sırf annemlerle falan takısıor die bizimkileri bırakıp cekip gittim 3 ay eve ugramadım... ne için? kız için... hay aklıma şaşayım... sonra ailele barıstık ettik bu sefer kız bozuk ataya basladı yok nie ailemle barısmısım :S neyse bu olaylarda atlatıldı. sorunlar kapandı derken birden mezuniyet girdi araya o mezun oluor ben okula devam :D e tabe biras sasırdık ikimizde afalladık. kafaları birbirlerine vursanda aynı ses cıkıordu. devam devam devam.... devam ettik. işe mişe soktuk bi dersaneye hoca olarak girdi işte. nasıl gidi bilmiorum benim parmagım oldu sanırım ama kendisi hala bilmez bunu... bilmicekte. neyse devam edelim. bu para kazanıor ben okula gidiordum.. kavgalar artık tek bir sebepten cıkmaya basladı. PARA.. bu lanet icin kavga ediorduk. neymiş yetmiorusum... sabır sabır sabır sabır.... dedim ve sabrettim. olaylar artık kafamın icine ediordu... konusma kararı aldıgım gun bir telefon seninle konusmak istiorum. ee konusalım bende olumlu bişi sandım. hatasını anladı sandım.... konustuk, ayrıldık.... neymiş ona söz verdigim elbiseyi ya konustugumuz gun alıcakmısım ya da gozune gozukmucekmisim... :S uppssss dedim. ne oluo :S benim sozumu gercekleştirmek icin bekledigim maddi destegin gelmesine 3 gun var. soledim kendisine.. siktir gitten ddaha agır gelen sozlerle karsılastım. ayrıldık.... 1 sene bunalım, ilaç neim... idare ettik duzeldik... unuttuk... ne kadar guzel di mi olaylar? guzel deil.. olaylar bundan sonra baslıo asıl kafamı bozan.... benim tanıdık coktur, benim eskisini bilmem nerde biri gormusler benimle beraberken... arastırdım buldum ibine cocugunu zengin cocuk... ev kıyak araba nei :S ulan dedim eve arabaya verenlere yazıklar olsun.... dedim 4 seneni siktir et sen hayatına bak... tam yasıordum ki 2 hafta oncesine kadar. arada annesi neim arıodu seni osledik falan... gel bi ara.... bu arada sehir degiştirmişler onuda ogrendim. vay anasını satem dedim...
tam dedim oh be tamamen kurtuldum... artık benimle aynı sehirde olmadıgına gore anıları yasatan yerler bir bir yok olacak. yuzum guldu. eee artık eskisi gibi degildim.... o sevgi dedikleri zimbirik olmustu icimde :S zerresi bile kalmadı... bu kazıgı yedim ya belki hakedene bile vermedim 2 senedir sevgimi... ha neyse 2 hafta once dioduk... bi msj bu benim yeni numaram die benim ikinci hattıma msj.. bende yeni aldıgı numaradan bu da benim numaram die msj attım... ne beklersiniz cevabı.....
"msj atma erkek arkadasım kızıor" :S yuh dedim... dusundum ulan benmi hayal goruom amk... mesaja bi daha baktım gercek amk.... bal gibi yazıor :S numarayı neyi kontrol ettim ogrendim hakkat ondan gelior. dedim acaba biri numaramı cekior :S neyse bende yazdım gonderdim """"COKTA SİK*M""""...... bunlar gbilerine ne yakısır?
SSSS kuralını uygularsan peşindeler, araban varsa vermedikleri kalmaz, evin ii ise evlenmek icin seni bile kandırır bu dunyadaki seytanın temsilcileri, daha neler neler yazsam valla yer yetmez....
neyse ben ole msj atınca cok terbiyesizsin falan die msj geldi :S dedim ulan hak ediolar sonra hala uste cıkıcam die ugrasıolarççç ne bu üstte olma merakı anlamadım sonucta yiyecekleri aynı şey :S toba toba... dedim ulan al eaneti git cevir sık kafasına..... ondan sonra cek gel iz bırakma... tam gidiordum kardesim yoldan cevirdi abi ne yapıosun sen die arabanın onune atladı :S o an uyandım sanki....
hayatta hic bir seye uzulmedim kendime uzuldugu kadar :S kandırılmak oynanmak cok kodu bana aman siz yapmayın.....
biras once hesapladım 3 70cc bira caktıktan sonra 4 sene boyunca harcadıgım para ile megane alıomusum cabrio hemde :D yuh dedim... ulan birikim yapsaydım havada karada sırtım yere gelmesdi :D su an yerlere yatıoru gulmekten......
sonuc olarak bu kızlar nasıl bir varlık anlamıs degilim. biri oledir demek istiorum ama amk hepsi bir... bi erkek gordugunde illa sozunu gecirecek...
TBT.COM TEŞEKKÜRLER İÇİMİ DOKEMİ SAGLADIN..... OH BE RAHATLADIMMMMMM
BU SİTEYİ KODLAYAN HERKESE, BU İNANILMAZ KİŞİLERİ BİR ARAYA TOPLAYAN HOLY E TŞK BORÇTUR BENİM İCİN... BİR GUN KARSILASIRSAK ALNINDAN OPMESSEM ADAM DEİLİM. O BENİ TANIMAZ AMA BEN ONU TANIRIM 1 KM UZAKTAN :d
SAYGILAR EFENDİM HERKESE İİ GECELER
-
hoca allah sabır vere sana unutmşsundur inş. hepisini okudum. insanın başına gelebilecek en boktan olaylardan birini yaşamışın benimkiside 4 sene sürdü sonra sattı gitti 2 hafta sona msj seninkisi nişşanland yakında evlenio şok oldum. boşa üzmüşüz kardeş kendmizi biz. karı milletide erkek milletide anlam verilemz lafım herkese bu yazıdan sonra kendiniz ağır bi şekilde eleştirin bende eleştiricem. bu dünayda artık millet MAddiyat takılıyor Manevi takılan az onuda bulana hll olsun derim uzak duruyorum ben karı milletinden...
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
hoca allah sabır vere sana unutmşsundur inş. hepisini okudum. insanın başına gelebilecek en boktan olaylardan birini yaşamışın benimkiside 4 sene sürdü sonra sattı gitti 2 hafta sona msj seninkisi nişşanland yakında evlenio şok oldum. boşa üzmüşüz kardeş kendmizi biz. karı milletide erkek milletide anlam verilemz lafım herkese bu yazıdan sonra kendiniz ağır bi şekilde eleştirin bende eleştiricem. bu dünayda artık millet MAddiyat takılıyor Manevi takılan az onuda bulana hll olsun derim uzak duruyorum ben karı milletinden...
-----------------------------hocam haklısın valla. unuttum unutmasına da arada bir yoklayıp kendini hatırlatması sinirlerimi bozuor :S valla her erkegin bir bole macerası vardır herhalde... ben buyuklerden duysam bole seyler yaparmıydım.... yok nerde paylaşımcılık sıfır :S biri de oturur gostermez dicem hatalarımızı ayıp etmiş olcam. onlar gosterioda bu sevgi boku gozleri kor edior :S onları bile takmıorsun kendimden biliorum.. anca biz teselli verelim kendimize iste.. :S valla yası genc 18 - 19 olan arklar varsa bilsinlerki bunu dikkat etsinler istedim... sana da gecmiş olsun hoca valla seninkide zor bir durum.. 2 hafta anca beklemiş hea :S yuh diorum baska bişi demioru ona...... yuh yuh yuh
kızlar kendinize gelin, erkekler uste cıkarsa 4S kuralını uygulayanlar artarsa sonunuz harap....
-
hacım üzme kendini benime başıman böyle bir olay geçmişti.ama şunu bil sanma ki o mutlu olacak,sanma ki gülecek senden sonra inan gülemez.her zaman şunu bilki o kaybetmiş.sen sadece maddi kaybetmişsin. ama o seninle mutlu bir yuvayı ve güzel yarınları kaybetmiş. yani kaybeden o hacım. ama şunu bilki artık gelecek ilişkierinde sana tecrübe olmuş oldu.yinede geçmiş olsun hacım. ama şunu bilki maddiyat takılmayn,zor gününde yanında olan, seninle ağlayıp seninle gülen kızlarda var bu hayatta. elbet bulursun hacım. hiç tasalanma.
-
TIGER_07 bunu yazdı:
-----------------------------
hacım üzme kendini benime başıman böyle bir olay geçmişti.ama şunu bil sanma ki o mutlu olacak,sanma ki gülecek senden sonra inan gülemez.her zaman şunu bilki o kaybetmiş.sen sadece maddi kaybetmişsin. ama o seninle mutlu bir yuvayı ve güzel yarınları kaybetmiş. yani kaybeden o hacım. ama şunu bilki artık gelecek ilişkierinde sana tecrübe olmuş oldu.yinede geçmiş olsun hacım. ama şunu bilki maddiyat takılmayn,zor gününde yanında olan, seninle ağlayıp seninle gülen kızlarda var bu hayatta. elbet bulursun hacım. hiç tasalanma.
-----------------------------hacı zaten dedim ya ders oldu die :) hayatımda maddiyata önem verse idim inan koymazdı bu olay bana.... ama ben hic dusunmemiştim bu neden ile bitecegini. :s sorun burdan kaynaklanıor.... asıl sorun aslında kendini hatırlatması. bu boku kendi yememiş gibi bide msj atıo ya delirtio adamı :S
-
arkadasim guzel ornek verdin seni nadina cok uuzldum zaten bendede ask yok ask nedir bilmiyorumki onlar benle oynamaya calisti ama artik hic oynatmiyorum insanlara gereginden fazla deger vermiyeceksin yoksa yercekimini 0 fira dogru yaklastiriyor ve onlarda hafif bir havalanmalar meydana geliyor
nasihat verecek degilim sana haddim degil gormus gecirmis bilen birisin sadece kendini uzme neolur gercekten sana uzuldum yanlis anlamda degil deger bilmeyen bir insan mis iste sen uzuldukce eminimki osevk aliyordur o zevki ona yasatma umarim urgun onun karsisina onu ezecek birsekilde cikarsin onalar gibisine dogulen gozyasina degmezzzz
eskiden ask ota boka kanardi simdi sadece paraya konuyor sanirim
ne soylesemki banada buna benzeroldu bukadar buyugu degilde acisini bilirim ama bir sure sonra insan kendine guluyor iste bu ve bunun gibi olaylarda bize tecrube oluyor :) etrafimiz deger bilmez kizlar dolu
kendine iyi bak kardesim bosa kafani kendini uzmeme degmez
-
be_cool bunu yazdı:
-----------------------------arkadasim guzel ornek verdin seni nadina cok uuzldum zaten bendede ask yok ask nedir bilmiyorumki onlar benle oynamaya calisti ama artik hic oynatmiyorum insanlara gereginden fazla deger vermiyeceksin yoksa yercekimini 0 fira dogru yaklastiriyor ve onlarda hafif bir havalanmalar meydana geliyor
nasihat verecek degilim sana haddim degil gormus gecirmis bilen birisin sadece kendini uzme neolur gercekten sana uzuldum yanlis anlamda degil deger bilmeyen bir insan mis iste sen uzuldukce eminimki osevk aliyordur o zevki ona yasatma umarim urgun onun karsisina onu ezecek birsekilde cikarsin onalar gibisine dogulen gozyasina degmezzzz
eskiden ask ota boka kanardi simdi sadece paraya konuyor sanirim
ne soylesemki banada buna benzeroldu bukadar buyugu degilde acisini bilirim ama bir sure sonra insan kendine guluyor iste bu ve bunun gibi olaylarda bize tecrube oluyor :) etrafimiz deger bilmez kizlar dolu
kendine iyi bak kardesim bosa kafani kendini uzmeme degmez
-----------------------------artık ben uzmuorum kendimi de arada bir gelenler gelio kardesim beaa :S oda benden kaynaklanan bişi deil yane.... benim valideye bile o mesajdan soz ettim... son olaydan yane kendisini hatırlatma cabasından... direk sordu ne yazdın cevabında die :D bende soledim hic sansur koymadan... kızdı biras terbiyesizlik yapmıssın ama sen daha iisini bilirsin dedi... :D insanlara asla terbiyesizlik yapma falan ogutler verdi ama o da hakkettigini bilior :D
bu olaydan sonra kim icin uzulcegimi cok ii anlayabiliorum....
1) ülkemiz için duşen sehitlere üzül
2) vefat eden büyüklerin icin uzul
3) bosa harcadıgın zaman icin uzul
4) uyudugun vakitte yapacaklarını dusun ve uzul
AMA ASLA BİR KIZ İCİN UZULME SİMDİ PRENSİP BU HOCA :)) nasıl ama :) insan yasadıkca her seyi ögrenio bea :D
-
punk18 bunu yazdı:
-----------------------------hepsini okumadým uzun geldi ilk paragrafý okdum eminim sana ailen demiþtir kýz okulu bitirdi sen yeridne sayýyorsun filan yada iþte sen inat edesin oda seviyo dersin büyüklerin o iþe baþlayýnca yürümeyeceðini sölemiþtir sen ama eminsindir sevgilinden ya.iþte birader büyük sözü dinlemek lazým.ben i para için terkeden olmadý asla öle bir kýz tanýmadým ama çok beraberlik yaþadým seni çok çok çok iyi anlýyorum hayal kýrýklýðý ve giden zamanýný anlýyorum.biþeyler yazmak istedim hepsi bu.bir þiir yazmýþtým bundan 4 ay önce onu sana yolluyorum konuna da açýyorum umarým iþe yarar
Gemilerdi okyanusları geçen,
Ya da gün doğumu ile düşman bir ülkenin kıyılarında görünen.
Senin hiç gemin yandı mı?
Ateşe verdilermi tüm cephaneni?
Kitaplardı nice devrimleri yaptıran,
Ya da bir sevgiliye hislerimizi aktaran.
Senin hiç kitabın yırtıldı mı?
Unuturdularmı tüm bildiklerini?
Elbiselerdi bizi sizlere tanıtan,
Ya da küflenmiş ruhlarımızı saklayan.
Sen hiç çıplak kaldın mı?
Sakladıkların saklı olmaktan çıkarıldı mı?
Ve bendim tüm insanları değiştirmeye çalışan,
Ya da zamanla onlardan biri olan......
HAYIR.
Gemilerimi onarıp,cephanesiz,
Kitaplarımı yapıştırıp yine hatırlayarak öğrendiklerimi,
Saklamayarak ruhumu,çıplak ve yalın,
O düşman ülkenin sınırlarına gideceğim.
Ve artık ben eski benden daha fazla benim......
Benliğini yitirmiş tüm senlere savaş açıyorum...
YAZAN:SeZeR SOYCAN
sezer soycan ben oluyorum bu arada
-----------------------------hoca eline saglık valla..... ben yazmaya kalksam simdi siirleri buraya inan tbt dolar tasar :)) zamanında ne cok karalamısım bakıorum bazen :) hepsi de guzele benzior kanımca. bi kacını paylastım bazi arklarla hos yorumlar aldım. biras saklı kalsın belki ileride bi kitap neim yaparım :)))
-
-
Hocam şükretmelisin. Ya o kızla evlenseydin ?
-
kız işte düşünmeye gerekmi var neden böle die
kendin dion kız işte, böle olması için başka bi sebebe gerek varmı?