folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Knight Online'cılar

Knight Online'cılar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

lan 2 saattir destan 3e  basıyorum girmiyor mk.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

:D premiumsuz daha çok basarsın sabah 4-5 gbi dene

Minimalist Değilim Tembelim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

:D premiumsuz daha çok basarsın sabah 4-5 gbi dene

0 mı la şans ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler şu anda @rapidhacker550 ve ben xigenondayız 2 kişilik klanımızda oynamaya devem edeceğiz bir asas ve bir priestiz gelen olursa bekleriz.

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek
    oturuyorum bunu yazdı

beyler şu anda @rapidhacker550 ve ben xigenondayız 2 kişilik klanımızda oynamaya devem edeceğiz bir asas ve bir priestiz gelen olursa bekleriz.

ben gelebilirim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

paylaşılan resimlere baktım da eskiden ne güzeldi hakikaten kimsede böyle yüksek +lı şeyler yoktu tek tük insanda olurdu onlar. Ben de en son 6-7 sene oluyor oynayalı, koxp laneti başlayınca oyun bitmişti zaten. Yeni patchlerle felan kurtarıyorlardı ama sonra tekrar başlıyordu, sonra da durdurulamadı zaten. Çivisi çıkmış dönülmez bu oyuna.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    masTR
    masTR's avatar
    Erkek

Eğer char satın almak istersen edanada Royal4 clanlı charım var . üstünde 8 milyon np si mevcut. Roguedir kendisi . Ardreamda ismi olan bir char :D

8 çitin seti / iron seti / dd kafalığı / dual 8 shard / dual rol / dual re itemleriyle satıyorum

59 lwl rogue

59 lwl mage

76 lwl rogue yan karakterler bunlar :D

eğer sadece oynucam dıyorsan edanaya gelirsen destekte olabilir :D

hsyn.ackgz > skype
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Boş beleş işler, hala akıllanmayıp kaybettiği yılları anlamayıp dönecem diyen var.Atalarımızın deyimiyle"Sizden adam olmaz".

https://t.me/pump_upp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Boş beleş işler, hala akıllanmayıp kaybettiği yılları anlamayıp dönecem diyen var.Atalarımızın deyimiyle"Sizden adam olmaz".

Kaybettiğimiz yıllar mı? Çok yanlış bir düşünce. Knight oynadığım zaman acayip zevk alıyordum. Knight oynamasaydım da yine başka şeylerden zevk almaya çalışacaktım. Aynı şey yani. Ama asosyallik yapar onda haklısın. Ama kaybettiğim yıl falan yok.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    masTR bunu yazdı

Eğer char satın almak istersen edanada Royal4 clanlı charım var . üstünde 8 milyon np si mevcut. Roguedir kendisi . Ardreamda ismi olan bir char :D

8 çitin seti / iron seti / dd kafalığı / dual 8 shard / dual rol / dual re itemleriyle satıyorum

59 lwl rogue

59 lwl mage

76 lwl rogue yan karakterler bunlar :D

eğer sadece oynucam dıyorsan edanaya gelirsen destekte olabilir :D

kaç tl ? :D

Toplam Hit: 9416 Toplam Mesaj: 80