Knight Online'cılar
-
lan 2 saattir destan 3e basıyorum girmiyor mk.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
:D premiumsuz daha çok basarsın sabah 4-5 gbi dene
-
samaccc bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
:D premiumsuz daha çok basarsın sabah 4-5 gbi dene
0 mı la şans ?
-
beyler şu anda @rapidhacker550 ve ben xigenondayız 2 kişilik klanımızda oynamaya devem edeceğiz bir asas ve bir priestiz gelen olursa bekleriz.
-
oturuyorum bunu yazdı
beyler şu anda @rapidhacker550 ve ben xigenondayız 2 kişilik klanımızda oynamaya devem edeceğiz bir asas ve bir priestiz gelen olursa bekleriz.
ben gelebilirim
-
paylaşılan resimlere baktım da eskiden ne güzeldi hakikaten kimsede böyle yüksek +lı şeyler yoktu tek tük insanda olurdu onlar. Ben de en son 6-7 sene oluyor oynayalı, koxp laneti başlayınca oyun bitmişti zaten. Yeni patchlerle felan kurtarıyorlardı ama sonra tekrar başlıyordu, sonra da durdurulamadı zaten. Çivisi çıkmış dönülmez bu oyuna.
-
Eğer char satın almak istersen edanada Royal4 clanlı charım var . üstünde 8 milyon np si mevcut. Roguedir kendisi . Ardreamda ismi olan bir char :D
8 çitin seti / iron seti / dd kafalığı / dual 8 shard / dual rol / dual re itemleriyle satıyorum
59 lwl rogue
59 lwl mage
76 lwl rogue yan karakterler bunlar :D
eğer sadece oynucam dıyorsan edanaya gelirsen destekte olabilir :D
-
Boş beleş işler, hala akıllanmayıp kaybettiği yılları anlamayıp dönecem diyen var.Atalarımızın deyimiyle"Sizden adam olmaz".
-
Esconda bunu yazdı
Boş beleş işler, hala akıllanmayıp kaybettiği yılları anlamayıp dönecem diyen var.Atalarımızın deyimiyle"Sizden adam olmaz".
Kaybettiğimiz yıllar mı? Çok yanlış bir düşünce. Knight oynadığım zaman acayip zevk alıyordum. Knight oynamasaydım da yine başka şeylerden zevk almaya çalışacaktım. Aynı şey yani. Ama asosyallik yapar onda haklısın. Ama kaybettiğim yıl falan yok.
-
masTR bunu yazdı
Eğer char satın almak istersen edanada Royal4 clanlı charım var . üstünde 8 milyon np si mevcut. Roguedir kendisi . Ardreamda ismi olan bir char :D
8 çitin seti / iron seti / dd kafalığı / dual 8 shard / dual rol / dual re itemleriyle satıyorum
59 lwl rogue
59 lwl mage
76 lwl rogue yan karakterler bunlar :D
eğer sadece oynucam dıyorsan edanaya gelirsen destekte olabilir :D
kaç tl ? :D