Konu Kitleme
-
arkadaşlar bence konuyu kitlemenin hiçbi manası yok bu özgür bi site olduğuna göre herkes istediği şekilde yorum yapabilir ve başkalarıda kendi düşüncelerni söleyebilir bence konu kitlemeyin kardeşim
-
guzel kardesim o konu 1297361723 kez acildi...aylarca tartisildi...sonunda herkes birbirine giriyor...ama birileri anlamiyor bazi seyleri....bu durumda konuda kitlenir silinirde...burasi demokratik bir platformda degil .
-
La havle velaaaaaaaaozgurluk duzensızlık kaos ortamı mı demek
bırı gelıp buraya kufur yazarsa sılınmeyecek mı cunku huzuru bozuyor
o konu da uyeler arasında huzuru bozuyor kılıtlendı ıns bu actıgın konuda sılınecek
-
la tam bende o konuya cevap yazıyodum celallendimm bide baktım konu kitlenmiş m.q
-
Hojam kım konusunu kılıtlemış
Benım konumu soyluyorsan ben kendı konumu çöpe taşıdım gereklı cevabı alamamıştım ayrıca aylar oncekı konuya yenımı cevap gelıyor bakın musket anlamış benmı -
kurt-turk tartismasinin ciktigi konu..kitleyende benim.kitlenmistir bitmistir.
-
a.q Ben bu kilit olayını cok seviyom
Özgürlük demişsin a.q
Ulan başkasının özgürlüğüne tecavüz ettiğinde özgürlük mü kalır a.q
Örnek a.q az önce birisi Kürt-Türk diye başlık acılmıştı a.q 1000 kere topic acılıyo her yerde ne boka yaradı ancak birbirinmizi yiyip duruyoz.
Saçma ve özgürlüğe tecavüz eden başlıkların kilitlenmesi en iyisi ;) -
yaw ben ce konuyu kitleyerek deilde huzursuzlukyapanları bi şekilde cezalandırabilirdiniz
-
burdan devam edelim a.q :)
-
kardesim türk diye bir sey var ama sunuda düsün türkiye topraklarında yuzlerce etnık grup vardı bunların kültürkeri farkı ıdı.Osmanlı imp. dusun adamların tam 3 kıtadan toprakları var ıdı ve yıllar gecti sırf ıc savaslar yuzunden koca devlet yıkıldı ve arasında atamızın buyuk mucadelesıyle TÜRKİYE kuruldu ama hala oturduğumuz devlette kürt,türk,macar,göçmen,arap,azeri,ermeniler var bunlar eğer birbirlerinle anlasamasaydı suan türkiye olmazdı karadenizde pontus cumhuriyeti,guneydoguda kurt devleti olurdu sonra ulke ulkelıkten cıkardı rusya gibi olurdu eger o etnık gruplarda ırkcı poltıka duzenlenseydı suan emınm bu ulke batardı ama aralarında turklerde de oldugu gıbı bır takım kotu ınsanlar var bunlar hep olacak ama bız bereber oldumuz surece hıc bısey olmaz sen boyle konusursn dogukan herkes farklı telden calar....
-
root a.q diyemi baslıyo butun cumlelerın: )))yalnıs anlama ama fazla kullanıyon
Toplam Hit: 1938 Toplam Mesaj: 15