Korsan TV 2.1
-

kurdum lakin böyle bi hatayla karsılastım cözümü nedir?
-
hoca bende win7 ye kurdum , acınca calışmayı durdurdu dıyor , flash.ocx artık bu win surumunde yok diyor hata ayrıntısında da , nasıl cozerız bunu
-
Bilal bey yazdiginiz program oldukca kullanisli bir arkadasimizin da dedigi gibi yurt disinda yasayanlar icin bu tur programlarin yeri ayri oluyor .
Programin kurulumu ve calismasi bana da kolay geldi , dil seceneklerinde Fransizca ve Almanca varken ingilizceye rastlayamadim ve kurulumda gercekten yokmu yoksa yukari veya asagi gizli bir dil secenegimi var diye farem ile ustunde gezindim bulamayinca Turkceyi sectim , oynaticidaki ses ayarini sola-saga getiremedim hep ortada duruyor , cay tv de varmis ismi bana cok sirin geldi hemen tikladim satilan african mangoplus lardan almak gerekiyormus hem zayiflamak icin hemde daha canli saclara sahip olup ayda tam sekiz kilo da verebilirmisiz , programi yararli ve kullanisli buldum , yeni projelerinizde basarilar dilerim .
-
doz4 bunu yazdı:
-----------------------------
kurdum lakin böyle bi hatayla karsılastım cözümü nedir?
-----------------------------hacı bir proglemle karşılaşıldı. eğer üstünde çalıştığın bi şeyler varsa bilgiler kaydedilemedi diyor da problemin ne olduğınu ben de anlamadım.
program .net framework 2.0 gerektiriyor. eğer bilgisayarında yoksa başka programlar için de gerekli bir eklenti yazılımdır. aşağıda verdiğim linkten indir kur. sonra tekrar bi denersen hayra girersin.
http://www.tamindir.com/net-framework-surum-20-yeniden-dagitilabilir-paketi/flash player eklentisi için de internet explorer'da aşağıdaki sayfayı açıp eklentiyi yükleyin.
http://get.adobe.com/tr/flashplayer/
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------hacı lig tv yayını yapınca yakalıyorlar maç sırasında her makinaya ayrı bi kod evriyorlar kaçak yayın yapanları izliyorlar ve ekranlara kodu bastıkları anda o kodu adam görüyo ve kimin kartı olduğunu görüyo bindiriyo cezayı. numara maç sırasında 3-5 defa çıkıyor kırmızı çerçeve içinde beyaz yazı ile çıkıyor bi program vasitası ile yayını 3 saniye geç verirsin ve o program da kırmızı kutudaki numara çıktığüı anda o numaranın üstünü kapatırsa seni siddin sene bulamazlar. lakin bi defa fore verdinmi fena öperler :D ha bu işi becerirsen de fena köşeyi dönersin..
-----------------------------a.q. bende diyorum o ne abuk subuk bişi ysxıyor bende siyah zemin üstüne beyaz yazı çıkıoyr
-
Bende su an calismiyor program birde su hatayi veriyor sanirim reklamlarla alakali.

-
@bloom ona evet deyip geçicen. programın çalışmasına etki etmez. arada çıkıyor malsef. reklam sayfasından dolayı.
-
national geograpic varsa discoveriy varsa
birde davinci olursa bende varım .d
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------@bloom ona evet deyip geçicen. programın çalışmasına etki etmez. arada çıkıyor malsef. reklam sayfasından dolayı.
-----------------------------Discovery science yerine normal Discovery'nin eklenme sansi var mi ? Birde su an bende Animal planet calismiyor,digerleri calismasa da olur. :)
-
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------Bilal bey yazdiginiz program oldukca kullanisli bir arkadasimizin da dedigi gibi yurt disinda yasayanlar icin bu tur programlarin yeri ayri oluyor .
Programin kurulumu ve calismasi bana da kolay geldi , dil seceneklerinde Fransizca ve Almanca varken ingilizceye rastlayamadim ve kurulumda gercekten yokmu yoksa yukari veya asagi gizli bir dil secenegimi var diye farem ile ustunde gezindim bulamayinca Turkceyi sectim , oynaticidaki ses ayarini sola-saga getiremedim hep ortada duruyor , cay tv de varmis ismi bana cok sirin geldi hemen tikladim satilan african mangoplus lardan almak gerekiyormus hem zayiflamak icin hemde daha canli saclara sahip olup ayda tam sekiz kilo da verebilirmisiz , programi yararli ve kullanisli buldum , yeni projelerinizde basarilar dilerim .
-----------------------------programın setup halini hazırlarken dil seçeneklerinde ingilizceyi unutmuşum daha doğrusu varsayılan dil ingilizceyken türkçe ayarlayınca gitmiş o da. onu güncelleyim bilgi verdiğiniz için teşekkürler. oynatıcıda sorun yok aslında ama niçin olmuş anlamadım.
lütfen facebook, twitter kullanıcısıysanız arkadaşlarınızla da paylaşın. çok kullanıcısı var ama reklamla yaygınlaştırmam lazım. link paylaşmak isterseniz
http://www.gezginler.net/indir/korsan-tv.html
adresini paylaşabilirsiniz.