folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder KPSS Ortaöğretim Sınavınız Nasıl Geçti?

KPSS Ortaöğretim Sınavınız Nasıl Geçti?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

laa türkçede bi anlatım bozukluğu sorusu vardı

seçenekler "mide" ilgili olanı seçtim ve kime sorduysam aynısını yapmış

ama bilinçlimi yoksa matbaa hatasımı bilemedim bi yaım yanlışı vardı

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

2012 YGS'den nasibini almış biri olarak Kpss türkçe soruları kısa geldi bana ne biliyim takılmadım pek yaptım çoğunu Tarih Allahlıktı zaten Matematiğe hiç bakmadım malum sözelciyiz genel olarak hiç boşum yok hepsini salladım belki tutar bellimi olur öylede olsa boylede kazanamıycaz zaten. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

düz lise mezunu olanın gırmesının hıc bıer anlamı yok full bile yapsa atanamaz :) hep teknisyen yada laborant gibi unvanlarda var kutuphanede calısacaklar bile ticaret meslek lisesi yada kız meslekten seçiliyor. 

düz lise anadolu lisesi vs yerden mezun olan birisi kazanırsa yapacagı iş çaycılık hademelik ve odacılık oluyor kpss ile =) 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Mustafa Kemal Atatürk ATATÜRK’ÜN GENÇLİĞE HİTABESİ Ey Türk gençliği! Birinci vazifen; Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. İstikbalde dahi seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek dâhilî ve haricî bedhahların olacaktır. Bir gün, istiklal ve cumhuriyeti müdafaa mecburiyetine düşersen, vazifeye atılmak için içinde bulunacağın vaziyetin imkân ve şeraitini düşünmeyeceksin. Bu imkân ve şerait, çok namüsait bir mahiyette tezahür edebilir. İstiklal ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zapt edilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elim ve daha vahim olmak üzere, memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. Mustafa Kemal Atatürk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

ben şeker yemek için girdim naneli mafetti ama olsun diğerleri iyiydi

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

orta halli bir tek türkçem çok iyi geçti diyebilirim sınavın ortasında amann bu yaşta memur olup ne yapacağım gibi düşünceler aldı beni , bilgisayar teknisyenliğime güvenerek girdim ama umudum az

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Normaldi bakacaz bişeler olur inşallah :d

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- --------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

dün gece sorular yine internete sızmış amk :S böle iş mi var bu adamlar daha sınav yapmayı beceremiyor..Bi de çıkmış diyor o soruları paylasanlar tesbit edilip sınavları geçersiz sayılacak.Hay senin beynini..

Buarada ben 3 yanlıs 1 doğruyu götürüyor diye biliyorum,ama bi arkadas sormus sınav baslamadan hocaya,o da hep götüyordu bu sene yok falan demiş..bilen biri aydınlatabilir mi

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek

Beyler sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

sorular sızdırılmış beyler ösym kabul ediyor.

tekrar olayı olabilirmiş miş.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Telekinesis
    Telekinesis's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

sorular sızdırılmış beyler ösym kabul ediyor.

tekrar olayı olabilirmiş miş.

Hay amk ya kaynak var mı ustam?

Toplam Hit: 3475 Toplam Mesaj: 38