KPSS Ortaöğretim Sınavınız Nasıl Geçti?
-
laa türkçede bi anlatım bozukluğu sorusu vardı
seçenekler "mide" ilgili olanı seçtim ve kime sorduysam aynısını yapmış
ama bilinçlimi yoksa matbaa hatasımı bilemedim bi yaım yanlışı vardı
-
2012 YGS'den nasibini almış biri olarak Kpss türkçe soruları kısa geldi bana ne biliyim takılmadım pek yaptım çoğunu Tarih Allahlıktı zaten Matematiğe hiç bakmadım malum sözelciyiz genel olarak hiç boşum yok hepsini salladım belki tutar bellimi olur öylede olsa boylede kazanamıycaz zaten.
-
düz lise mezunu olanın gırmesının hıc bıer anlamı yok full bile yapsa atanamaz :) hep teknisyen yada laborant gibi unvanlarda var kutuphanede calısacaklar bile ticaret meslek lisesi yada kız meslekten seçiliyor.
düz lise anadolu lisesi vs yerden mezun olan birisi kazanırsa yapacagı iş çaycılık hademelik ve odacılık oluyor kpss ile =)
-
ben şeker yemek için girdim naneli mafetti ama olsun diğerleri iyiydi
-
orta halli bir tek türkçem çok iyi geçti diyebilirim sınavın ortasında amann bu yaşta memur olup ne yapacağım gibi düşünceler aldı beni , bilgisayar teknisyenliğime güvenerek girdim ama umudum az
-
Normaldi bakacaz bişeler olur inşallah :d
-
dün gece sorular yine internete sızmış amk :S böle iş mi var bu adamlar daha sınav yapmayı beceremiyor..Bi de çıkmış diyor o soruları paylasanlar tesbit edilip sınavları geçersiz sayılacak.Hay senin beynini..
Buarada ben 3 yanlıs 1 doğruyu götürüyor diye biliyorum,ama bi arkadas sormus sınav baslamadan hocaya,o da hep götüyordu bu sene yok falan demiş..bilen biri aydınlatabilir mi
-
Beyler sonuçlar ne zaman açıklanır bilgisi olan?
-
sorular sızdırılmış beyler ösym kabul ediyor.
tekrar olayı olabilirmiş miş.
-
Amd-x bunu yazdı
sorular sızdırılmış beyler ösym kabul ediyor.
tekrar olayı olabilirmiş miş.
Hay amk ya kaynak var mı ustam?