Kulaklık Tavsiyesi 150-200Tl
-
Merhaba arkadaşlar
daha önce hiç kaliteli kulaklık kullanmadım. şuan bende x530 5+1 ses sistemi var. iyi bir kulaklık alsam (kulak içi değil yalnız) daha iyi müzik deneyim elde edermiyiz ?
evetse önerileri alayım clup trance ve rnb dinliyorum
-
İyi kulaklık istiyorsan oyuncu kulaklıklarına bakıcaksın hocam :)
http://www.gamer-market.com/plantronics-gamecom-777-gaming-kulaklik-7-1-usb.html?$&sl=tr%27 -
araya kaynıyım. 50-100 civarı güzel bi kulaklık var mı? kulakiçi ama kulağa iyice girenlerden değil. sennheizera sıcağım.
-
Al bi iphone kulakligi keyfine bak derim, tum oyunlarda filan guzelce kullaniyorum verimi cok iyi
-
-
Thanatos bunu yazdı
Al bi iphone kulakligi keyfine bak derim, tum oyunlarda filan guzelce kullaniyorum verimi cok iyi
:D Hocam iphone kulaklığını biçok kulaklıkla karşılaştırdım. Çok vasat bi kulaklık
-
Prometheus bunu yazdı
araya kaynıyım. 50-100 civarı güzel bi kulaklık var mı? kulakiçi ama kulağa iyice girenlerden değil. sennheizera sıcağım.
-
Prometheus bunu yazdı
Gerçekten önerebileceğim tek bir marka varsa oda sennheizer, fiyat performans olarak üstüne tanımıyorum
-
Hocam o fiyat aralığında kulak içi olmayan kaliteli kulaklık bulman zor. Belki gamer kulaklıkları biraz beklentini karşılayabilir. Turtlebeach kulaklıklarına bakabilirsin 50mm hoparlorleri ile çok başarılılar fakat türkiye'de bulabilir misin bilmiyorum. Amazondan getirtebilirsin ama 70-80 dolar + kargo parası limitini aşar.
Kulak içi istersen ath cks 99 tatmin edici olur senin için.200-220 tl civarlarında bir piyasası var. Biraz daha limitin üstüne çıkarsan shure se215 250-260tl civarlarında. Shure'un avantajı noise cancellation denilen gürültü önleyici yapıda olması ve kablosunun değiştirilebilir olması. Gerçi kablosu kevlardan yapılma olduğu için pek bir sorun çıkarmayacaktır.
-
akradaşlar 150-200 liralıklardamı tatmin etmiyor :S vaybe ulan herşey pahalı
-
Hocam o fiyata giriş seviyesi kulaklık bile alamazsın o yüzden hiç düşünme Sennheiser al geç, hem kafa yormazsın nereden alcam, nereden getirtecem diye. Her yerde satılıyor.
http://www.hepsiburada.com/sennheiser-hd-419-siyah-kulakustu-kulaklik-504761-p-BD803398
Edit: Oyuncu kulaklığı alırım dersen hiç düşünme Kingston HyperX Cloud.
krypt tarafından 19/Eki/15 14:42 tarihinde düzenlenmiştir