Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Kutsal Mıknatıs Taşı Gerçek Mi?
Kutsal Mıknatıs Taşı Gerçek Mi?
-
Arkadaşlar önceki konudan biliyorsunuz bir atla çeşitli münasebetlerim olmuş ve bambaşka hissetmeye başlamıştım.
Çevremdekiler bendeki değişimleri fark edince sebebini anlattım, onlar da doktora gitmemde ısrarcı oldular.
Muayeneden sonra doktorun dediğine göre at beni dişlemiş arkadaşlar. O an hissetmediğim için başta inanmadım ama doktor arkamdan ayna tutarak bedenimdeki ısırıkları gösterdi.
Sonrasında beni aşı protokolüne aldılar fakat pişman oldum. Başkasının lafıyla hareket etmemek gerekiyormuş arkadaşlar bunu öğrendim. Tahmin edebileceğiniz sebeplerden dolayı "iyileşmiş" halimden en büyük şikayetçi eşim oldu..
Yuvamın dağılmasını önlemek ve eski gücüme kavuşmak için aşıyı bedenimden çıkarmaya karar verdim. İşyerimdeki bir usta başı ile çay içerken durumu çıtlatınca kendisinin köyünde bir hoca olduğunu ve mıknatısla aşıyı etkisiz hale getirebildiğini, köyde zorla aşı vurdurulan çocukları böyle temizlediğini filan anlattı. Nasıl oluyormuş o diye biraz daha detay isteyince her şeyi bilmediğini ama çocukları önce köyde yapılan doğal yağlarla yağladığını sonra da köydekilerin kutsal bildiği, mıknatıs özelliği olan koca bir taşa yatırıp dua okuduğunu anlattı. Gözlerine inanamazsın şırıl şırıl terle vücuttan aşı atılıyor diye bahsetti.
Bir yandan ürküyorum ama diğer yandan da kulağa çok mantıklı geliyor. Modern tıp benim derdime çare bulamaz. Kendi çevrem ise maalesef imanı zayıf insanlardan oluşuyor o yüzden bana bu konuda destek olmazlar.
Tekrar aşı olmak istemiyorum. Beni motive edin nolur. Mutlu aile tablomu özledim.
Sizleri çok seviyorum.
HolyOne Tarafından
30/Ağu/15 12:10 -
Ya bi siktir git amk. Yönetim bu adamı niye şutlamıyor hala anlamıyorum.
-
Kadayif bunu yazdı
Git bence senide taşa yatırsın vücuttan atılan ter değildir bence yönetime isyan edincede biz ban yiyecez niye yönetimin işine karışıyorsunuz diyede bu kaçıncı konusu sayın yönetim
-
Sen harbiden kendini deli gibi yaptın ya
-
yaman trolsün delikanlı
yüksek yerlerde tanıdıkların var herhalde
bide nick üstü vermişler adama
umit tarafından 13/Ara/19 15:13 tarihinde düzenlenmiştir -
götüne salatalık sok
-
Kadayif hocam senin eşin varsa sıkıntı yok, ne diye böyle konular açıp duruyorsun..? Sende bizim gibi normal olsan olmaz mı..? Bak yine uzun saatler boyu sürecek Ban yiyeceksin, yazık değil mi..?
-
ShockMan bunu yazdı
Kadayif hocam senin eşin varsa sıkıntı yok, ne diye böyle konular açıp duruyorsun..? Sende bizim gibi normal olsan olmaz mı..? Bak yine uzun saatler boyu sürecek Ban yiyeceksin, yazık değil mi..?
multisi vardır ordan normal takılır
-
do_som bunu yazdı
götüne salatalık sok
:D :D :D
-
tekrar ata ısırt kendini.
-
Yigit bunu yazdı
tekrar ata ısırt kendini.
bu sefer ısırıkla kurtulamaz bence. kesin bu sefer bir tur biner.
hoca aşı iman yağlarla doğal kutsal dişlemiş ısırıkları protokolü köyünde mıknatısla aşıyı yağladığını at kuduz