KYK Borcu Odenmezse Ne Olur?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

selam

Bi akli selim arkadasim var.Detaya gerek yok.8000TL borcu var KYKya.

Bu borc hic ama hic odenmezse ne olur? Devlet seve seve alir mi? bu kisi kamuda ise baslasa ne olur? (2015 yilina dair bi guncel bilgi var mi) bu salak ogretmen olucam diye kasiyor bir de

Tesekkurler 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

Banka hesabı varsa ona bloke geliyor, ama yapılandırma son tarihi bittikten nekadar sonra geliyor onu tam bilmiyorum çünkü etrafımda yıllar geçmiş ama bloke olmamışda var yapılandırma biter bitmez bloke gelende var. Bir değişik sistem :/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    cordelian bunu yazdı

selam

Bi akli selim arkadasim var.Detaya gerek yok.8000TL borcu var KYKya.

Bu borc hic ama hic odenmezse ne olur? Devlet seve seve alir mi? bu kisi kamuda ise baslasa ne olur?

Tesekkurler

kamu / özel farketmez 

sigorta primin yatmaya baslanınca maasın belırlı bır tutarını keserek alırlar.bazı kamu kurumlarına gıremez sikkodan duz memur olabılır ama mülakat olan karıyer memur dedıgımız a sınıfına gelırken ıcralık olmussa sorun olur. 

mesela a bankasına borcun var ıcralık oldun . o banka sıddın sene senı ıse almıyor 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Anladim.hapis cezasi falan var mi hala Turkiyede?

Bir de yasadigin yerin adresi mutlaka ama mutlaka istense bulunabilir mi icra tarafindan?

Bu salagin neden hic banka hesabi olmadigini anladim simdi.Yani hicbir kacisi yok bu borctan?

cordelian tarafından 22/May/15 19:23 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo
    cordelian bunu yazdı

hapis cezasi falan var mi hala Turkiyede?

Bir de yasadigin yerin adresi mutlaka ama mutlaka istense bulunabilir mi icra tarafindan?

Hapis cezasını bilmem de yaşadığın yerin adresine değil de ikametgah adresine geliyorlar.Şayet adres güncellemesi yapılmışsa bulurlar yani.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    1049 bunu yazdı
    cordelian bunu yazdı

hapis cezasi falan var mi hala Turkiyede?

Hapis cezasını bilmem de yaşadığın yerin adresine değil de ikametgah adresine geliyorlar.Şayet adres güncellemesi yapılmışsa bulurlar yani.

anladim.Kacis yolu ariyor da ondan hatun.Devleti batiracaklar.Devrim gelecek bizim borclar bitecek diyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

Kestiği falan yok bankadaki tüm tutara bloke koyuyor. Yaşanmış örnek 20 Tl için 650 TL lik hesabı donduruyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

YURTKUR’un yaptığı yeni protokolde daha önceki protokollerde olmayan bir yenilik daha dikkati çekiyor. Protokolün yürürlüğe girdiği tarihten itibaren tahsilat işlemlerinde sanal pos imkanı devreye giriyor. Bu düzenlemeyle tahsilatlar artık internet üzerinden kredi kartı ile de yapılabilecek. 
    Yine imzalanan protokolde bankanın vadesiz hesapta mevduatı bloke etmesi kaldırılırken öğrencilere yapılan kredi ödemeleri üzerinden alınan binde 2’lik komisyon binde 1’e düşürülüyor. ( 1 temmuz 2014)

boyle bir aciklama var genclik ve spor bakanliginin sitesinde.

Mesela Turkiyede 10 yil falan banka borcu olup kacabilen var mi hic bildiginiz? 
    cordelian tarafından 22/May/15 19:37 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

sigortali ise girersen  maasina haciz gelir. 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

icra geliyor.

Bana gelmisti,mecburen oduyoruz.

Bortubocek sever
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

anladim beyler.Cok sagolun yardimlar icin.

Toplam Hit: 3630 Toplam Mesaj: 18