KYK Borcu Odenmezse Ne Olur?
-
selam
Bi akli selim arkadasim var.Detaya gerek yok.8000TL borcu var KYKya.
Bu borc hic ama hic odenmezse ne olur? Devlet seve seve alir mi? bu kisi kamuda ise baslasa ne olur? (2015 yilina dair bi guncel bilgi var mi) bu salak ogretmen olucam diye kasiyor bir de
Tesekkurler
-
Banka hesabı varsa ona bloke geliyor, ama yapılandırma son tarihi bittikten nekadar sonra geliyor onu tam bilmiyorum çünkü etrafımda yıllar geçmiş ama bloke olmamışda var yapılandırma biter bitmez bloke gelende var. Bir değişik sistem :/
-
cordelian bunu yazdı
selam
Bi akli selim arkadasim var.Detaya gerek yok.8000TL borcu var KYKya.
Bu borc hic ama hic odenmezse ne olur? Devlet seve seve alir mi? bu kisi kamuda ise baslasa ne olur?
Tesekkurler
kamu / özel farketmez
sigorta primin yatmaya baslanınca maasın belırlı bır tutarını keserek alırlar.bazı kamu kurumlarına gıremez sikkodan duz memur olabılır ama mülakat olan karıyer memur dedıgımız a sınıfına gelırken ıcralık olmussa sorun olur.
mesela a bankasına borcun var ıcralık oldun . o banka sıddın sene senı ıse almıyor
-
Anladim.hapis cezasi falan var mi hala Turkiyede?
Bir de yasadigin yerin adresi mutlaka ama mutlaka istense bulunabilir mi icra tarafindan?
Bu salagin neden hic banka hesabi olmadigini anladim simdi.Yani hicbir kacisi yok bu borctan?
cordelian tarafından 22/May/15 19:23 tarihinde düzenlenmiştir -
cordelian bunu yazdı
hapis cezasi falan var mi hala Turkiyede?
Bir de yasadigin yerin adresi mutlaka ama mutlaka istense bulunabilir mi icra tarafindan?
Hapis cezasını bilmem de yaşadığın yerin adresine değil de ikametgah adresine geliyorlar.Şayet adres güncellemesi yapılmışsa bulurlar yani.
-
1049 bunu yazdıcordelian bunu yazdı
hapis cezasi falan var mi hala Turkiyede?
Hapis cezasını bilmem de yaşadığın yerin adresine değil de ikametgah adresine geliyorlar.Şayet adres güncellemesi yapılmışsa bulurlar yani.
anladim.Kacis yolu ariyor da ondan hatun.Devleti batiracaklar.Devrim gelecek bizim borclar bitecek diyor.
-
Kestiği falan yok bankadaki tüm tutara bloke koyuyor. Yaşanmış örnek 20 Tl için 650 TL lik hesabı donduruyor.
-
YURTKUR’un yaptığı yeni protokolde daha önceki protokollerde olmayan bir yenilik daha dikkati çekiyor. Protokolün yürürlüğe girdiği tarihten itibaren tahsilat işlemlerinde sanal pos imkanı devreye giriyor. Bu düzenlemeyle tahsilatlar artık internet üzerinden kredi kartı ile de yapılabilecek.
Yine imzalanan protokolde bankanın vadesiz hesapta mevduatı bloke etmesi kaldırılırken öğrencilere yapılan kredi ödemeleri üzerinden alınan binde 2’lik komisyon binde 1’e düşürülüyor. ( 1 temmuz 2014)boyle bir aciklama var genclik ve spor bakanliginin sitesinde.Mesela Turkiyede 10 yil falan banka borcu olup kacabilen var mi hic bildiginiz?cordelian tarafından 22/May/15 19:37 tarihinde düzenlenmiştir -
sigortali ise girersen maasina haciz gelir.
-
icra geliyor.
Bana gelmisti,mecburen oduyoruz.
-
anladim beyler.Cok sagolun yardimlar icin.