Lavabo Açıcı Asit Gözüme Geldi!
-
öncelikle konu için pardon yazm hatları olabilir tek gözle yazıyorum 25-30 dakka önce lavabo açıcıyla lavaboyu açtım suyu döktüm sonra elimi yıkadım kuruladım sonra gözüm kaşınmıştı bi dokundum galiba bi parçası elimde kalmış yani kristal gibi küçük parçalarya o elimde kalmış gözüm kurur gibi oldu gözümü 15 dkika yıkadım ancak gözüm kupkuru sanki gözüme bişey olurmuki yarında gezi var yaw :S
-
Memlekette tip denen , hastane denen , doktor denen kavramlar var hocam.Vakit kaybetmeyip bir hastaneye gitsene.
-
hacı, ilacı tahribatta aramaya mı geldin???
koş allasen bi hastaneye acile falan git :S...
-
hocam hastaneye gitmeye gerek yok altta doktor varda bişey olmas dedi ama gözüm kupkuru
-
hacı bol suyla yıka daha doğrusu göz banyosu yap.plastik bir şişe içine suyu doldur ağzına kadar.şişenin ağzını gözüne daya yavaşça suyu sık ve gözünü hareket ettir.sonra doktora git bir göz damlası al.1 hafta kadar yanma hissedersin.sonra normale döner.
-
Genta mı ne var onu damlattım şimdi alttaki doktorda bi sikimi demedi :d bişe olmas dedi
-
olmaz korkma.sadece yanma olur.boya fabrikasındayken benimde gözüme kostik kaçmıştı ordan biliyorum.kuruluk ve yanma olur ama.
-
yarın sabaha bişe olmaz demi yapışmaz demi :D lenslerde oldugu gibi
-
hacı 1 gecelik çıkar sende lensleri için rahat etsin:)))
-
Arkadaş demin msndende yazdı. Arkadaşım sen genede doktora git bir damla verirler temizleyici. Sağlığın şakası yoktur ihmal etme.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Memlekette tip denen , hastane denen , doktor denen kavramlar var hocam.Vakit kaybetmeyip bir hastaneye gitsene.
-----------------------------doğru böyle şeyler ihmale gelmez. hemen en yakın bir sağlık kuruluşuna başvur
Toplam Hit: 10528 Toplam Mesaj: 30