folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Lavabo Açıcı Asit Gözüme Geldi!

Lavabo Açıcı Asit Gözüme Geldi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    öncelikle konu için pardon yazm hatları olabilir tek gözle yazıyorum 25-30 dakka önce lavabo açıcıyla lavaboyu açtım suyu döktüm sonra elimi yıkadım kuruladım  sonra gözüm kaşınmıştı bi dokundum galiba bi parçası elimde kalmış yani kristal gibi küçük parçalarya o elimde kalmış gözüm kurur gibi oldu gözümü 15 dkika yıkadım ancak gözüm kupkuru sanki gözüme bişey olurmuki yarında gezi var yaw :S

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Memlekette tip denen , hastane denen , doktor denen kavramlar var hocam.Vakit kaybetmeyip bir hastaneye gitsene.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elminster
    elminster's avatar
    Erkek

hacı, ilacı tahribatta aramaya mı geldin???

koş allasen bi hastaneye acile falan git :S... 

Teyzesi defterdar olan fayton ile damda dolaşır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

hocam hastaneye gitmeye gerek yok altta doktor varda bişey olmas dedi ama gözüm kupkuru

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    hacı bol suyla yıka daha doğrusu göz banyosu yap.plastik bir şişe içine suyu doldur ağzına kadar.şişenin ağzını gözüne daya yavaşça suyu sık ve gözünü hareket ettir.sonra doktora git bir göz damlası al.1 hafta kadar yanma hissedersin.sonra normale döner.

Gemiler mi batacak??O zaman batsın!!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Genta mı ne var onu damlattım şimdi alttaki doktorda bi sikimi demedi :d bişe olmas dedi

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    olmaz korkma.sadece yanma olur.boya fabrikasındayken benimde gözüme kostik kaçmıştı ordan biliyorum.kuruluk ve yanma olur ama.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    yarın sabaha bişe olmaz demi yapışmaz demi :D lenslerde oldugu gibi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kanliay
    kanliay's avatar
    Erkek
    hacı 1 gecelik çıkar sende lensleri için rahat etsin:)))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepiMpaCt
    DeepiMpaCt's avatar
    Erkek
    Arkadaş demin msndende yazdı. Arkadaşım sen genede doktora git bir damla verirler temizleyici. Sağlığın şakası yoktur ihmal etme.

hack forum https://www.turkhacks.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blue_moon
    Blue_moon's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Memlekette tip denen , hastane denen , doktor denen kavramlar var hocam.Vakit kaybetmeyip bir hastaneye gitsene.
    -----------------------------

doğru böyle şeyler ihmale gelmez. hemen en yakın bir sağlık kuruluşuna başvur

Mülk Allahındır, Adalet Mülkün Temelidir (Hz.Ömer)
Toplam Hit: 10528 Toplam Mesaj: 30