Led Floresan
-
iyi günler hocalar
tekstil üzerine çalışan iş yerimiz var baktımkı elektrik faturası aldı basını gıdıyor. Bizim ray sistemimizde hep floresan var şuanda eski klasık sistem floresanlar var ben bunları led floresana çevırmek istiyorum bilgisi olan varmıdır bu işle uğraşan fiyat almak istiyorum bilgide almak istiyorum.
yaklaşık olarak 200 adet alacağım sayı artabılır çunku cevremızde arkadaslarımızda var tekstil ile ugraşan onlarada pazarlayabılırım adınıza
-
haci abi git serit led al yapistir oraya yalniz 4 ciplilerden al
-
kompanzasyon varmı işletmenizde orada bi sıkıntı olmasın.florasan dediğin 32w desen 100 tane olsa ort. 3.2kw buda bir işletmeyi sarsmaz diye düşünüyorum.şerit led vs. gitmez çünkü zamanla parlaklığı kayboluyor yada trafosu yanıyor falan filan
-
Tedarikçilerimi bi arayayı senin için olması lazım. şu an elimde yok malesef. Olmadı sıfırdan üretiriz hacı sıkıntı değil :)
Mevcut florasanların kaçlık onu söyleyebilirsen bide gün içinde geri dönüş yapabilirim sana...
-
ayhun bunu yazdı
haci abi git serit led al yapistir oraya yalniz 4 ciplilerden al
abi o bize uymaz denedim onu sagolsın abı yınede
-
jawsap67 bunu yazdı
kompanzasyon varmı işletmenizde orada bi sıkıntı olmasın.florasan dediğin 32w desen 100 tane olsa ort. 3.2kw buda bir işletmeyi sarsmaz diye düşünüyorum.şerit led vs. gitmez çünkü zamanla parlaklığı kayboluyor yada trafosu yanıyor falan filan
abi 36 w bı floresanımız ıkı tane var 72w yapar 2 tane floresanımız ayrıyetten starteri var sonra balansı var en kotu bı balansı 3 ayda degısıyoruz tanesı 6 tl suanda ve bu floresanlar 6 ayda bı degısıyor ayrıyetten bı malıyet en azından led floresan hesaplarıma gore 10 sene gıdıyor ve ne balansı var nede baska bıseysi kafam rahatlar ayrıyetten bılmıyorum led floresanlar kac w ama dusuktur heralde
-
drakan bunu yazdı
Tedarikçilerimi bi arayayı senin için olması lazım. şu an elimde yok malesef. Olmadı sıfırdan üretiriz hacı sıkıntı değil :)
Mevcut florasanların kaçlık onu söyleyebilirsen bide gün içinde geri dönüş yapabilirim sana...
hocam cok ıyı olur 36 w 120 cm suandakıler yanlız beyaz ısık olucak hocam ılk once bı kac tane numune alırım denerım okeylersek tamamını cevırıcem haberını beklıyorum hocam
-
mesaj kutunu kontrol edebilirsin hocam yolladım bilgileri.
-
istanbuldaysan yardımcı olurum led yurt dısından dırek getırıyoruz..
-
Hacular böyle bişileri nasıl bulabılırız? (Ev Tipi LED Lamba)
-
JiggSaw bunu yazdı
Hacular böyle bişileri nasıl bulabılırız? (Ev Tipi LED Lamba)
Dealexteme gibi Çin sitelerinden bulabilirsiniz hocam.Fakat pek ışık vereceğini sanmıyorum.