Made İn China
-
ama binanın devrilişi bile cool yani baksanıza ..
-
adamlar heralde biz yaptık mı böyle devrilir mesajı veriyolar.adamların herşeyleri bi garip amk yaa...
-
Severim ben bunları...
Ama üzerinde made in china yazan her şeyim bozulmuştur =)))
Değişik ve garipmiş...
Fazla üretim derken kaliteyi yabana atmamak gerek...
İnsanın inanası gelmiyor o.O
-
malzemeden çalma filan yok iyi bir mühendislik bina parçalanmadan devrilmiş keşke bizde böyle binalar yapbilsek
-
İşte Allah müslüman kardeşlerimize eziyet eden Çinlileri böyle cezalandırıyor!!!!11
Ya Allah Bismillah Allahuekber!
-
Devrilsede parçalanmamış..Bu, adamların binayı ne kadar sağlam yaptıklarını gösteriyor.Süper bişey..
-
buraqgo bunu yazdı:
-----------------------------
malzemeden çalma filan yok iyi bir mühendislik bina parçalanmadan devrilmiş keşke bizde böyle binalar yapbilsek
-----------------------------tabi tabi vinçle kaldırıp yerine koyarlar bişeyciği kalmaz şimdi. temeli sağlam olan binanın bu şekilde devrildiği nerde görülmüş.
-
VIGILANTE bunu yazdı:
-----------------------------İşte Allah müslüman kardeşlerimize eziyet eden Çinlileri böyle cezalandırıyor!
Ya Allah Bismillah Allahuekber!
o.O -
Yaparken Yanlış Yapmışlar Bence Çünkü Binanın Temeline Vermeleri Gereken Malzemeyi Binaya Yapmışlar Binaya birşey Olmamış temelden Gitmiş :)
-
HolySeclorum bunu yazdı:
Devrilsede parçalanmamış..Bu, adamların binayı ne kadar sağlam yaptıklarını gösteriyor.Süper bişey..
-----------------------------bende bunu düşünüyorum bina nasıl böyle devrilmiş ve nasıl böyle devrilen bir bina paramparça olmaz?? harbi ilginç:)