Max. 2.000TL Telefon
-
Şuan nakit olarak elimde toplam 2.000TL para var. Telefon + kılıf almak istiyorum fakat telefonda kararsız kaldım.
z1 ya da htc m8 almayı düşünüyorum sizin önerdiğiniz telefon hangisi ? -
note 3 alırdım ben olsam
http://www.vatanbilgisayar.com/n9000q-galaxy-note-3-siyah-akilli-telefon.html?gclid=CLKJ6Ouu6L0CFZQZtAodyUIAmA
-
samsung seviyorsan note 3 kesinlikle samsungn en kaliteli telefonu note serisi her alanda işini görür.
verdiğin paranın hakkını alacaksin emin olabilirsin.
büyüklüğünden hiç korkma çok çabuk alışırsın hele bide otobüste falan kulaklıkla geniş ekranda film izleme zevkini alırsan iyi ki almışım dersin. :)
-
Koyu HTC faniyimdir. Htc m8 derdim, alacaktimda kendim ama o bataryayi gordukten sonra ve bu rezil fiyat politikasindan sonra vazgectim, amk onlarin ben.
Note3 al tepe tepe kullan, yada lg g3 bekle. Ha hic durmam azda param kalsin cebime dersen g2 al muthis telefondur kendisi 1 ay kullandim.
-
hocam note 3 şıkkınıda eklemelisin bence
-
Z1 hakkında ne düşünüyorsunuz . Note3 kullanıp gerçekden memun kalmayan var mı ?
-
bence 5s al dostum
-
Kumanaga bunu yazdı
bence 5s al dostum
Ona verilen paraya acırım :)
-
teknoloji manyağıyım dünyayı kurtaracam işlemciyle diyorsan samsung al, paraya sıkışırsam satarım fazla zarar etmeyeyim ve şık olsun diyorsan 5s, şık ve sağlam olsun htc one m8, Samsungun şarzı çok gideni dersen lg g2,
yani sözün özü 5s ya da htc al
-
abiler 2000 tl tel için cok 1000 tl hatta 800 tl lık tel neyı yapmıyor tabi tercih meselesi ama bence israf yahu :( yatırım yap yarısına altın ne bilim kenara koy . bide nakit alıcan
-
Note 3 öneriyorum