Meslek Mi Anadolu Lisesi Mi?
-
Hocam anadolu ticaret meslek mezunu oldum bu sene..Dersleri hemen hemen 4 yılı hic kitap acmadan sorunsuz gectim gırgır şamata..Öss icin dershaneye gitmistim bu sene onada pek calısmadım sadece dershanede gorduklerimle 270 falan aldım bi yeri kazanabildimmi hayır :D Ama eminim ki calısma g**tum olsaydı biraz daha kassaydım 4 yıllık bi yer tutturabilirdim.Ben tercihimi 2 yıllıktan kullanıcam gibi 2 yıllıktada cok calısıp uzatmak istiyorum.
Anadolu lisesi kazandıysan guzel..Calısıcam diyosan gitmelisin arkadasım yazın sıcagında bu zamanlar Öss icin gunde 6-7 saat calısıyordu ama naptı adam 365 puanla istedigi yeri kazandı =)
Hersey kisinin kendisinde biter..Kendi yolunu kendin ciziceksin yani ya g**tu sıkıcan yada sıkmıcan orta halli biyerlere gitceksin.
Hea net cevap istersen..Bence duz Anadolu git derim calıs derim..
-
anadolu lisesinden atılmış biri olarak diyorumki açıköğretim :|
-
meslek lisesine gideceksen elektrik - elektronik ;]
-
Ben meslek Lisesinde Okuyorum Bölümüm;Bilgisaray
Anadolu Lisesi Seç. -
Meslek Lisesi Memleket Meselesi...
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=2&folderid=69956
3 kere ard arda mesaj atmısın :I
Konuyu yukarı taşımak için gerekli gereksiz post atma.Eğer gerekiyorsa edit yap
-
anadoluya puanı yetipte mesleğe gidene enayi derim ben...(istisnalar dışında)
bu arada kaç puan aldın oks den;biraz anlarım şu puan işlerinden ...
-
kesinlikle anadolu lisesine git tabi üniversite istiyorsan ben meslek lisesi mezunuyum üniversite şansım cok az eğer üni düşünmüyorsan meslek lisesine git ve lise seçiminde ailene danış ama yine kendi kararını kendin ver yoksa sonra çok pişman olursun gerçi meslek liselilerin önüde açılmaya başladı yawaş yawaş ama bakalım sen yinede işini garantiye al anadolu lisesine git adam gibi çalış adam gini ünide ok derim ben.
-
Bulundğn ilde anadolu lisesi tutuosa kaçrma.. gurbette yapablrm diosn anadolu lisesini gene kaçrma..
-
Anadolu Lisesi ama meslek liselerinin önünüde açıorlar..İş olanağı da güzel meslek de okursan yok değil..Sonuç yine de Andolu Liseleri..