Metro Alışveriş Merkezi Hakkında
-
Hocam Bildiğiniz gibi metro alış veriş merkezi dünyanın bir çok yerinde olduğu gibi türkiye ve istanbulda da mevcuttur. Buraya kartı olamayan kimse giremiyor. Bende öyle böyle bi yolla kart alıp giricem. İçeriğini fiyatlarını vs hiçbirşeyini bilmiyorum. Ucuz yer diyorlar ama ne kadar ucuz? 50 liralık ürün 20 lira denilcek kadar şok bir ucuzlukmu yoksa 40-45 deymez denilcek bir ucuzlukmu. Giden bilen bilgisi olan veya fikir verecek kimse varmı
-
hocam valla bursada gayet ucuz alanyada bayaa pahalı :| istanbulu bilmem =)
-
kartın yoksa giremiyor musun içeri?
-
Evet hakkatten de çok ucuz ben bir kaç kere gittim. Esnaf toptan alışveriş yapıyor ordan ve aldıkları ürünü kendi dükkanlarında satıyorlar. zaten adamlar toptancı. Metroya girebilmeniz için giriş kartı olması gerekiyor Giriş kartı alabilmeniz için de vergi levhanızı ..vb belgenizi götürmeniz gerekiyor hemen alabiliyorsunuz kartı. ayrıca vergi levhanız falan yoksa da olan bi tanıdıgınızla giderseniz onunki ile size de kart çıkarabiliyorlar. kart çıkardıktan sonra kartla giriyorsunuz. Not: Alışverişinizi yaptıktan sonra aldıklarınızı koyacağınız poşetten bile para alıyorlar :)
-
başkasının kartıyla girebiliosun istersen
gıda gerçektn çok ucuz hatta toptan alımlarda çok çok dha ucuz oluo yani 1 yıllık makarna alim dersen çok ucuza gelio
kırtasiyesi pahalı yada bana öle gelio :)
-
ben bugün duydum ucuz mucuz diolar ne iş harbiden merak ettim
-
ya girerken kartım var teşeküürler dersen bile girersin ama çıkışta bişey aldıysan kart gerekiyo
-
toptan alışverişlerde gayet uygun ama perakende de uygun yalnız her üründe uygun olmayabiliyor bitanesi uygun olduğu gibi başka bişey daha pahalıda olabiliyor.
-
ne ucuzu yaa toptan aldığın için elli milyonluk bi alışverişte maksimum 4 milyon kar yapabilirsin. daha fazlasını beklemen bile hata.
-
peki hocam herkes birşey diyor en iyisi gdip görmek lakin şu kart olayı işte biraz uğraştırıyor
-
Benim bildiğim bi fotonu çekiyolar sonra kartı veriyolar. Ama ne kadar sonra verdiklerini bilmiyorum tabi :)
Toplam Hit: 3542 Toplam Mesaj: 21