Migrostan Bedava Magnum Almak
-
2 kere üst üste bulan var mı la.
ilki hemen çıktı ama başka çıkmıyor sanırım.
-
Up olsun. Alanlar bilgi vericekti hani ?
-
ilk oynayışta çıktı ama kod mod alamadım ):
-
Ben iki kod aldim bugn ugradm migrosa haberlrri yok bize boyle soylenmedi dediler :)) tek M migrosa sordm 3m lere filan sorun da bi bilglendirin bakalm
-
özel hazırlanmıs magnumlar var üstünde normal değil galiba arkadaslar mecbur verecekler :D
-
Hocam sen bu linki nereden buldun ?
Algida ve Magnum sitelerinde böyle bir kampanya olduğu yazmıyor göremedim.
-
Bugün hatta yaklaşık 1 saat 20 dakika öncesinde avmdeki migrosa gittim ve magnum kampanyasını sordum. Böyle bir bilginin onlara ulaşmadığını dile getirdiler. Israr ettim kampanyanın varlığı hakkında ve birkaç telefondan sonra asılsız olduğu ortaya çıktı. Yani şimdilik böyle bir kampanya yok. Olacak mı kesin bir bilgi de yok.
-
OCEANUS bunu yazdı
Hocam adsense reklamlarında çıkmıştı. Yani biri sırf bizi trollemek için reklam mı vermiş oluyor bu durumda ?
Önemli edit:
Yok abi trollük falan değil biraz araştırın kendiniz de görüceksiniz gerçek olduğunu.
Doğrulanmış magnum official sayfası:
Migrosu böyle bilmezdim resmen mahalle bakkalı gibi iş yapıyorlar :D
DadasAdam tarafından 12/May/14 23:09 tarihinde düzenlenmiştir -
BeyinAdam bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
Hocam adsense reklamlarında çıkmıştı. Yani biri sırf bizi trollemek için reklam mı vermiş oluyor bu durumda ?
Önemli edit:
Yok abi trollük falan değil biraz araştırın kendiniz de görüceksiniz gerçek olduğunu.
Hocam harbiden mahalle bakkalı gibi. Denizli'deki Migrosun olaydan haberi yok. Ne normal personelin ne de müdürün. Neyse olmadı alabilecek birine verir geçerim kodu.
-
Haymatlos bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıOCEANUS bunu yazdı
Önemli edit:
Hocam harbiden mahalle bakkalı gibi. Denizli'deki Migrosun olaydan haberi yok. Ne normal personelin ne de müdürün. Neyse olmadı alabilecek birine verir geçerim kodu.
Ben de alamadım hocam Erzurumdayım. Aynen personel bilemedi baş yetkililerine sordular onun da haberi yok. 3m migrostan hayal kırıklığıyla çıktım karşısındaki cami altı ufak marketten parasıyla dondurma aldım ben de.