Mitos

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

http://kuytul.com/mitos/resim/mitos1.jpg

Mitos Nedir?

Mitos, internet explorer tabanlı iki sayfayı aynı anda yönetebilmeyi sağlayan internet tarayıcı aracıdır. Facebook ve twitter sayfaları varsayılan sayfalar olarak açılır ve istenen internet siteleri bir veya ikinci bölümde açılabilmektedir.

Sayfa yenilenmesine gerek kalmadan bilgi güncellemesi yapan sosyal medya ve haber siteleri gibi web sayfalarını aynı anda görebilmek için tasarlanmıştır. Web tarayıcılarında sekmeden sekmeye geçiş yapmadan iki sayfayı görerek pratik olarak internet kullanımı sağlamaktadır.

Kısacası; aynı anda hem tahribata hem de facebook veya twitter'a girebilirsiniz. Sayfayı anlık takip etmek istediğiniz her durumda kullanabilirsiniz.

Tanıtım yapılan program sitesi: http://www.gezginler.net/indir/mitos.html

Mitos 1.0 İndir

Kişisel not:

Program basit ama kullanışlıdır. eleştirilere ve geliştirme knusnuda fikirlere açığım. Ancak piyasaya bir şekilde duyurabilmek adına sosyal medya üzerinden link paylaşımıyla yardımcı olursanız çok memnun olurum.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Eski Yunan dilinde masal, oyku, efsane anlamina gelirmis.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

yok o bölünme anlamında mitoz kullanmış galiba 2 ye bölünüyo ya hani :)

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

mayoz da var mı :D 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ben de efsane falan dicem diye girdiydim konuya hacı.

son satırları okuyana kadar da indirmem diyodum. ama sen yazdıysan o başka. çekelim hemen :)

edit: eline sağlık hocam hoşuma gitti. ilk izlenimde şeyi değiştiren daha hoşuma kaçardı, mouse tekerleğe tıklayınca linki yeni sekmede falann açsa?

joe_black tarafından 23/Kas/12 17:52 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Süper olmuş eline sağlık

aliyk tarafından 23/Kas/12 18:11 tarihinde düzenlenmiştir

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

ismi bölünmeden yola çıkarak yaptım ancak efsane anlamına gldiği için de mitos şeklinde isimlendirdim. inşallah bahtı da güzel olur programın :)

kuytul tarafından 23/Kas/12 18:19 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Chrome için var mı böyle bişe

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Chrome için var mı böyle bişe

şu an ie tabanlı. ancak chrome ve firefox tabanlı çalışan şeklini de yapıcam. Yavaş yavaş geliştireyim diyorum :)

Ayrıca şu sadece ikiye bölünüyor ama çalışmalarım sonucu istenildiği kadar dikey veya yatay böle bilme imkanı vericem.

Lütfen sosyal paylaşımdan link paylaşarak destek olunuz arkadaşlar. iilk etapta ismi akılda bıraksam yeter zamanla yeniledikçe daha da kullanışlı olacak.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Hocam mozilla , ie kullanmıyorum ve benim gibi sadece chrome kullanan çok kişi var.Bizi düşünerekte chrome için yaparsan ben reklamın kralını yaparım sana :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bakıcam cizik

Toplam Hit: 4203 Toplam Mesaj: 29