Mitos
-

Mitos Nedir?
Mitos, internet explorer tabanlı iki sayfayı aynı anda yönetebilmeyi sağlayan internet tarayıcı aracıdır. Facebook ve twitter sayfaları varsayılan sayfalar olarak açılır ve istenen internet siteleri bir veya ikinci bölümde açılabilmektedir.
Sayfa yenilenmesine gerek kalmadan bilgi güncellemesi yapan sosyal medya ve haber siteleri gibi web sayfalarını aynı anda görebilmek için tasarlanmıştır. Web tarayıcılarında sekmeden sekmeye geçiş yapmadan iki sayfayı görerek pratik olarak internet kullanımı sağlamaktadır.
Kısacası; aynı anda hem tahribata hem de facebook veya twitter'a girebilirsiniz. Sayfayı anlık takip etmek istediğiniz her durumda kullanabilirsiniz.
Tanıtım yapılan program sitesi: http://www.gezginler.net/indir/mitos.html
Mitos 1.0 İndir
Kişisel not:
Program basit ama kullanışlıdır. eleştirilere ve geliştirme knusnuda fikirlere açığım. Ancak piyasaya bir şekilde duyurabilmek adına sosyal medya üzerinden link paylaşımıyla yardımcı olursanız çok memnun olurum.
-
Eski Yunan dilinde masal, oyku, efsane anlamina gelirmis.
-
yok o bölünme anlamında mitoz kullanmış galiba 2 ye bölünüyo ya hani :)
-
mayoz da var mı :D
-
ben de efsane falan dicem diye girdiydim konuya hacı.
son satırları okuyana kadar da indirmem diyodum. ama sen yazdıysan o başka. çekelim hemen :)
edit: eline sağlık hocam hoşuma gitti. ilk izlenimde şeyi değiştiren daha hoşuma kaçardı, mouse tekerleğe tıklayınca linki yeni sekmede falann açsa?
joe_black tarafından 23/Kas/12 17:52 tarihinde düzenlenmiştir -
-
ismi bölünmeden yola çıkarak yaptım ancak efsane anlamına gldiği için de mitos şeklinde isimlendirdim. inşallah bahtı da güzel olur programın :)
kuytul tarafından 23/Kas/12 18:19 tarihinde düzenlenmiştir -
Chrome için var mı böyle bişe
-
tosun bunu yazdı
Chrome için var mı böyle bişe
şu an ie tabanlı. ancak chrome ve firefox tabanlı çalışan şeklini de yapıcam. Yavaş yavaş geliştireyim diyorum :)
Ayrıca şu sadece ikiye bölünüyor ama çalışmalarım sonucu istenildiği kadar dikey veya yatay böle bilme imkanı vericem.
Lütfen sosyal paylaşımdan link paylaşarak destek olunuz arkadaşlar. iilk etapta ismi akılda bıraksam yeter zamanla yeniledikçe daha da kullanışlı olacak.
-
Hocam mozilla , ie kullanmıyorum ve benim gibi sadece chrome kullanan çok kişi var.Bizi düşünerekte chrome için yaparsan ben reklamın kralını yaparım sana :D
-
bakıcam cizik