folder Tahribat.com Forumları
linefolder Mobil Programlama
linefolder Mobil Template Editleme ?

Mobil Template Editleme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hocalar bu codecanyondan aldığımız hazır android template leri hangi programdan editleyebiliyoruz ?

@MOD: Daha öncede aynı konudan 2 şer tane açmışsın. Diğer konu silindi. Bir daha olmasın dikkatli olalım.

-
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yetmez , konuyu bir 5 kere daha aç...

https://t.me/pump_upp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Yetmez , konuyu bir 5 kere daha aç...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

3 de keramet var derler

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

3 de keramet var derler

3 e farenin gücü yetmedi

-
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

Satın aldığın koda göre değişir. Satılan ürünün açıklama sayfasında zaten yazıyordur hangi IDE ile düzenleme yapılabileceği.

Eğer oyun satın aldıysan belki Unity ya da başka bir spesifik ortam olabilir ama native bir uygulama ise genelde Eclipse ile de Android Studio ile de açılabiliyor. Birbirlerine dönüşüm mümkün.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek

Ben de başka konu açmadan sorayım boşuna konu açmayalım, themeforestten aldığım css halinde ki temaları kafamıza göre editleyebiliyoruz değil mi? Hazır lisanslı wp temalarını da editleyebiliyor muyuz?

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

@Apolitik hocam aldığın tema eğer html tema ise istediğin gibi editlersin.Zaten içeriği html/css/javascript ten oluşuyordur.Ama wordpress temaları php kodu içerdiği için belki şifrelemişlerdir bazı yerlerini.

Ayrıca bende bu android e tema giydirme olayını merak ediyorum aratırken template olarak aratıyorum ancak hep uygulamalar karşıma çıkıyor.Uygulama alıp onun üzerinden mi editleme yapacağım? Bilen biri açıklarsa çok güzel olur.

lrny.app
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

@Apolitik hocam aldığın tema eğer html tema ise istediğin gibi editlersin.Zaten içeriği html/css/javascript ten oluşuyordur.Ama wordpress temaları php kodu içerdiği için belki şifrelemişlerdir bazı yerlerini.

Ayrıca bende bu android e tema giydirme olayını merak ediyorum aratırken template olarak aratıyorum ancak hep uygulamalar karşıma çıkıyor.Uygulama alıp onun üzerinden mi editleme yapacağım? Bilen biri açıklarsa çok güzel olur.

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

ben psd' sini bulup oradan editliyorum önce. sonra oradaki istediğim kısımları image image çıkarıp xml' de altyapısını (layout) kurup yapıyorum.

hazır xml de yazılmış arayüz yok bildiğim kadarıyla (html deki template' ler gibi)

java ile yazmıyorsan, javascript altyapılı hybrid sistemler için zaten normal template' ler çalışır.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

java ile yazıcam.Ben html gibi hazır xml ler var diye düşünmüştüm photoshop falan hiç benlik değil :( :(

lrny.app
Toplam Hit: 4343 Toplam Mesaj: 12
android tema mobil edit