Modemi Gumletme
-
pff seninkide iş yani
modemi nasıl yakıcan uzaktan :|
sen kes umudunu
-
dai ya bak bu fikir deil ben bi ara internet cafe calısıyorum internet cafenin sahibi adama pc satıyor tmm mi 1 2 ay sonra modemi gumletiyo adam gelio bundan bi daha modem kullanılmıyo ama nasil gostermiyo bi turlu
-
bugün tbt de piyangodan çok adam var :D komedi gibi amk modemi gümletecekmiş hahahah :D eline bitane kalaşnikof verelim git çocuğu temizle daha iyi olur olmazmı ?
-
hayır anlamadıgım cocugun modeminden ne istiyon
git cocugu döv
seninkis işey gibi oldu
çocugu eminim dövemedin dayak yedin sende onu böyle cezalandırmak istiyosun
egoistlik yapmanın anlamı yok belki cocuk o modemi ortak kullanıo
hak yicenin farkındasındır umarım
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hayır anlamadıgım cocugun modeminden ne istiyon
git cocugu döv
seninkis işey gibi oldu
-----------------------------dai ler o cocuk modemi tek kullanıyo baglantıyı da ben yapmıstım hak yeemk derken o yemisdir bizden ha ( dayak bakımından diyorsan gel ) Bursa OSmangazi Hürriyet Beni Sorarsınız
neyse yapayiz diyin ozaman abi hep dalga geciyorsunuz anlamadım nası iş
-
hoca demekki sen iyi dövememişsin... bak sana taktik :D çocuğu yakala sonra çıkar belindeki deri kayışı... kayışla döv.. adamın a.qor :D her tarafı şişer morarır.. 1 hafta dışarı çıkamaz valla :D
-
cogu ınsan modem root sıfresı orjınalını kullanır modem markasını ogren sonra netten orjınal root sıfresını al modemın ıcınden lan ayarlarıyla oyna bıraz delırsın modemın ısıkları yanar ama hıcbı sayfayı goruntuleyemez:D
-
andorit zaten dediklerini yaptım cocuk modein sifreyi aynı bırakmıs :D 1234 degitirdim ayaları ile oynadım bi de su taktigi yaptım upgrade yapıyouzya oraya upgraed dosyası deilde baska bisey yuklersen modemin hafızza gidiyo
saol dostum yaptım yapacagımı
bi daha olursa kayıs teknigini uygularım ya
-
Aloryan bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hayır anlamadıgım cocugun modeminden ne istiyon
git cocugu döv
seninkis işey gibi oldu
-----------------------------dai ler o cocuk modemi tek kullanıyo baglantıyı da ben yapmıstım hak yeemk derken o yemisdir bizden ha ( dayak bakımından diyorsan gel ) Bursa OSmangazi Hürriyet Beni Sorarsınız
neyse yapayiz diyin ozaman abi hep dalga geciyorsunuz anlamadım nası iş
-----------------------------sen bu kafayla hiç bişi yapamazsın
dalga geçerim cünkü tam bir lol luk durumsun :|
cocugu dövdüysen madem ne die hala ugrasıon senin gibilere uyuz olmamak elde deil
-
ekran kartını yak :I