MSN %100 Hack Gibi Bişey...
-
Ya geçen gün arkadaşın MSN'i aldılar ve aynen şöyle aldı.Adamın biri Msn'imi ekle dedi ekledi evet'e bastı ve güm şifre adama gitmiş olmalıki başka bir yerden oturum açtınız dedi ve kapandı bunu yapan programı bilen warmı???
-
var canım prorat, client,yada diğer uzaktan erişim programları vs vs .trojan yemişsindir büyü ihtimal ve ben niye cevap yazıyorum ki neyse olsun. : )
-
ne demek niye yazıyorm soru sork şurda ayıpmı
-
bulan bana da atsın lütfen ya za link versin walla manyak bişi
-
ya trojan v.b olamaz çünkü kafe tanıdıktı xp yeni çekilmişti tüm pclere kesn adamın işi ama o programı bi bulsam...
-
bende duydum aynı şeyi ve şöyle düşündüm adamın msnnesine ekleme görüntüsündedki ekle butanuna trojan gibi bişey eklenebilirmi acaba öyle düşündüm ben tanımadığınız admaları eklemeyin
-
Hocam ne diyorsunuz yaa.Adam sizin şifrenizi ele geçirmiş daha önce.Sonra siz msn yi açıyorsunuz bir süre sonra başka bir bilgisayardan oturum açılabiliyor.Bu o kadar büyütülecek birşey değil -
cok büyük ihtimalle trojen veya sizinle dalga geçmek isteyen bir arkadaşın çünkü senin msn daha önce eklemiş . bi msn hackletirsin bi msn hacklersin. :d
-
ya hiç msn hackleyebilen yok mu içimizde? bıktım artık... biri gösterse de millete msn hacklemeyi, şu msn hack konusunda da bi rahatlasa herkes...
-
BEN SANA SOYLIM NASIL OLDUĞUNU BAK SEN BU SOYLEDIĞIME KATILICAN SEN INT CAFEYE GITTIN PC AÇIKTI SENDE OTURDUN MSN AÇTIN BELLI BIR ARADAN SONRA MSN KAPANDI DEĞİL Mİ....
EĞER BUYSA SENDEN ONCE OTURAN ADAMA YA TROJEN ATMIŞLARDIR YADA BIR IBNELIK YAPIP KENDISI BULAŞTIRMIŞTIR PC YE
NE YAPACAKSIN BILIYON MU BU SAATTEN SONRA MUTFAĞA GIT SOĞUK SU İÇ O MSN İÇİN YA BU ARALAR HAVA SOĞUK SEN EN IYISI ILIK SU İÇ. ;)
=)HACKED BY CLK-J35
-
ya pclere yeni xp çekmişlerdi ilk kullanıcı bendm ööle bişi olamaz hatta benm pc'ye ben çektimde para almadı adam
Toplam Hit: 16208 Toplam Mesaj: 20