Muhteşem Yüz Yıl
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
Avrupada o kadar Osmanlı düşmanı manyak böyle bişey yapmaya cüret bile edemedi bizim salaklar cüret ediyo.
-----------------------------hocam kusura bakma da avrupada adamlar osmanlının dizisini filmini yapmaz, adamların sikinde değiliz ki niye yapsın.
-----------------------------:) Osmanlı amerikayı haraça bağlayan Kendi dillerinde olmayan anlaşmayı imzalatan ülke hocam kim kimi sikine takmıyo? Onlar Osmanlıyı değill Türkiyeyi skine takmıyo. Ama yakında Türkiyeyide takacaklar az kaldı
-
Demedi demeyin ordaki hürrem sultan felan bi öpüşme sahnesi geçsin gider showuda basarım stüdyoyuda yakarım topunun ejdanına koyup mehtabına gömmeden dönmem.
Ne lan bu? biri bişey demiş kaçırmışsınız.
"Madem Osmanlıda bu kadar açık giyiniliyorduda biri kapanınca niye herkes Osmanlıya dönüyoz Osmanlıya dönüyoz diyor?"
Ulan şeriatla yönetilen bir ülkeden bahsedip padişahın vezirlerinin yanında dekolteli yırtmaçlı kaftanlarla gezen seksi sultanları izleyeceğiz he?
Bunlar DÜRZÜ değilde ne?
herkes yok harem demiş yok o bu.
Tarih bilginiz yok ulan tarih bilginiz adamı dellendiriyonuz!
Haremde Padişahın 4 karısı yaşar ve o karılarına hizmet eden cariyeler.. Padişah hareme girdiği zaman cariyeler ortadan çekilir.. Padişahın karısıyla yediği halttan sizene? Herkes kendi yatakodasına sahip çıksın !
Yarın öbür gün sizin dedenizin veya dedenizin dedesinin bir dizisini yapsalar onunda yatakodasını anlatsalar "amaaan dedemde hiçmi seks yapmıyordu sanki" mi diyeceksiniz? -
XpertVision bunu yazdı:
Avrupada o kadar Osmanlı düşmanı manyak böyle bişey yapmaya cüret bile edemedi bizim salaklar cüret ediyo.
-----------------------------hocam kusura bakma da avrupada adamlar osmanlının dizisini filmini yapmaz, adamların sikinde değiliz ki niye yapsın.
-----------------------------:) Osmanlı amerikayı haraça bağlayan Kendi dillerinde olmayan anlaşmayı imzalatan ülke hocam kim kimi sikine takmıyo? Onlar Osmanlıyı değill Türkiyeyi skine takmıyo. Ama yakında Türkiyeyide takacaklar az kaldı
-----------------------------bu gazı size kim basıyor çok merak ediyorum yav.
-
cnbc deki tudors özensisi amk resim bile ondan çalıntı gibi :))
BEHZAT Ç DEN VAZGEÇMEYİN...
-
husnuweb bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------bu gazı size kim basıyor çok merak ediyorum yav.
-----------------------------hocam nerede gaz? ikiside belgeli internetten araştır bak orjinal belgeler yayımlı duruyor nette.
-
x-files bunu yazdı:
"Kanuninin zevk ve sefa içinde yaşadığını söylemek istiyor oysa kanuni döneminde osmanlı topalkarı en geniş sınırlara ulaştığı dönem."
Haklısın dostum normalde hükümdarlar dünyanın üçte birini feth ettiklerinde yas tutarlar,benimde kanımı dokunuyor ama ney biliyor musun ? Padişahın hareminde onlarca cariye varken her 14 şubatta sevgilime eldiven almak zorunda olmam. -
hiç begenmedim. ( tabi benim görüşüm ) Bence başka bişey olmalı. Selim hoca iyiyidi.
-
pek uzun ömürlü bi dizi olmuyacak bence
-
ben beğendim diziyi monotonlaştırmazlarsa çok tutar dizi kadro da fena değil iyiydi genel olarak.Filmin arasındaki Kale, saray animasyonlarını felan daha profosyonel bir ekiple anlaşıp daha iyi yapsalar çok daha iyi olur birde.
-
Fena değil dizi hoşuma gitti abartılacak bir çarpıtma yok.Sonuçta ne kadar tarihte olsa senaryoyu yazanlar içine kendi kurgularını katmalıdır.