Nacizane Amatör Çalışmalarım
-
eski ve yeni karışık çalışmalarımdan bazıları şimdilik bunları ekleyeyim dedim :)
eleştirirseniz memnun olurum..
yağlı pastelbu ilk denemem pieta heykeli ( yüz hatlarına pek ağırlık vermedim elden geçmesi lazım tekrar)
kuruboya eskiz
bu yarım kaldı kollar falan tamamlanıcak daha
buda yarım saatlik bi çizim deneme yapıodum fazla konturlemişim ..
bu ilk yağlıboyam
buda ilk afiş denemesi :) alttaki yazıyı başka afişten aldım yazmaya üşendigimden yoksa yapamıcagımdan değil yani :)
kuru pastel -kuruboya eskiz
ve son olarak çakma ragıpcan kendi bebişimi çizemedim düzgün durmadıgı için bunu çizdim boyanıcak duruyo buda :)
şimdilik bu kadar :)) siluet çizimlerini ve diğer kompozisyonları eklemedim .. bi kaç tane dedim baya bi olmuş neyse bakan gözlere sağlık diyelim..
-
uuvv seni kendime rakip olarak görmeye başladım !
-
afferin sana bende böyle şeylerle uğraşmayı isterdim ama zevk meselesi heralde birde insanın içinden gelecek gecenlerde herifin biri galata kulesinin resimlerini çekiyor gittim yanına napıyon dedim fotograf çekiyorum ama kablolar görüntüyü mahvediyo yoksa çok güzel çıkıcak dedi alla alla ver bide ben deneyim dedim aldım elime makinayı baya yakınlaştırmış baktım deliğinden galata kulesini bulamadım:) zevk meselsi işte hoşuma gitmiyo nedense
-
Gayet güzel.Bende çizgi karakter çizimleri yapıyorum.
-
saçları dik portre ve "tuzak" hariç alayına emek verilmiş güzel denilebilir.
-
karakutu bunu yazdı:
-----------------------------
uuvv seni kendime rakip olarak görmeye başladım !
-----------------------------:) herşeyde de rakip olduk cnm ne hikmetse :P bunda da olalım hadi
-
http://www.seyhancelik.com/
-
:))
güzeller
-
Nice Indeed :D bence cok basarili olmuslar eline saglik??? Buarada cerceve icinde bir bayan resmi cizmissin. asiri tanidik geliyor !
-
Arlong: dediğin gibi zevk meselesi bende yazarken çizerken kendimi buluyorum sanki terapi gibi bişi oluyo çizmek zevklidir bence ..
Esconda : tşk ederim bende bi tane denedim onlarda zevkli oluyor .. seninkileride merak ettim ..
cordelian: saolasın evet o saçları dik portre yarım saatlik bi denemeydi saç deniyodum onda :) tuzak afişide PS yeni yeni çözerken çıkardığım bi çalışma
CellyM: saol ;)Dj_Lethal: tşk ederim Dj de nerden tanıdık geliyo sana o :) benzetmişte olabilirsin
-
berra benim kadar iyi olmasanda iyi çizik atıyon =)
bende paylaşıym tek çizebildm şeyleri =Dve
=)