Nasıl Bir Buzdolabı Almalıyım ?
-
Evime yeni bir buzdolabı almam gerekiyor alırken nelere dikkat etmem gerekiyor hiç bir bilgim yok ve daha önce beyaz eşya internet üzerinden alıpta sorun yaşayan oldu mu ? Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.
Edit:Yükseklik=1,90cm,Genişlik=79cm,Derinlik=70cm
1500TL civarında olması beni çok zorlamaz
Edit:
Yardım eden herkese teşekkür ediyorum bu modelden aldım
yyasinn tarafından 08/May/18 17:07 tarihinde düzenlenmiştir -
En önemlisi ölçü hocam. Evde ki koyulacak yerin ölçüsüne baktın mi ?
-
samsung buzdolabı almıştık bundan 2 sene önce gayet iyi şuan 10 sene motor garantisi veriyor felan sıkıntı çıkmasın diye aldım yoksa başka markaların daha iyi ürünleride var ama parasıda o derecede artıyor
-
samsungun digital inverter olanlari var dc motorlu hem sessiz hem sorunsuz kesinlikle ondan al
-
Bütçe ne kadar ayırdın bu işe, onuda belirtseydin, ona göre bakınırdık sana..
-
dondurucu kısmı aşağıda olan yeni modellerden olsun onlar kullanışlı
-
mkyb bunu yazdı
En önemlisi ölçü hocam. Evde ki koyulacak yerin ölçüsüne baktın mi ?
Haklısınız hocam şu an baktım ona göre bakıyorum
@hellboy4tr https://www.yukko.com/samsung-rt38k5100s8tr-a-397-lt-twincooling-plus-nofrost-buzdolabi-v-50004910?pid=10006540&gclid=Cj0KCQjwibDXBRCyARIsAFHp4fpuBBC43SKB_xf53HJ_6yNT02OA09S5cirgqSGXYm0nDrtPyBrJhmkaAsK2EALw_wcB bunun gibi mi hocam.
Komutan hocam dondurucu kısmı aşagıda olanlar biraz daha fazla sanki
TOMBLACK şu an için hotpoint ve samsung modellerine bakıyorum.Samsung kullanıcı yorumlarına göre daha kaliteli gibi duruyor.
yyasinn tarafından 04/May/18 11:39 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
Bütçe ne kadar ayırdın bu işe, onuda belirtseydin, ona göre bakınırdık sana..
Teşekkür ediyorum hocam 1500 TL civarı olsa beni fazla zorlamaz.
bunlar nasıl hocam sizce
-
Normalde bosch dn başka beyaz eşya almam da 2 sene önce bi arçelik derin dondurucu aldım çok memnun kaldım
-
DJ_Alper bunu yazdı
Normalde bosch dn başka beyaz eşya almam da 2 sene önce bi arçelik derin dondurucu aldım çok memnun kaldım
arçelik buzdolabı modellerine baktım fakat bütçeme uygun olan modellerin ölçüleri küçük kalıyor
-
DJ_Alper bunu yazdı
5 Yıl kadar önce Bosch marka buzdolabı ve bulaşık yıkama aldım.
buzdolabını attım ,bulaşık makinasıda yarısını temizliyor ,ıslak bırakıyor onun da eli kulağında değiştiricem.
buzdolabını ben de samsung aldım şimdilik memnunum.