Nedir Bu Cem Garipoğlu
-
Arkadaşlar Direk konuya dalacam zaten sinirlerim tepemden az önce haber bültenlerini seyrettim arkadaş nedir bu yaw yakalandı hala yok bu ifadeyi verdi yok şunu verdi memleket elden gidiyor bunlar daha Cem garip oglunda s.keym cemide ötekinide berikinide heriflerin cari açıktan milletin çilesinden işçi maaşından konuştukları yok .haber bültenleri resmen oyalıyor bizi geçen başbakanın Basın amirlerine verdiği toplantıda söz verdi şerefsizlerin hepsi gündemi oyalıyorlar . (Toplantıya katılmayan 2 gazete vardı cumhuriyet yeniçağ bildigim kadarıyla bunlar) Nasıl kapanacak bu olay yeter Arkadaş bitsin artıkkkk!!
-
Hocam;
Sen de günde 1.500 lira harca
Sen de 197 gün firar ol
Senin de babanın fabrikaları olsun
Sen de kaçak olarak kızın 2 km ötesinde saklan
Seni de konu edinsinler..
Devlet Garipoğlu ailesinin fabrikalarına el koymamış olsaydı ve Cem 18'e girecek olmasaydı inan daha çoo.ok ararlardı.
-
katılıyorum ama küfürden dolayı ban yiyebilirsin sanırım :S
-
Kısacası zengin bir o.ç desem çok mu fazla olur?
-
soyle ki mesela koy koruculari artik silahsizlandirilacak ama nedense bunu haber yapmak yerine cg'nun haberi yapiyor.
sanirim bu ve benzeri olaylar senin sorunun yaniti olabilir. -
blackhammer bunu yazdı:
-----------------------------
soyle ki mesela koy koruculari artik silahsizlandirilacak ama nedense bunu haber yapmak yerine cg'nun haberi yapiyor.
sanirim bu ve benzeri olaylar senin sorunun yaniti olabilir.
-----------------------------ben web işinden anlamam.. bu abuk subuk haberlerin yerine bizi ilgilendirecek haberlerin toplandığı bi site yapsak. her yere reklam veririm ben.. milletin bişeylerden haberi olsun.. belki biraz saçma gelir ama. ya ufakta olsa bir baş kaldırıdır bu.. medyaya karşı..
-
Harbiden ya.
Memleketin derdi kalmadı sanki.Amerikada her hafta birilerinin kafası kesiliyor.
-
sadece o değil aq bu olaydan sonra kızlar ewe gelmeye pek sıcak bakmıcak gibi amk :|
-
BRK35 bunu yazdı:
-----------------------------
Kısacası zengin bir o.ç desem çok mu fazla olur?
-----------------------------yok yok olmazzzz
-
Cem Garipoğlu Kırmızı ışıkta geçip bir yayayı ezen sürücü gibi...
Türk Polisi rüşvet alır dosyayı kapatır her zamanki gibi bundanda zararlı çıkan yaya ve ailesi olur...
-
kısacası imzada yazdığı gibi tornavidasız katil ama gene imzadaki sebepten dolayı bana yararlı gibi .d ama zararlı aslında .d aklımı yitiriom .d Allah belanı versin yök .d akıl bırakmadın insanda la 10 tane sınava mı girer insan bi üniverste için .d eşek kovalasın seni! (amin) .d.d