NEED FOR SPEED UNDERGRAUND III
-
Konu Yanlış Topic'te Açılmış
-
Oyunun tam ismi
Need for Speed: Most Wanted
3 nerden çıktı a.q
-
onun adı undergraund 3 dogru yazılmıs ama nedense most wanted diye piyasaya surulmus...
-
ya birisi bana cd keyini yollayabilirmi yada forma yazsın cagriaydogan@gmail.com msn adresim
-
PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9
YY4U-P4SD-TQHA-W3SY-XQWC
J3N6-67ZK-WSU3-JUKS-JCCN
22E6-WR9D-WK8Y-3YT8-PRHX
4ZS2-JPSD-LZUL-X4U9-QSQU
Y68Y-CENV-35KQ-8AZ5-KAKV
WNSA-RC8E-NUDV-GHTY-PCKT
U5QY-C62G-2NGQ-RDMQ-DZSX
JMMV-XTXT-RSUQ-JD8Q-L9UW
-
biriside bize oyunu verse
-
Noyan bunu yazdı:
Senin Çok Bilmiş Dediğin Adam Ben Tüm Serisini Oynadım. da Sen Herhalde Sokak Satıcısısın Çünkü Bazıları Çıkıp need for speed 9 diyo a.q.
ya kaç1-Need for speed 1
2-Need for speed 2
3-Need for speed 3:Hot pursuit
4-Need for speed 4: High Stakes
5-Need for speed 5:Porshe Unleashed
6-Need for speed 6:Hot pursuit 2
7-Need for speed Underground 1
8-Need for speed underground 2
9-Need for speed most wanted
-
tavuk da memelidir. :)
u3 diye diil hp3 diye çıkacaktı. oyunu oynayan (tabi kazma diilse) anlar çok güzel hp ye benzediğini.
nfs 9 diildir. çünkü öyle sayarsak şimdi adını hatırlayamadığım bi offroad versiyonunu da katmamız dahilinde sayı 10 a çıkar olmaz. need for speed artık oyunları 1-2 diye saymıyo yeni oyun gibi piyasaya sürüyo.
geçin bunları. link verin bakim.
-
yanılmıyorsam need for speed undergraund un 3. seriisinin ismi sole olacak ama daha çıkmadı, isim söyle: need for speed undergraund thief sanırım, bu undergraundun 3. seriisinin ismi
-
bana bak arahman aratmışsın gooogledan serileri ama unutmuşsun orda need for speed 2 var ( 2 se ) versiyonda var onu koyarsan 10 çıkıyo anandınmı lan. Bilmiyosan sus sen arasındaki farklılıkları biliyomusunki konuşuyosun.
sen oyun oynamaya ne ile başladın ben karakutuyla commodore ile başladım.Yıllardır Oyun Oynuyorum konuşmayın kadıköydeki pis suratlı sarı dişli cd satıcısı kürtlerden farkınız olsun eğer ea firması oyunun 9 diye anılmasını isteseydi needforspeed 9 yazardı most wanted değil a.q.
ona bakarsan sen prince of persia sand of time prince of persia 3 ve prince of persia warrior within 4 felanmı oluyo ben doğru yazılması için düzeltme yaptım tanıtmak isteseler öyle tanıtırlar TAMAMMI