Netbook Alacağım Amma?
-
Biri bana böyle güzel çok şükela olması lazım değil ama fiyatı da makul olabilecek bi netbook önerebilir mi?
Lütfen "Napcan olm netbooku al bi' laptop!" ve türevleri şeklinde yorumlar atmayınız.
-
windows gömülü olmayan bi netbook alırsan 100-150 dolar kâra geçersin araştırmadan alma.
-
başına bela alcaksın kesin , söyleme demişsin ama küçük bişi olacaksa ultrabooktan küçügü hiç bir işini görmez.
bende LG x130 var Arkadaşımda AcerAspireOne serisinden bir ürün.
fiyat düştükçe zaten boktan olan donanım ve kalitede düşüyor ama standart şudur
1GB ram
1.6 Ghz Atom işlemci
HD videolarda kasan boktan bir onboard ekran kartı (intel tabi)
internete girmekte başka bir işe yaramıyor git en kötü ihtimal tablet al derim. asus transformer felan..
-İnternet sayfaları tam ekrana sığmayabiliyor.
-Msn + face açıyorsun kasıyor
:) geçmiş olsun alacaksan şimdiden. Valideye pedere bile alacaksan kötü bir hediye demedi deme sora.
ilham verir belki
-
İşlemcisinin N550 veya N570 olmasına dikkat et. Altı olmasın. Zira cok kasar. Ama suanda Hepsiburadadan %10 axess , 100 lira hediye çeki kampanyasından bile alsan 470-480 liraya geliyor.
Sonradan pişman olursun satmak istesen 300ede zor satarsın. Tavsiyem B940 işlemcili felan yada i3 işlemcili 14" bi laptop olucaktır. 800e felan bulabilirsin.
-
ben aldım asus eeepc 2gb ram 320 hdd 570 işlemcisi var 580 tl bi de samsung var aynı özelliklerde 470tl tl ama sadece izmit bağazasında vr teknosada
-
RunAway bunu yazdı:
-----------------------------İşlemcisinin N550 veya N570 olmasına dikkat et. Altı olmasın. Zira cok kasar. Ama suanda Hepsiburadadan %10 axess , 100 lira hediye çeki kampanyasından bile alsan 470-480 liraya geliyor.
Sonradan pişman olursun satmak istesen 300ede zor satarsın. Tavsiyem B940 işlemcili felan yada i3 işlemcili 14" bi laptop olucaktır. 800e felan bulabilirsin.
-----------------------------
Evet mantıklı görünen senin dediğin gibi oluyor. Zaten harikulade bi pc olmasına da gerek yok yani pentiumlar bile işini görür. Zaten internete girilcek yani adam starcraft oynamıcak. :)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------başına bela alcaksın kesin , söyleme demişsin ama küçük bişi olacaksa ultrabooktan küçügü hiç bir işini görmez.
bende LG x130 var Arkadaşımda AcerAspireOne serisinden bir ürün.
fiyat düştükçe zaten boktan olan donanım ve kalitede düşüyor ama standart şudur
1GB ram
1.6 Ghz Atom işlemci
HD videolarda kasan boktan bir onboard ekran kartı (intel tabi)
internete girmekte başka bir işe yaramıyor git en kötü ihtimal tablet al derim. asus transformer felan..
-İnternet sayfaları tam ekrana sığmayabiliyor.
-Msn + face açıyorsun kasıyor
:) geçmiş olsun alacaksan şimdiden. Valideye pedere bile alacaksan kötü bir hediye demedi deme sora.
ilham verir belki
http://www.akakce.com/netbook.html
-----------------------------bende de x120 var ama canavar hiç kasmıyor, msn ve face ile kasacak makine değil bence bunlar. saatlerce cfd koşturuyom yok yine çalışıyor tık demeden
-
selam dostum. ankaradayım.kuzenim bilgisayar toptancısı.aradıgın modeli yazarsan uygun fiyata bulup alma şansımız var.burdan birkaç arkadasla alışveriş yaptılar memnun kaldılar.kazık yemesini istemem burdan hiçbir arkadasın.yardımcı olmamı istersen haberleşiriz.
-
vatanda 10 una kadar kampanya var i3 799 tl modeli bulup yazarsan yorum yapabilirim ama ii dir heralde
-
nights_judge bunu yazdı:
-----------------------------selam dostum. ankaradayım.kuzenim bilgisayar toptancısı.aradıgın modeli yazarsan uygun fiyata bulup alma şansımız var.burdan birkaç arkadasla alışveriş yaptılar memnun kaldılar.kazık yemesini istemem burdan hiçbir arkadasın.yardımcı olmamı istersen haberleşiriz.
-----------------------------Eğer teknosa, Hepsiburada gibi büyük toptancı değillerse verecekleri fiyat daha altı olmasına imkan yok. Çünkü ufak firmalara mal satan yerlerde parakende fiyatına yakın fiyata satıyorlar. İndex olsun Penta olsun.
İlla netbook alıcam dersen bunu öneririm. 624 TL. Çift çekirdekli işlemcisi 320 gb hddsi 2 gb ddr3 rame sahip. 14 şubatta alırsan %10 world kart kampanyası var. 50-60 lira düşer sanırım. 565'e felan gelir.
-
hacım vatana git. stokta 50 adet ürün indirimi varmış bugün postada gördüm ucuz fiyata veriyordu sen vatana git bi an önce hatta hemen
http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-1015px-whi115s-eeepc-1015px-intel-atom-n570-166ghz-2048mb-500gb-maxintel-101-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=58578
299 $ : 627 TL. 50 adet özel indirim kaçırma yarın git al.