Neye Hayır? Neden Hayır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

KurSad bunu yazdı:
    -----------------------------

C_e_Z_a bunu yazdı:

KurSad bunu yazdı:

g2k bunu yazdı:

amacımın propoganda falan olmadığını ilk mesajda belirttim. kimsenin oyunu falanda merak etmiyorum.

eğer neye evet neye hayır deneceğini bilmeyen birisine paylaştıysan akp ninkinide paylaşırdın. sadece chp nin neden hayırını okutursan adam hayır der. ama ikisinide okuyanlar evet diyo ne hikmetse :)

Aynen aynen, Mars'dan - Saturn'e herkes evet diyor bu galakside :D yav şu bitmek bilmeyen umut ışığınıza hastayım sizin :D

halk oylamasından sonra sana özel pm atacam hocam. umarım sinirli halinle hemen küfretmezsin. Genelde öyle oluyonuzda :)

Tamam at, muhtemelende sonuçlar belli olduğunda ben birliğime teslim olmuş olacam, ilk çarşı izninde konu açıp senden özür dilicem eğer evet çıkarsa paketten, söz!

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

KurSad bunu yazdı:

Underzero'nun imzası;

vatan haini tanimi : *oncekilerde soyuyordu oncekilerde yapiyordu kardesim* diyerek soygunu mubah gorenlerdir...

http://tahribat.com/Forum-45-Derecede-Komur-Dagitmak-117632/2/#1327645

daha da bişe demem. kendinizle çelişmeyin genç arkadaşlarım :)

hocam hayır diyenler bir "ortak akıl" falan değil sık sık toplantı falan da yapmıyolar. iki ayrı kişinin söylediği şeyi nasıl "kendiyle çelişmek" olarak yaftalıyorsun.

ayrıca şunu da belirteyim; bu verdiğim yazıları baştan sona okuyan ve körü körüne akp'ye bağlı olmayan herkes hayır oyu vermenin önemini anlayabilir.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Geçen günki konuya yazdım kimse cevap vermeden konu kapandı.

Herkesle iddaya girerim hayır çıkarsa bırakırım bu siteyi. Evet çıkarsa tahribatı bırakır mısınız ?

Alın bakalım :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

KurSad bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:

KurSad bunu yazdı:

C_e_Z_a bunu yazdı:

KurSad bunu yazdı:

neye evet neden evet?

nasıl açıkladıklarından belli bi ikisinide okuyun ama tarafsız okuyun.

http://www.kararmilletin.com/

http://www.halkoylamasi2010.com/

kararmilletin.com'dan değişen maddelere baktım karşılaştırmalı yapmışlar, eklenen yeni yerleri kırmızıyla yazmışlar ve daha ilk 2. maddede paketin foyası ortaya çıkıyor.

İşte yazılan , satırına bile ellemeden ;

"Herkes, kendisiyle ilgili kişisel verilerin korunmasını isteme hakkına sahiptir. Bu hak; kişinin kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere erişme, bunların düzeltilmesini veya silinmesini talep etme ve amaçları doğrultusunda kullanılıp kullanılmadığını öğrenmeyi de kapsar. Kişisel veriler, ancak kanunda öngörülen hallerde veya kişinin açık rızasıyla işlenebilir. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin esas ve usuller kanunla düzenlenir."

- Kişilerin verilerinin korunması deniyor; Türkiye'de son 1 yıl içinde telefonu dinlenen, internette yaptığı tüm herşeyi izlenen acaba kaç kişi var? En az 1.000.000 kişi. Çoğu yargı mensubu, asker ve bürokratlar. Onun dışında sade vatandaşlarda. Bu adamların içerisinde, kendi milletvekili bizzat şöyle demedi mi; ' Şimdi sıra bizde, biz onları fişleyeceğiz! '

Bu pakette yer alan yazılar, sadece ve sadece birkaç cümle fazlalığı ile ' birşeyler katılarak insanlara daha çok hak ' verilmiş izlenimi verilmek için hazırlanmış.

Tamamen tarafsız yazdım.

şu sürekli bahsettiğiniz yargı olaylarını gözden geçirin.

Bu konuda şöyle oluyo böyle oluyo diye konuşmaya gerek yok. sorun orada başlıyor, biz anayasaya evet diyoruz, siz akpye hayır diyosunuz anayasaya değil. Ah bi anlasanız gözümden yaş gelecek.

Dinleme konusunuda başka bi konuda tartışırsınız inşallah. konu anayasa.

edit: bide yine %65 evet çıkınca, siz üstün zekalıların yorumları yine tahmin ediyorum. akp oylarda hile yaptı, halk salak, halk cahil, bu halkın bilmemne, yandık ülke bitti, daha Türkiye kurtulamaz vs. ahaha :)

:) nerde akpye hayır diye yazmışım Allah aşkına söyle - konumuz anayasa ve anayasa maddesi üzerinde yorum yaptım. nerde akp ye hayır yazdım Allah'ın adını verdim söyle hadi :D

tamam hacı senin zekana ben ulaşamıyacam. senin verdiğin örnek akp nin yanlış olur doğru olur herhangi bir uygulaması. Anayasa da yazdığı şeylere akp uymuyomuş. uymuyosa uymasın da hacı akp uymuyosa şimdide uymuyo, yenisinde dinleyebilirsin mi yazıyoki öyle bi örnek veriyosun. o maddede yanlış olan bişe yoktu sen hayır demek için akp nin bi hareketini örnek gösterdin. Burdan mantığını kullanabilen herkes benim çıakrdığım sonucu çıkarabilir.

Sen zaten direk akp ye hayır diyorum demedin. ama hayır demenizin sebebi maddeler değil akp olduğunu ben söyledim. ama senin üstün zekan böyle alt seviye konuşmaları anlamayabilir. Lakin şimdi yine boş bş konuşacan. Bu tbt de milleti cahil diye yaftalayanlar kadar cahil ve bağnaz kişiler görmedim. hadi Sana HAYIRlı geceler.

dur yahu nere gidiyosun kardeş :) Allah'a şükür Allah bana akıl vermiş bişeyleri irdeleyeyim, sadece o an değil, sonrasında da benim hayrıma olacak şeyleri yargılayabileyim diye. Allah bana ne vermemiş biliyomusun, körü körüne yalakalık vermemiş. Şimdi şuna bi cevap ver bende bişeyi itiraf edeyim;

Tek bir partinin elinden çıkan anayasa'ya evet demek neye evet demek - o anayasayı çıkartana demi? Bak bunu üstün zekalı olmamana rağmen sende idrak edebilirsin :) Bide şuna cevap ver, ilkine veren her türlü verir çünkü; bir parti ülke gündeminin amına koymuşken, her türlü alt üst kimlik tartışmaları, açılım maceralarına girişip ter tepkiler aldığını görmüşken  her cephede , artık devrinin kapanacağını sezmezse durduk yere birden neden anayasa paketi çıkartır ?
    Babasının hayrına mı :) Dün haberturk'de bi program vardı bilmem izledin mi? Orada Anayasa Profesörü vardı, adı Burhan Kuzu - Akp milletvekili. Karşısında da Şahin Mengü, CHP milletvekili. Program boyunca sayın profesör tek bir soruya cevap veremedi biliyomusun , neden dubaideki o antlaşmaya imza attınız ?

Cevap yok, tek savunma ama yürürlülüğe girmedi ki :) :)

Türk milleti cahil değil, muhtaç! ve mu maduriyetini kullanan alçak bir hükümet tarafından 8 yıldır sömürüldü. Bunuda senin yerine ben itiraf edeyim, sen şimdi çıkmışsındır siteden o kızgınlıkla :)

o proğramı izlemedim ama tahmin edebiliyorum cevap verememesini :) Ve ben hele daha senle anlaşamıyorum biliyor musun :) hele daha ak parti diyosun anayasa değil, bende senle bu konuda ak partiyi değil anayasayı tartışmak istiyordum ama olmuyor olmuyor, ak partiyi tartışırsak doğrularıyla yanlışlarıyla bende konuşurum ama konu anayasa:) Gündemi değiştirme de, devrinin kapanacağını anladı de, ne dersen de ama şu anda önümüzde bi halk oylaması var mı var. bende onun maddelerini tartışmak istedim. Hakika Senle anlaşamadığımız için ben yatıyorum. daha sahura kalkacam, sahurdan sonra uyumuyacam. 2 saat uykuyla yarını geçirecem. onu da senle alırsam yarın gözüm mözüm kızarır mazaallah.

dipnot: hayır çıkarsada - ramazandan sonrada ben kolay kolay internete giremiyecem şehir dışında olacağımdan ama sırf senin güzel hatrın için bi 5 - 10 dk mı ayırıp ben de aynı şekilde konu açacam :) Haydi Evetli Hayırlı karışık geceler herkese :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    y4r4m4z
    y4r4m4z's avatar
    Erkek

afrasiab bunu yazdı:

Evet diyemeyecek kadar milliyetçiyim :D

yanlış anlamayında rahmetli Türkeş bile darbe anayasasının değişmesini istiyordu...kraldan kralcı olmanın alemi ne!!!
    hayır diyenler şöyle bir düşünebilirlermi merak ediyorum ya gerçekten bu paket ülkemin menfaatineyse diye?sırf akp yaptığı için hayır diyorum ama ya bu hayır kararı çıkarda ülke bir çıkmaza girermi?böyle tuzu kuru hayır diyoruz ama ya işin aslında bu harcadığımız kredi yüzünden birileri zarar görürmü?
    ben tahminen söyleyeyim eğer bu darbe anayasasına "evet değişsin" demezseniz bir daha sittin sene kimse bu işe bulaşamayacak ve ilk fırsatta adamlar darbeyle alayınızın işlerine taş sokacak..45 le iktidar olan parti bunu yapamazsa diğer 30 lar 20 ler bunu yapmaya kalkınca eminim birileri yine bu zaman olduğu gibi hayır diyecek ve bu darbeci anayasa hem chp hem mhp hem akp nin ensesinde tokat vurmak için bekleyecek.burda ordumuzu karaladığım düşünülmesin.ama derin devlet gerçeğini görmezden gelmek için toz pembe gözlüklerin çıkarılması gerek...

evet deyip düzeltilmesi için uğraştığınız şey bir darbe anayasası bunun altını çizmek istiyorum...

ve hiç bir parti muahlif parti maddeler üzerine bir düzeltme önermiyor,neden çünkü düzenlenmek istenen maddeler yanlış değil,hayır demelerinin tek gerekçesi akp ye duydukları kin...
    yani akp yi sevmiyosunuz diye, bu maddeler yararlımı tam düşünmeden,kulaktan dolma düşüncelerle bütün bir ülkeyi bu kine oyuncak etmek doğru bir düşüncemi? 

absolutely every human ll taste the death...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

KurSad bunu yazdı:

Underzero'nun imzası;

vatan haini tanimi : *oncekilerde soyuyordu oncekilerde yapiyordu kardesim* diyerek soygunu mubah gorenlerdir...

http://tahribat.com/Forum-45-Derecede-Komur-Dagitmak-117632/2/#1327645

daha da bişe demem. kendinizle çelişmeyin genç arkadaşlarım :)

hocam hayır diyenler bir "ortak akıl" falan değil sık sık toplantı falan da yapmıyolar. iki ayrı kişinin söylediği şeyi nasıl "kendiyle çelişmek" olarak yaftalıyorsun.

ayrıca şunu da belirteyim; bu verdiğim yazıları baştan sona okuyan ve körü körüne akp'ye bağlı olmayan herkes hayır oyu vermenin önemini anlayabilir.

C_e_z_a (arkadaş ismini yazmak bile işkence:) ) arkadaşın daha eskilerden mesajlarını biliyorum. mesaj yazmazdım ama siteyi takip ediyordum. Eğer sen dürüstsen o hile yapıyor bende yaparım dersen yanlış olur. Underzero'nun imzasını da ne yaptığının farkına varsın diye koydum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

o proğramı izlemedim ama tahmin edebiliyorum cevap verememesini :) Ve ben hele daha senle anlaşamıyorum biliyor musun :) hele daha ak parti diyosun anayasa değil, bende senle bu konuda ak partiyi değil anayasayı tartışmak istiyordum ama olmuyor olmuyor, ak partiyi tartışırsak doğrularıyla yanlışlarıyla bende konuşurum ama konu anayasa:) Gündemi değiştirme de, devrinin kapanacağını anladı de, ne dersen de ama şu anda önümüzde bi halk oylaması var mı var. bende onun maddelerini tartışmak istedim. Hakika Senle anlaşamadığımız için ben yatıyorum. daha sahura kalkacam, sahurdan sonra uyumuyacam. 2 saat uykuyla yarını geçirecem. onu da senle alırsam yarın gözüm mözüm kızarır mazaallah.

dipnot: hayır çıkarsada - ramazandan sonrada ben kolay kolay internete giremiyecem şehir dışında olacağımdan ama sırf senin güzel hatrın için bi 5 - 10 dk mı ayırıp ben de aynı şekilde konu açacam :) Haydi Evetli Hayırlı karışık geceler herkese :)

tamam hadi iyi uykular hacı. moderatörlerden de ricam var, 12 eylül 2010'dan sonraki referandum sonrası, referandumda Evet ve Hayır çıkar deyip iddaya girenlere özel bir konu açılsın ve ne olursa olsun silinmesin :)

TBT'de ilk kez iddaa olsun bence, Thelordmax 'da benle aynı fikirde sanırım :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KurSad
    KurSad's avatar
    Erkek

y4r4m4z bunu yazdı:

afrasiab bunu yazdı:

Evet diyemeyecek kadar milliyetçiyim :D

yanlış anlamayında rahmetli Türkeş bile darbe anayasasının değişmesini istiyordu...kraldan kralcı olmanın alemi ne!!!
    hayır diyenler şöyle bir düşünebilirlermi merak ediyorum ya gerçekten bu paket ülkemin menfaatineyse diye?sırf akp yaptığı için hayır diyorum ama ya bu hayır kararı çıkarda ülke bir çıkmaza girermi?böyle tuzu kuru hayır diyoruz ama ya işin aslında bu harcadığımız kredi yüzünden birileri zarar görürmü?
    ben tahminen söyleyeyim eğer bu darbe anayasasına "evet değişsin" demezseniz bir daha sittin sene kimse bu işe bulaşamayacak ve ilk fırsatta adamlar darbeyle alayınızın işlerine taş sokacak..45 le iktidar olan parti bunu yapamazsa diğer 30 lar 20 ler bunu yapmaya kalkınca eminim birileri yine bu zaman olduğu gibi hayır diyecek ve bu darbeci anayasa hem chp hem mhp hem akp nin ensesinde tokat vurmak için bekleyecek.burda ordumuzu karaladığım düşünülmesin.ama derin devlet gerçeğini görmezden gelmek için toz pembe gözlüklerin çıkarılması gerek...

evet deyip düzeltilmesi için uğraştığınız şey bir darbe anayasası bunun altını çizmek istiyorum...

ve hiç bir parti muahlif parti maddeler üzerine bir düzeltme önermiyor,neden çünkü düzenlenmek istenen maddeler yanlış değil,hayır demelerinin tek gerekçesi akp ye duydukları kin...
    yani akp yi sevmiyosunuz diye, bu maddeler yararlımı tam düşünmeden,kulaktan dolma düşüncelerle bütün bir ülkeyi bu kine oyuncak etmek doğru bir düşüncemi? 

eyvallah hocam güzel yazmışsın.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

y4r4m4z bunu yazdı:

darbe anayası dediğin şey şimdiye kadar 16 kere değiştirilmiş zaten. darbe anayasası değişecek lafını duyanda bu dönemde anayasaya giren herşey kaldırılacak sanar.

82'de darbe anayasasıyla gelen dokunulmazlıklar kaldırılıyor mu? hayır. peki yök? o da hayır. hsyk başkanı olan adalet bakanı ve müsteşarı? hayır. %10'luk seçim barajı kaldırılıyor mu? o da kaldırılmıyor. ab tarafından birçok kez insan haklarına aykırı bulunan zorunlu din dersleri? hayır.

daha ne darbe anayası değişecek diye martaval okuyorsunuz anlamıyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    y4r4m4z
    y4r4m4z's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

y4r4m4z bunu yazdı:

darbe anayası dediğin şey şimdiye kadar 16 kere değiştirilmiş zaten. darbe anayasası değişecek lafını duyanda bu dönemde anayasaya giren herşey kaldırılacak sanar.

82'de darbe anayasasıyla gelen dokunulmazlıklar kaldırılıyor mu? hayır. peki yök? o da hayır. hsyk başkanı olan adalet bakanı ve müsteşarı? hayır. %10'luk seçim barajı kaldırılıyor mu? o da kaldırılmıyor. ab tarafından birçok kez insan haklarına aykırı bulunan zorunlu din dersleri? hayır.

daha ne darbe anayası değişecek diye martaval okuyorsunuz anlamıyorum.

ben bu anayasanın tamamen  yeterli olduğunu söylemedim.eksik aslında.ama sürekli değişiklik yapılmak istendiğinde karşınıza çıkan derin devlet merkezli bir anayasa mahkemesi var. adamlar ne zaman değişiklikten kendi adamları yanacaksa o zaman sahne alıp herşeyi engelliyorlar.bu anayasa paketi önce onları halkın seçtiğinin düzenlemesini sağlayacak...bunu düşünürken üniversite kazanıp okuyamayan vatandaşlarıda göz önüne getirmek vaki.çünkü bu adamlar hiçbir şekilde sağ kesimin bir yerlere gelmesini istemiyor.

dokunulmazlık sana bana yararı olan bir şey değil bu sizin kendinizi kandırma yönteminiz.yökü falanda umursadığınızı sanmıyorum.seçim barajı falan bunlar sizin kulaktan dolma sırf akp kini taşıyan gereksiz  maddeleriniz...

sahi ya pkk millete hayırı biz evet diyelim diye dedirtiyor dimi.bak bunu unutmuştum... ya eğer doğunun oyu olmazsa hani parti iktidar olabiliyorki?hatırla akp doğudan kazanmadımı?demekki doğunun oyu önemli...e şimdi doğu hayır derse sen evet demişsin ne anlamı var?o hayır oyu sandığa girdikten sonra senin saçma komplo teorilerinin hiçbirinin anlamı olmaz.evet dedirtmek için hayır dedirtiyor lafı bence çok saçma.çünkü az bir zaman kala evet desinler diye böyle bir komplo bence yapılmaz...bu sizin kendinizi kandırma yönteminiz...

absolutely every human ll taste the death...
Toplam Hit: 4602 Toplam Mesaj: 36