folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Nihayet Bilgisayarı Toparladım.

Nihayet Bilgisayarı Toparladım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı

Amazondan alınca gümrük sıkıntı olmuyor mu arkadaşlar

Zaten amazon yollayamıyorsa söylüyor hocam almana izin vermiyor. Ürünü yolluyorsa ürünün yanında + gümrük ve kargo parası diye belirtiyor senden ne akdar alacağını. Gümrük için kesilen paranın belli bir kısmı genelde kartına iade ediliyor. Mesela ekran kartı için 100euro gümrük kesintisi istediyse bu maksimum vergi üzerindne alınıyor yani gümrükde ne kadar alırlarsa artanı sana iade ediyor. Ürün teslim olduktan 1 hafta içerisinde sana iade yapılacağına dair mail gelir 1 ay içerisinde de kartına geri yatırılır ücret.

@patates

Hocam hiç mi çevrende kasayı birleştirecek kimse yok. En kötü tahribattan birileri çıkar sana yakın oturan bir haftasonu halledersiniz. Yarım saatlik iş zaten. Vatandan alırsan baya zarara uğruyorsun. Monitoru filan oradan al kasa parçalarını sanalmarketim ve amazondan bak. Emin ol vatandan daha hızlı elinde olur ürünler. Sanalmarketim zaten hızıyla meşhur siparişin üzerinden 24 saat dolmadan elime geçen ürünler oldu. Amazon da keza öyle 3-4 günde geliyor kargolar. Tabi alacağın ürünler gümrükde işlem görecek bu yüzden 2-3 gün daha uzayabilir. Gümrükde zaten ürün tr ye giriş yaptığında seni telefonla arayıp bilgilendirecekler işte bütün masrafların amazon tarafından karşılanacağını filan söyleyecekler sonra mail adresine bir tane belge yollayacaklar onu imzalayıp geri mail atacaksın. Printera filan da gerek yok küçük not kağıdını imzala sonra fotoğrafını çekip pcye at photoshopda belgenin altına yapıştır bu kadar basit:D

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

adamın ekran kartı benim komple PC  

:d :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Adamın ekran kartı benim sadece ram parası.

asdadsfasasf şaka yapıyorum güzel sistem hocam, biraz daha ince eleyip sık dokunarak performans ve fiyat anlamında iyileştirmeler yapılabilir ama bu haliyle de gayet iş görür.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Edit: anakart z370 mis.

ayhun tarafından 22/Eki/17 14:46 tarihinde düzenlenmiştir

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Bilgisayar toplama isini cok seviyorum. Uzay gemisi toplar gibi :)))

Yakin olaydim ben birleştitirdim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Schwarz
    Schwarz's avatar
    Erkek

hoca hayırlı olsun öncelikle bende buna benzer bi sistem toplamak istiyorum.Aylardır dolar düşecek diye beklerken yükseldi ve şuan durulma aşamasındayken toplamaya karar verdim.

Bütçem monitör dahil 10k.Aşağıda bi sistem topladım ;

Ekran :  kartı msi gtx 1080 gaming x 8 gb ddr5

İşlemci : i7 8700k

Ram : Corsair 16 gb 2x8 Vengance beyaz ddr cl 15 ram 3000 mhz

Anakart : Msi z370 Tomahawk 4000 mhz oc

Sıvı soğutma : Cooler master lquid 240 2x120 mm 

Power : Cooler master  g750m 80 plus

Kasa : Everest rampage  temper pro  4x.120 mm rgb mid atx siyah kasa.

SSD : Samsung 850 evo sata 3 250gb

Monitör : Asus 24" 144 hz  full hd hdmi + dp 3d gaming led monitör.

Bu parçalar vatan üzerinde toplam ups ile birlikte 10k tutuyor sizce değişmesi gereken bir parça var mı ?

Yeni konu açmak yerine burdan devam etmek istedim bazı arkadaşlar amazon ve sanal market önerisinde bulunmuş oralardan daha mı ucuza alırız nasıl oluyor bu iş ?

Ignorance is bliss.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    batuhanboran95
    batuhanboran95's avatar
    Erkek

hocam hayırlı olsun öncelikle ama kasa yakışmamış bence psulu cooler master veya zalman düşenebilirsin. 

Her Şeyden Önce Korkmayı Bırakıp Bir Gün Öleceğini Kabullenmelisin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

Hocam driverleri windows güncelleştirmeleri üzerinden mi indirdin yoksa kendi sitesinden mi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

fiyatları iyi

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

bir şey sormak isterim ben de bir arkadaşın kardeşine oyun oynasın diye alınacak bir şeyler bakıyordum da monsterda şuna denk geldim 

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V13-2.html 

bir de şu asus https://www.ebrarbilgisayar.com/asus-fx503vd-e4045-i7-7700hq-8gb-1tb-256gb-ssd-4gb-gtx1050-156-freedos-pmu359039 

hangisi olmalı ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 5882 Toplam Mesaj: 33
bilgisayar