Nortog Ghost 2003 For Windowsun Download Edilebileceği Site Bilen Bir Kul Arıyorum
-
evet abicim!!!
hani ghostun wizardlı explorerlı olan setuplı (60 mb) olanı varya!! onu download edebilceğim bir site arıyorum..
allah rızası için bulan bilen biri versa bi gönderiversin..
saolun millet -
usta kazaa da war, bi baq istersen oraya...
gecenlerde ben cektim,
dosya adi : symantec_norton_ghost_2003_2003.exe
boyut : 55.346 mb.
bunu cektim,saglam...
hadi kolay gelsin.... -
www.molehiya.com var oraya bi bak istersen.. işine yarayacak bi sürü program var..
-
Saolun millet...
Ya bide işin dandik tarafı 1 tane çektim geçengün.. içindeki data.cab bozuk çıktı a.k. 50 mb dolsya boşa gitti :((
ondan sordum sağlam varsa şapa oturmayak gene diye :) yarın 42 bilgisayaro kuracaz ghostu multicast gerek yok :) neyse ben başlıyım şimdiden asılmaya :)
tekrar saolun -
rene olum benim makinanın harddiskinden aldın ya sen
-
Black_Joe bunu yazdı:
-----------------------------
rene olum benim makinanın harddiskinden aldın ya sen
-----------------------------
gökan abi sen system works u diyosun demi...
onun içindeki data.cab bozuk....
çok denedim onu.. Meram'a multicast kuracaz 2003 yok :) akşam gelde oturak biraz :) -
rene ..yaw bu ghost un çalışma mantığını açıklarmısın..nası yapabilirim..dendiği kadar kısa bi sürede aynen başka bi makineye geçiyo mu aynı sistem..anakart faklıysa nolucak..yada ayunlar için geçerlimi yoksa sadece klasik programlar mı..meselaa bi makine de ıcq yahoo msn gibi bi sürü programlar kurulu..bunu ghost la aldık diyelik ki nası alıcam bilmiyorum:)) aynen öteki makine de bu olay olucak mı..waktin dolu sanırım ama vakit ayırırsan bu konuda bayaa bi bilgi almak istiyorum...saol şimdiden....
-
Şimdi...
bak eğer tam olarak kullanmak istiyorsan o zaman şuraya bak...
http://www.tahribat.com/documents.asp?id=48
şimdi gelelim sorularına..
mesela 200 mhz lik bir bilgisayarın varsa o zaman 2 gb ı yaklaşık 10 dakikada filan alıyor.. fakat eğer böel 1 ghz den filan yüksek ise o zaman 2 dakika filan sürüyor. yani baya hızlı!!! bide windows kurduğunu düşünsene :)
programda istersen bir diski başka bir diske istersen diski image a istersen diski partisyona partisyonu şraya buraya :) bi ton iş yapabiliyon...
eğer 2 sistemde aynıysa o zaman maksimum verim alırsın...
bak ev kullanıcısı için en güzel yöntem şudur( benimde evde kullandığım.) bi kere windowsunu kurarsın driverlarını programlarını kurarsın..taki mircdeki kanal isimlreini bile düzeltirsin...( ki brn öyle yaptım.) icqnu filan tamamen kurarsın...
belgelerim klasörünübe d ye gilan taşıki soradan ghost aldığında belgelerin uçmasın..
ondan sora diskini ytedeğini alırsın...
işte bitti..
mesela 3 gün sroa bilgisayaına virüs girdi... direk kapat bilgisayaını al yedeğini tekrar kullanyani 3 dakkadda vindowsunu tekrardan kurmuş olacan...
mesela bu sitede çok kişi görmüştür benim. icq da konuşurken bilgisayarı ghost alıp yeniden online olduğumu...
dediğim gibi eğer programın nasıl kullanıdığını öğrenmek istiyorsan o zaman linktekidökümanı oku kardeş...
takıldığın bir yer olursa söyle.... -
way bee baya hızlı demekkii.harika bişey o zaman bu...buna oyunlarda dahil mi ??dökümanı okuyup uzmanlaşayım hemen..çok saol rene..allah razı olsun..
-
Önemli değil kardeş..
görevimiz..
bak mesela demin windows mavi ekran verdi. bende yaniden aldım ghostunu -
yaw bişi sorcam...
ben denemedim bu programı, ama partition bilgileri falan almiyomu,
yani her defasında fdisk yapmiyomu..
toshiba notebbok image cd'si wardı, onla bilgisayarı yuklediğimde herşey siliniyodu...
yani harddisk tek bolum oluyo...icinde sadece windows kaliyo...diger dosyalari siliyo..
norton da aynisini yapiyomu...yani icindeki her sey siliniyomu harddisk'de..?
mesela benim windows d:\ partition da dielim, ama mp3 program falanda d: 'de diyelim...
icinden sadece windows'u kopyalama gibi bi şansım warmı??
Toplam Hit: 3674 Toplam Mesaj: 19