Note3 Note 2 Ve S4 Hakkında Yorumlarınız
-
müridler yeni bi cep telefonu alacam.ilk düşüncem note 3.ancak fiyatı malum.bi cep telefonuna o kadar para vermek işime gelmiyo.çok pahalı.belki özellikleri o parayı hak ediyo ama ben vermek istemiyorum.
note 2 kullandım çok güzeldi.ancak 4.3 güncellemesi gelecekmi bilinmiyo.ama niyetim yine note 2 almak.
s4 e gelince fiyatı biraz cep yakıyo.ama note 2 ile arasındaki fark çok verilmeyecek bi fark degil.kullanıcı yorumlarını okudum.geneli ısınma sorunu wifi kopma sorunu telefonla konuşma yaparken kapanma sorunu gibi sorunlardan bahsetmişler.
sizce hangi cihazı secmeliyim.
-
İkisinide alma GM Discovery akar. :)
-
Citizen bunu yazdı
İkisinide alma GM Discovery akar. :)
dedigin cihazı gayet iyi biliyorum.çünkü kardeşim kullanıyo.telefon çok güzel.ancak ben o cihaza bir türlü alışamadım.nedense yazamıyorum.aynı klavye vs ama ben yazamıyorum nedense.
-
Hocam LG G2 niye düşünmüyorsun? Güncellemeden dolayıysa kesinlikle bilinmeli ki Lg bu sefer güncelleme alıcak.
-
ndmylmz bunu yazdı
Hocam LG G2 niye düşünmüyorsun? Güncellemeden dolayıysa kesinlikle bilinmeli ki Lg bu sefer güncelleme alıcak.
hocam lg g2 tasarım harikası.ancak o tuşun arkada ne işi var:)bide dokunmatik arızasına çabuk geçiyomuş.telefoncuların hepsi aynı görüşü beyan etti.
-
l_i_o_n bunu yazdındmylmz bunu yazdı
hocam lg g2 tasarım harikası.ancak o tuşun arkada ne işi var:)bide dokunmatik arızasına çabuk geçiyomuş.telefoncuların hepsi aynı görüşü beyan etti.
Hocam aslında tuş içinde bende öyle düşnüyordum ama elime alında ne bileyim hiçrahatsız olmadım gayet hoşuma gitti hatta güzelmiş falan dedim :) Dokunmatik konusunda telefoncular kadar iyi bilmem ama çoğu telefonun ömrü az çok aynıdır diye düşünüyorum ki LG bide dokunmatik panel üreticisi
-
ndmylmz bunu yazdıl_i_o_n bunu yazdındmylmz bunu yazdı
Hocam aslında tuş içinde bende öyle düşnüyordum ama elime alında ne bileyim hiçrahatsız olmadım gayet hoşuma gitti hatta güzelmiş falan dedim :) Dokunmatik konusunda telefoncular kadar iyi bilmem ama çoğu telefonun ömrü az çok aynıdır diye düşünüyorum ki LG bide dokunmatik panel üreticisi
hocam şimdi bi fikir daha soktun.lg g2 note 3 ve s4 ün yerine lg g2 koyalım:)))
-
ne amaçla kullanacaksın telefonu ? ne iş yapıyorsun ? isteklerin nelerdir bunları belirtirsen daha fazla yardımcı olan çıkacaktır bence
-
s4 en büyük sorunu şarj sms leşirken full batarya bitti yahu
-
volkan bunu yazdı
s4 en büyük sorunu şarj sms leşirken full batarya bitti yahu
sms sayısı kaç bin:)))yada kaç saattir sms:)
-
h2so4 bunu yazdı
ne amaçla kullanacaksın telefonu ? ne iş yapıyorsun ? isteklerin nelerdir bunları belirtirsen daha fazla yardımcı olan çıkacaktır bence
meslegim muhasebe.telefonda filmde izleyecem oyunda oynayacam sosyal medya takibi vs..