Note3 Note 2 Ve S4 Hakkında Yorumlarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek

müridler yeni bi cep telefonu alacam.ilk düşüncem note 3.ancak fiyatı malum.bi cep telefonuna o kadar para vermek işime gelmiyo.çok pahalı.belki özellikleri o parayı hak ediyo ama ben vermek istemiyorum.

note 2 kullandım çok güzeldi.ancak 4.3 güncellemesi gelecekmi bilinmiyo.ama niyetim yine note 2 almak.

s4 e gelince fiyatı biraz cep yakıyo.ama note 2 ile arasındaki fark çok verilmeyecek bi fark degil.kullanıcı yorumlarını okudum.geneli ısınma sorunu wifi kopma sorunu telefonla konuşma yaparken kapanma sorunu gibi sorunlardan bahsetmişler.

sizce hangi cihazı secmeliyim.

Сухое говно к жопе не липнет
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İkisinide alma GM Discovery akar. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

İkisinide alma GM Discovery akar. :)

dedigin cihazı gayet iyi biliyorum.çünkü kardeşim kullanıyo.telefon çok güzel.ancak ben o cihaza bir türlü alışamadım.nedense yazamıyorum.aynı klavye vs ama ben yazamıyorum nedense.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocam LG G2 niye düşünmüyorsun? Güncellemeden dolayıysa kesinlikle bilinmeli ki Lg bu sefer güncelleme alıcak.

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Hocam LG G2 niye düşünmüyorsun? Güncellemeden dolayıysa kesinlikle bilinmeli ki Lg bu sefer güncelleme alıcak.

hocam lg g2 tasarım harikası.ancak o tuşun arkada ne işi var:)bide dokunmatik arızasına çabuk geçiyomuş.telefoncuların hepsi aynı görüşü beyan etti.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek
    l_i_o_n bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

hocam lg g2 tasarım harikası.ancak o tuşun arkada ne işi var:)bide dokunmatik arızasına çabuk geçiyomuş.telefoncuların hepsi aynı görüşü beyan etti.

Hocam aslında tuş içinde bende öyle düşnüyordum ama elime alında ne bileyim hiçrahatsız olmadım gayet hoşuma gitti hatta güzelmiş falan dedim :) Dokunmatik konusunda telefoncular kadar iyi bilmem ama çoğu telefonun ömrü az çok aynıdır diye düşünüyorum ki LG bide dokunmatik panel üreticisi

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı
    l_i_o_n bunu yazdı
    ndmylmz bunu yazdı

Hocam aslında tuş içinde bende öyle düşnüyordum ama elime alında ne bileyim hiçrahatsız olmadım gayet hoşuma gitti hatta güzelmiş falan dedim :) Dokunmatik konusunda telefoncular kadar iyi bilmem ama çoğu telefonun ömrü az çok aynıdır diye düşünüyorum ki LG bide dokunmatik panel üreticisi

hocam şimdi bi fikir daha soktun.lg g2 note 3 ve s4 ün yerine lg g2 koyalım:)))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Premium.
    h2so4
    h2so4's avatar
    Erkek

ne amaçla kullanacaksın telefonu ? ne iş yapıyorsun ? isteklerin nelerdir bunları belirtirsen daha fazla yardımcı olan çıkacaktır bence

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

s4 en büyük sorunu şarj  sms leşirken full batarya bitti yahu 

onekine?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    volkan bunu yazdı

s4 en büyük sorunu şarj  sms leşirken full batarya bitti yahu 

sms sayısı kaç bin:)))yada kaç saattir sms:)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    l_i_o_n
    l_i_o_n's avatar
    Erkek
    h2so4 bunu yazdı

ne amaçla kullanacaksın telefonu ? ne iş yapıyorsun ? isteklerin nelerdir bunları belirtirsen daha fazla yardımcı olan çıkacaktır bence

meslegim muhasebe.telefonda filmde izleyecem oyunda oynayacam sosyal medya takibi vs..

Toplam Hit: 3364 Toplam Mesaj: 46