Numaramdan İsmimi Bulabilir Ler Mi?
-
selamlar
bir hat aldım ve bu hatla hiç bir yere kaydolup adımı vermedim ve operatorun seceneklerinden "rehberde adımı gosterme" dedim.
polis falan dışında numaradan benim adımı bulabilirler mi ?
-
eğer o numarayı birilerini verirsen bulurlar hocam seni nasıl kaydettiyse o çıkıyor
ya da whatsapptan adını yazarsan görülür
ya da bir yere üye olursan
-
SaviorAngel bunu yazdı
eğer o numarayı birilerini verirsen bulurlar hocam seni nasıl kaydettiyse o çıkıyor
ya da whatsapptan adını yazarsan görülür
ya da bir yere üye olursan
ya da instagram açtıysan
-
Operatör sisteminin açığı varsa bulurlar.
Operatör firmanın yetki-erişim açığını kullanarak bulurlar. (Bayi,distribütör,call center vs. )
E-devlet gibi uygulamaların açığı varsa oradan bulurlar.
Güvendiğin operatör kıvırıp birine yayarsa bulurlar.
Yasal yollarla bulurlar diye devam eder :)
Onun harici güvendesin hocam...
-
Elbet rehber paylasan uygulama kullanan salagin biri numarani kaydedecek, kacisi olan bir sey degil. En fazla HERKESLE fake isimle iletisim kurup o sekilde sizmasini saglayabilirsin.
-
izzmarit bunu yazdı
Elbet rehber paylasan uygulama kullanan salagin biri numarani kaydedecek, kacisi olan bir sey degil. En fazla HERKESLE fake isimle iletisim kurup o sekilde sizmasini saglayabilirsin.
mesela ben rahatım herkes beni kaptan diye kaydetmiş sorun olmuyor :)
-
KaptaN bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Yalan yok ben ilk tanıştığımızda lakabı sanmıştım.
-
izzmarit bunu yazdı
yok bu şekilde vermediğimi ve kimseye soylemediğimi vasayıyorum . sosyal medyada açmadım bu numarayla.
poliste falan tanıdığı olmadan ulaşabilir mi kimse bana ?
-
KaptaN bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
ben de ,,1. adin 2.adin soyadin la kayitlisin :D
-
yolbulucu bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
yok bu şekilde vermediğimi ve kimseye soylemediğimi vasayıyorum . sosyal medyada açmadım bu numarayla.
poliste falan tanıdığı olmadan ulaşabilir mi kimse bana ?
Tamam ama o hatla kimse seni aramayacaksa sen de kimseyi aramayacaksan o hatti ne yapacaksin? Sucuyu bile arasan "menekse sokak yolbulucu" diye kaydedebilir telefonuna. Yani hakikaten hic ama hickimseyle iletisim kurmayacaksan tamam ama o zaman o numarayla ne yapacaksin ki?
-
hipokondriyak bunu yazdıKaptaN bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
ben de ,,1. adin 2.adin soyadin la kayitlisin :D
ben adı soyadı ev adresi şeklinde kaydettim kolaylık oluyor diye