Odtü"De Çıkan Olaylar
-
criminal onlar (yani bagehliler) yıllar boyu biz yurtseveriz diye siyaset yaptılar isimleri daha bu sene okullar açıldığında değişti. şimdi ilk bu ismi kim aldı dersen biz aldık ama dediğim gibi yıllardır bagehliler biz yurtseveriz diye siyaset yapıyorlardı..
önceki yazımda da sölediğim gibi bu isim tartışmaları konunun içeriğini soyutlarsak bu işe yaramaz. çünkü onların yurtsever tanımlarıyla bizimki farklı. biz genel olarak türkiye yi kastederken onlar sadece kuracakları kürdistandan bahsediyorlar.
kavga olayına gelince. doğrudur geçen sene odtü de bir meydan muhaberebesi yaşadık bagehlilerle. ama kavga denilen şey birilerinin bakıp dayak yemeğe razı olduğu bi olay değil karşılıklı vuruşma faslıdır.o olayda da iki taraf kavga etti abi, yani ortada sürekli yumruk yiyen birileri yoktu,karşılıklı yumruklaşma faslı vardı.o yüzden orda dayak değil kavga vardı.
yurtsever isminin kullanılıp kullanılmamasına gelince. 21 mart biliyoruz ki newroz. bizim yögeh le munasebetimiz de bu sene o tarihlerde başladı ve o vatandaşlar da provakatif bi şekilde bu isim meselesindeki tartışmaları gündeme (bu sene itibariyle) taşıyıp burdan bi gerilim kaynağı yarattılar(bu gerilim genel olarak bütün türkiye de yaratılmış hatta o vakitler ve daha sonra ki zamanlarda pkk eylemleri de artmıştı hatırlarsanız.) biz de bu provakatif ortamın bi öznesi olmamak için yani kavgaya-döğüşe zemin hazırlamamak için SADECE üniversitelerde 1-2 hafta kadar bu isimle çalışma yapmayı bıraktık.çünkü bi dönem çalışmamızı gereksiz bi isim tartışmasına heba edemezdik ve bunun provakasyon olduğunun da bilincindeydik.şimdi devam ediyoruz yurtsever cephe çalışmasına. okulda da başka yerlerde de.
ankaradakileri aramama gerek yok ne oluyo ne bitiyo biliyoruz zaten az çok. o dediğin meselenin üzerine de ertan da bişi yazmış. bende şöle diyorum. yok devrim şu zaman olur yok bu zaman olur tartışmaları sokakta bizim hakkımızda dönen geyik ve karalamardan biridir. bizimkiler siyasi analiz yapmış ve önümüzdeki dönemde olanakları zorlamak ve o olanaklardan bi enerji çıkarmaktan bahsetmişlerdir.başka bişi olamaz ve yok zaten.onu diyen vatandaş tkp li değildir. veya kendini öle zannediyodur sağda solda ben tkp liyim diye dolaşıyodur. ortada böle adam çok çünkü yukardaki devrimin ne zaman olacağına dönük medyumluk muhabbetler de bunlardan çıkıyo zaten. aynı şeyleri bizde yaşıyoruz ordan biliyorum.
-
İPsine bu ülke için zararlı diyen diyen akıllara kakayım..berlinde sözde ermeni soykırımı için kim yürüdü,lozan da hapse girmekl pahasına kim soykırım bir yalandır dedi...
Kçaınız ulusal kanalı izliyor çok merak ediyorum.kanal d stv gibi vatan haini kannalları ilzemeyiş bırakıp..
bu ülke üzerinde oynana oyunçları çk ii bir şekilde açıkladı.gisdin izleyin.hiçbirşey kaybetmezsiniz. -
perincek denen adam yıllar boyu bi otarafa bi bu tarafa savrulmuş durmuş. bi siyasi perspektifi yok. nerede arkasını yaslıyacak bi yer bulmuş o tarafa yaslanmış.
bi adam zamanında pkk yandaşı şimdi de kemalist olur mu?varmıdır bunun bi açıklaması?
çocuk bile kanmaz buna ,kusura bakma ama
bence sende sorgula biras bu meseleyi... -
ben istediğim gibi yaşıyorum kafam ne sağda nede solda çok ta s.. deydi hepsi..başa gelenleri gördük..hepsini gördük Birisi Desinki Bu Adam geldi ama bunu yaptı..Neyse geçelim asıl soruna..Bu ODTU lü gençlerinde a.k onların amacı okumak değil zaten olay çıkarmak okumak isteyen adam orada onu yapmaz diğer öğrenciler neden yapmıyor böle şey..Ama And içtim bir gün istanbul üniversitesinin önünden geçerken böle bir rezalet çıksın birisini ben Ellerimle boğarak öldüreceğim..Çünkü Eğer okumaya gelmediysen şayet bırakta başkası okusun..o kişinin öğrenmesini engelleyemezsin..Bir üniversite ortamı gören bir kişi olarak sizlere sölüyorum..Sizde Üniveristeye gidiceksiniz..Sakın haaa aman burası yabancı memeleket arkam sağlam olsun derseniz Sağcılara Solculara Taılırsanız Okulunuz Ebedi bitemez..Birde Hocalar 2 Grup.
Sağcı ve Solcu ? birinden geçsen diğerinden kalacan...Ona göre Adımını atacaksın kardeşim..benim gibi okulunu bitirip çıkıp geleceksin..Şimdi arkamdakiler Allah bilir birbirlerini yiyordur..neyse fazla uzatmayayım arkadaslar..işte durum böyle..Bu arada ODTU mezunu değilim :) Ama iyi bir üniv den mezunun :) bu İstanbul Üniv de değil :) -
Removed...
-
perinçekin PKK ile bi ilgisinii kanıtlasana düzgin bi şekilde.nasıl desteklemiş bi söylesene
-
perinçekin PKK ile bi ilgisinii kanıtlasana düzgin bi şekilde.nasıl desteklemiş bi söylesene
---------------------------------------------------------------
sana az sonra öcalanla kucaklasırkenki ve pkklılarla selamlasırkenki resimlerini bulacam az bekle ama mosmor olma =) -
o resimi sktret.orada dağa gidip appoya dediği şey yanlış yoldasınız abdnin oyununa gweliosunuz du.
computerwolf partiyi dajha yi bilir o da gelsin sölesin sana..
o resim ekişidi hoca -
http://www.turksolu.org/91/yon91.htm
Bilinmez ne kadar dogrudur. -
antioksidan yeni gördüm mesajı. ama ben yetişmeden öteki müridler vermiş cevabını.
bide türksolu da perinçeğe sataşıyo ya... amma komik...
al birini vur ötekine.
Toplam Hit: 9867 Toplam Mesaj: 77