folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okulda İlk Gün.

Okulda İlk Gün.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

valla benim ilk günüm kötünün iyisiydi işte .....

külüstür servisimizden kurtulmuşuz yerine uçak gibi bi servis gelmsınıfa yeni bi kız arkadaş geldi arkamda oturuyo kaynaştık biraz :)

en iyi arkadaşlarımdan biri okuldan ayrıldı onun olmaması kötüydü :( 

Zugzwang
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    armagedon
    armagedon's avatar
    Erkek

Diyorum ya okul farketmess hertürlü çıkar onun tadı.. okul hayatım boyunca gezmediğim okul il ilçe kalmadı a.q. e insan öğreniyo bi yerden sonra.. sıfırdan ortam sıfırdan mahalle sıfırdan her bok a.q.

müdürenin mayası bozuksa ona karışmadan okulun a.qoyabilirsiniz..

sınıfta 10 kişiyseniz sınıfta değil okulda kaynatın sizde..:F

İnsan Gibi Yaşa...Adam Gibi öL..! Ekmeğini Böl.. Vatanını Böldürme..!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    göt kadar sınıfta 50 kişi kadar varız. Milletle akraba olduk a.qyım. Tek fen şubesi acmışlar koduklarım herkezi saldılar bizim sınıfa. Cocugun teki dio lan ben tm yazdım fene koymuşlar yok böle bişi abi ya( ki tek şubeyiz :| ).  Ama bi bakımdan iyi eski sınıf arkadaşlarımın alayı ile aynı sınıftayız :F
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    en güzeli sabah kızların gelip öpmesiydi :D

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagdas
    cagdas's avatar
    Erkek

aq yaz tatili stajdı dersaneydi derken kaynadı gitti bende okul açılsın gırgır şamata biraz eğlenelim geyik yapalım diyodum aq en yakın 2 arkadaşım yan sınıfa gitmiş müdürün de yardımcısının da alayınında...

ulan hevesim kursağımda kaldı hayatımın en kötü başlangıçlarından biri oldu... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    okulun ilk günü dünyayı başıma yıktılar aq 1 dönem sonra mezun olcaktım bu dönem alcaam dersleri götürmüşler ebesinin amına 2 döneme koymuşlar lan bukadar cenabetlik olmaz ilk günden sikiyim böle iş 2 senelik okul bitmez valla

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla müdürün iğrenç konusması çok kötüydü Fen'e gitmiyim Tm'ye gidim diye dua ettim durdur:)

12 .30 civarı da çıktık kafede Genki falan Cs kapıstık ak:) Yeter Çok Kaldık okulda:P

Kafa nasıl aldım aklını eheueehueheueu

[22817//kaanabak]
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek
    a.q ben ders seçmeleri vardı yanlış otobuse binmişim =) perişan oldum ilk günden

Profile Tıkla Anlarsın?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

okula sakallı gıttım :D ama 3 seneden berı gıttıgım okulda hep ılk gunu 10dk konusma yapıp salarlardı yarın gelın dıye.

Bugun mudur yanıma geldı

-evladım sen yenımısın!!!

+ yok hocam lıse sonum ben bu sene sakalları kesemedım kusura bakmayın :D halletcem bugun

- gec suraya gec dıye sert bı ses tonuyla sıraya soktu

aradan 2 dk gectı kursude olan mudur yardımcısı elınde mıkrofonla bagırıyo " gıt tras ol oyle gel!! "  :D

Kısacası rezalet bı gundu sonuc olarak okulun A.Q

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    cagdas bunu yazdı:
    -----------------------------

aq yaz tatili stajdı dersaneydi derken kaynadı gitti bende okul açılsın gırgır şamata biraz eğlenelim geyik yapalım diyodum aq en yakın 2 arkadaşım yan sınıfa gitmiş müdürün de yardımcısının da alayınında...

ulan hevesim kursağımda kaldı hayatımın en kötü başlangıçlarından biri oldu... 

-----------------------------

a.q böle şansın staj'da dershanede okulda hep beraber olcaktık ne güzel ayırdılar o.çları..

Ya bi devrim gerekiyo böle imza topla, dilekçe ver olucak iş değil.. Akıl verin nasıl eski düzene dönebiliriz.. A.q Müdürün de yardımcılarınında..

Toplam Hit: 4970 Toplam Mesaj: 39