folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öldürdü Ve Etini Yedi

Öldürdü Ve Etini Yedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    Ankara'da bir katil yamyamlarla yarıştı. Tüyleriniz diken diken olacak.
    Ankara'da Özgür D. isimli şahıs, 'Kuzuların Sessizliği' filminde ünlü aktör Antony Hopkins'in canlandırdığı 'Dr. Hannibal Lecter' karakterine özendi. Özgür D.'nin, tıpkı Hannibal gibi öldürdüğü insanların etini yediği ortaya çıktı.

Mamak'ta dün gece vücudunun çeşitli parçalarının eksik olduğu görülen bir erkek cesedi bulunması üzerine harekete geçen Cinayet Büro Amirliği ekipleri, ölen kişinin Mamak Belediyesinde temizlik işçisi olarak çalışan Cafer Er (55) olduğunu belirledi.

Cafer Er'in bir haftadır işe gelmediğini öğrenen ekipler, son olarak parkta bir kişi ile kavga ettiği bilgisine ulaştı.  Görgü tanıklarının ifadelerini değerlendiren Cinayet Bürosu ekipleri, Cafer Er ile kavga eden kişinin Özgür D. (27) olduğunu belirleyerek, zanlının evine baskın düzenlendi.

Köpeğine de yedirmiş
    Gözaltına alınan Özgür D.'nin evinde kol, bacak ve kalçadan kesilen çok sayıda et parçası bulundu. Et parçalarının Cafer Er'e ait olduğu belirlendi. Cinayet Bürosu'nda ifadesi alanın Özgür D.'nin, etin bir kısmını yediği bir kısmını da bahçesindeki sokak köpeğine yedirdiği öne sürüldü.

Cinayet işlemiş aftan yararlanmış

Özgür D'nin, bir kişinin öldürülmesi olayından sabıkalı olduğu ve aftan yararlanarak tahliye edildiği belirlenirken, Kızılay Mediha Eldem Sokak'taki bilgisayar firmasında Sedat Erzurumlu'nun başından vurularak öldürülmesi olayına karıştığı da ortaya çıktı.
    changeTarget(document.getElementById("news_content"))
    Kaynak:

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

vay hayvanoğluhayvan.oruç başına mı vurdu ne :P

All I need is a possibility.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    normaldir, insanın bazı yerleri kuzu etine benziyomuş zaten, israf olacağına yemiş, ben olsam bende yerdim, okadar cinayet işlemiş herif bide bakkaldan ekmek peynir alcak değilya
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek

ben kendim yemezdim. başkalarına yedirir kıs kıs gülerdim onlar yerken:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Afiyet olsun :) yarasın aslanıma :P

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    PIROMANTANRI bunu yazdı:
    -----------------------------

ben kendim yemezdim. başkalarına yedirir kıs kıs gülerdim onlar yerken:D

:-))

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bayıra karşı yatır beni tırmala beni kaşı beni... ne alakası var la şimdi bunun bu haberle :)

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    yakalanmış. insanlıktan dersini almamış herif.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    Afiyet olsun :) yarasın aslanıma :P

walla  pek de toşak gececek bi mevzu diil

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek
    aq türkiyede şizofrenik vakalar artıor :(

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Amerikaya benzedi burasıda :D piskopat türedi :D
Toplam Hit: 5329 Toplam Mesaj: 34