folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ölümden Döndüm !

Ölümden Döndüm !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Bugün,yaklaşık 2-3 saat önce arkadaşla maçı izlemeye bir cafeye gitmiştik.Cafe dediysem bir bölümü kapalı diğer bölümü açık çay bahçeside diyebilirz.Neyse kapalı bölüme geçip bir nargile söyledik.Siparişimiz beklerken havadan sudan konusyoruz 10 dk bilemedin 15 dk geçmeden kulakları sağır eden bir ses geldi ve ardından yayılan ses dalgası ile oturdugumuz yer birden sallandı.Camlar,masalar,koltuklar.Ve ortalılıgı toz duman kapladı.Tozun yüzlerimizi belli edene kadar dagılması yani 3-2 saniye öylece ayakta birbirmize baktık o an hayatımın filmi gözlerimin önunden bir an geçti.İlk şoku atlattıkdan sonra bagrışlar çıgrışlar birbirni izledi.Herkes büyük bir kargasayla kapalı alandan çıkarken ilk gördüklerim agzı yüzü kan içinde kalmış insanlar,siren sesleri ambulans sesleriydi.Cafenin hemen yanında kameralar ile gözetlenen jandarma oldugundan çabucak olaya mudahale ettiler.Etrafda dagılmıs sandalyeler kırılmıs nargileler yerlere sacılmıs esyalar arasından oradan uzaklasırken çoktan jandarmalar olay yerine girilmez bantlarını çekiyordu.10 dk geç gelsek suanda burda degil hastanede olucaktım.Belkide ölmüştüm.Olayın ne oldugnu nasıl oldugunu tam anlayamadım.Birbirni izleyen sivil araçlar yaralı insanları tasıyor,ambulanslar birbirni izliyordu.En son gördugum o gece eve dönerken o bölgede olay inceleme ekiplernin olduguydu.Şimdi ise butun semtte jandarmalar devriyeye cıkmıs durumda.Hersey çok çabuk gerceklesti.Ölümle yasam arasında kaldım bir an.Şuanda ikinci hayatıma başladı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oktay
    Oktay's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun. olayı merak ettim şimdi.

Maksat yeşillik olsun diye bitkisel hayata girdim..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishiptar
    turkishiptar's avatar
    Erkek
    hoja geçmiş olsun Allah korumuş.

İNADINA TeXaS..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Geçmiş olsun. Yeşil vadi cafedemiydin? Beylikdüzünde Migrosun oralarda diye hatırlıyorum.

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    eN iyi ölüm hayırlı ölümdür. şükretmelisin.bende lisede fabrikada çalışırken boya yapan büyük makinelerin kapakları arasında kalıyordum. boynum ikiye ayrılıyordu 2 sn beklemeseydim:( verilen sadakamız varmış..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _E_O_R_
    _E_O_R_'s avatar
    Erkek
    nerede, hangi şehirde oldu bu olay abi?

hangi kadir? deli kadir uleeeyyyynnnn!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun.Ses bombası falan olabilir.Yada bomba.Hangi şehir ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    kardeş geçmiş olsun bombamı acaba.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

geçmiş olsun hacı.Sonra neler oldu anlatabilir misin , neredeydin?

Bi anda olay olup hemen ardından jandarma ambulans falan orda oluyosa bu işte bi iş var , yani çağırılıp gelmeleri kadar süre geçti mi? 

...said addicted.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Patlama İstanbul Beylikdüzünde gerçekleşti. Benimde okuldayken sık sık gittiğim bir yerdi.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=145410

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Öncelikle geçmiş olsun. Ölüm hepimize çok yakın, Şüphesiz ki her nefis ölümü tadacaktır. Hepimiz için mutlak olarak belirlenen bir saat vardır. O saat geldiğinde ise O'na Döneceğiz. Şüphesiz biz O'ndan geldik ve yine Şüphesiz  ki dönüş O'na olacaktır. Dünya hayatı dini yönden toparlanmamız için fırsatlarla doludur. Bize kalan yaşadıklarımızdan ya da yaşanılanlardan ibret alıp ıslah olmak. Bir musibet bin nasihattan iyidir. ALLAH'tan gelen hayrada şerrede şükürler olsun. Yaralı olanlara da ALLAH'tan şifa diliyorum. Tekrardan geçmiş olsun.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
Toplam Hit: 5676 Toplam Mesaj: 43