Ölümden Döndüm !
-
Bugün,yaklaşık 2-3 saat önce arkadaşla maçı izlemeye bir cafeye gitmiştik.Cafe dediysem bir bölümü kapalı diğer bölümü açık çay bahçeside diyebilirz.Neyse kapalı bölüme geçip bir nargile söyledik.Siparişimiz beklerken havadan sudan konusyoruz 10 dk bilemedin 15 dk geçmeden kulakları sağır eden bir ses geldi ve ardından yayılan ses dalgası ile oturdugumuz yer birden sallandı.Camlar,masalar,koltuklar.Ve ortalılıgı toz duman kapladı.Tozun yüzlerimizi belli edene kadar dagılması yani 3-2 saniye öylece ayakta birbirmize baktık o an hayatımın filmi gözlerimin önunden bir an geçti.İlk şoku atlattıkdan sonra bagrışlar çıgrışlar birbirni izledi.Herkes büyük bir kargasayla kapalı alandan çıkarken ilk gördüklerim agzı yüzü kan içinde kalmış insanlar,siren sesleri ambulans sesleriydi.Cafenin hemen yanında kameralar ile gözetlenen jandarma oldugundan çabucak olaya mudahale ettiler.Etrafda dagılmıs sandalyeler kırılmıs nargileler yerlere sacılmıs esyalar arasından oradan uzaklasırken çoktan jandarmalar olay yerine girilmez bantlarını çekiyordu.10 dk geç gelsek suanda burda degil hastanede olucaktım.Belkide ölmüştüm.Olayın ne oldugnu nasıl oldugunu tam anlayamadım.Birbirni izleyen sivil araçlar yaralı insanları tasıyor,ambulanslar birbirni izliyordu.En son gördugum o gece eve dönerken o bölgede olay inceleme ekiplernin olduguydu.Şimdi ise butun semtte jandarmalar devriyeye cıkmıs durumda.Hersey çok çabuk gerceklesti.Ölümle yasam arasında kaldım bir an.Şuanda ikinci hayatıma başladı.
-
Geçmiş olsun. olayı merak ettim şimdi.
-
hoja geçmiş olsun Allah korumuş.
-
Geçmiş olsun. Yeşil vadi cafedemiydin? Beylikdüzünde Migrosun oralarda diye hatırlıyorum.
-
eN iyi ölüm hayırlı ölümdür. şükretmelisin.bende lisede fabrikada çalışırken boya yapan büyük makinelerin kapakları arasında kalıyordum. boynum ikiye ayrılıyordu 2 sn beklemeseydim:( verilen sadakamız varmış..
-
nerede, hangi şehirde oldu bu olay abi?
-
geçmiş olsun.Ses bombası falan olabilir.Yada bomba.Hangi şehir ?
-
kardeş geçmiş olsun bombamı acaba.
-
geçmiş olsun hacı.Sonra neler oldu anlatabilir misin , neredeydin?
Bi anda olay olup hemen ardından jandarma ambulans falan orda oluyosa bu işte bi iş var , yani çağırılıp gelmeleri kadar süre geçti mi?
-
Patlama İstanbul Beylikdüzünde gerçekleşti. Benimde okuldayken sık sık gittiğim bir yerdi.
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=145410 -
Öncelikle geçmiş olsun. Ölüm hepimize çok yakın, Şüphesiz ki her nefis ölümü tadacaktır. Hepimiz için mutlak olarak belirlenen bir saat vardır. O saat geldiğinde ise O'na Döneceğiz. Şüphesiz biz O'ndan geldik ve yine Şüphesiz ki dönüş O'na olacaktır. Dünya hayatı dini yönden toparlanmamız için fırsatlarla doludur. Bize kalan yaşadıklarımızdan ya da yaşanılanlardan ibret alıp ıslah olmak. Bir musibet bin nasihattan iyidir. ALLAH'tan gelen hayrada şerrede şükürler olsun. Yaralı olanlara da ALLAH'tan şifa diliyorum. Tekrardan geçmiş olsun.
Toplam Hit: 5676 Toplam Mesaj: 43