folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder One Punch Man Anime Dizi

One Punch Man Anime Dizi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    _karantina_ bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    _karantina_ bunu yazdı

Çerezlik zayıf bir seri

Anime kültürünün ne kadar olduğunu bilmiyorum ama bu basit yorumla çok da fazla olduğunu düşünmüyorum. Büyük ihtimalle Türkiye'deki ergen tayfasının izlediği genel popüler seriler harici yapımları izlemedin.

Kısaca bilgi vermek gerekirse one punch man, one diye takma isim kullanan bir elemanın 2009 yılından beridir kendi blogunda comic maker(olması lazım) adlı dandik programı kullanrak dandik çizimlerle çıkarttığı ama herika bir hikayeye sahip web comictir.

One ın blogu:

http://galaxyheavyblow.web.fc2.com/

Zamanla popüler olan seriyi takip eden mangakalardan yuusuke murata, one denen elemana teklif götürüp onun hikayesini mangaya uyarlamak istediğini söylüyor. Aralarında anlaştıktan sonra 2012 yılında önce gene webde yayınlanan young jump web comics olarak daha sonra weekly shonen jump dergisinde yayınlanmaya başlıyor.

Giderek artan popülaritesini gören ünlü anime yapımcısı madhouse (bilinen popüler serileri; death note, hellsing ultimate OVA, paprika, perfect blue, balck lagoon, beyblade ve yüzlercesi. Daha fazla bilgi için: https://en.wikipedia.org/wiki/Madhouse_%28company%29)

seriyi anime olarak yayınlamak için anlaşıyor. Böylece shonen serilerine yeni bir soluk getiren one punch man anime serisi doğmuş oluyor.

Ama maalesef her anime bölümü için mangadan 3 chapter harcadıkları için doğal olarak anime serisi mangaya çok yaklaştı. Bunun sonucunda 12. bölümde animeye son verdiler. Son derken tamamen bitti olarak alglanmasın. Bu kadar popüleritesi artarak devam eden bir seriyi büyük ihtimal madhouse bırakmayacaktır. Tahminim en geç 1-2 sene sonra manga sayısı arttığı için 2. sezonu çekerler.

Bu arada yukarıda mesajını alıntıladığım arkadaşa ithafen, şu anda seri daha 12 bölüm çıkmış olmasına rağmen myanimelistte 10. sırada 9.08 puan almış durumda (84k küsür kişinini oyu ile)

Yani seriye çerezlik zayıf bir seri demek abesle iştigal.

Zaten forumda beni tanıyıp anime tavsiyesi almış birçok arkadaş bu mesajımı görünce izlemeye başlayacaktır :)

Edit: Ayrıca anime serisinden sonra mangasını takip etmek isteyenler(ingilizce):

Orijinal one yapımı(sitye kayıt olmanız lazım): https://bato.to/comic/_/comics/onepunch-man-artist-one-r9123

Yuusuke murata versiyonu(anime bundan uyarlanıyor): http://manga.life/read-online/OnepunchMan

Shounen parodisi olan bir komedi serisi bu.komikli, aksiyonlu senaryosu her bölüm birbirini tekrar eden ,kafa dağıtmalık,çerezlik bir anime.karakter derinliği zaten yok.herhangi bir yaratıcılık yok.kendi fikrimi söyledim sende animenin tarihçesini anlatarak bizi bilgilendirmişsin.anladığım kadarıyla senin beğendiklerini beğenmeyenler ergen zevkli oluyormuş.bu çerez animeyi ciddiye aldığın kadar bende seni ciddiye alsam sana biraz anime kültürü öğretirdim belki.neyse ,keyifli seyirler

Arkadaş aslında güzel yorum yapmış ama pek anlamadığı için tersten yapmış. Animeyi izlemeyi düşünen arkadaşlar bu yorumların tam tersini dikkate alsın.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

çok eğlenceli lan izleyin yukarıdakileri boşverin :D

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek

IMDB tv series'te 1 numara şuan trollediler mi naptılar ?

Si vis pacem para bellum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bartimaeus
    Bartimaeus's avatar
    Erkek

Mangasına başladım ben de. Uzun zamandır adam akıllı bir seri olsa da takip etsem diyordum. İlaç gibi geldi valla :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Basliyim bende buna. Sikintidan bleachi tekrar ediyordum bende. Torpedo onermisse izlenir illa :F

Animeler arasinda siralama illa yapilir ama bleach her zaman ayri yere sahiptir bana gore. Hangi animeyi izlesem buradaki karakterleri ariyorum. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Ortalama bir japondan daha fazla anime izlemiş biri olarak bu anime nerdeyse hiç ilgimi çekmedi, neden bu kadar ilgi gördüğünüde anlamış değilim.  Bir fırsatta tekrar şans vereceğim bu animeyede.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    Paradaisu
    Paradaisu's avatar
    Erkek

2.sezon onayını aldı burdan bilmeyenler varsa söyliyim dedim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

lan geçen bu konudan sonra bitirdim animeyi, bu gün birşeye kızdım bi an sinirimi atmak için dolap kapağına yumruk attım, animedeki gibi kolumu biraz geriye çekip çevirerek salladım yumruğu elim kırıldı mk(şaka değildir gerçekten elim kırıldı alçılı şuan), lavuğun yumruk tekniği iyiymiş yani ama uzman kişiler tarafından kullanılması lazım :D

Lotus tarafından 27/Ara/15 21:41 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

sen kartal göz müsün

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

İlk izlediğim anime oldu bu ve gerçekten bayıldım. Ayrıca çeviriler çok bomba :D

Toplam Hit: 4346 Toplam Mesaj: 32
one punch man tek yumruk adam