Öneri Linux Dağıtımı
-
SinusX bunu yazdıETRoot bunu yazdıimlegend bunu yazdı
Ubuntu 13.10 da bazen tam ekran yaparken takılıp kalıyor. daha da geri dönüş olmuyor. Öyle mal mal bekliyor. Hiç bir şey de yapamiyorsun. Mecburen açma kapama düğmesine basıyorum. Birkaç kez daha olursa başka bir işletim sistemine geçeceğim.
Ubuntu çok kasinti bir sistem. Başka önerisi olan var mi
ubuntu değil unity kasıntı olan o yüzden lubuntu öneririmLubuntu kaç gb?
-
LMDE namı diğer Linux mint debian. Gayet hızlı, stabil bir sistem. Netbook'una yüklediğim arkadaşlar oldu onlarda dahi gayet hızlı çalışıyor. 1 Seneye yakın kullandım tavsiye ederim. Ayrıca windows 8.1 yüklersen windows 8'de karşılaştığın saçma sapan şeylerle karşılaşmazsın.
-
depolar geniş olsun diyosan : opensuse, debian, fedora (stabilite sırasına göre yazdım)
değişiklik istiyosan : sabayon
-
pcdoktor636 bunu yazdı
LMDE namı diğer Linux mint debian. Gayet hızlı, stabil bir sistem. Netbook'una yüklediğim arkadaşlar oldu onlarda dahi gayet hızlı çalışıyor. 1 Seneye yakın kullandım tavsiye ederim. Ayrıca windows 8.1 yüklersen windows 8'de karşılaştığın saçma sapan şeylerle karşılaşmazsın.
Şu lanet pc yi başlatsam Windows desteği arayip konuşacağım. Açılmıyor su an. 2-3 flash var cent os ve xubuntu veya lubuntu indirecegim. Ordan diske mi zarar vermişim bi bakayım
-
2 senedir mint kullanıyorum hık demedi daha. ilk kurulum zamanındaki hızı ile çalışıyor.
-
mint debiani tavsiye ederim acayip hizli akiyor mübarek. onu begenmezsende xubuntu.
-
Ubuntuyu kur sonra gnome 2 çak üstüne fıstık ^^ ben öyle kullanıyorum fakat bendede kasıntı oda sanırım ben baya birşeyler sildim ondan
12.04 LTS kullanıyorum ben ama en yenisini kurmanı öneririm bu arada laptop aldıysan bumblebee yi ayarlamayı unutma -
Ka1nsha bunu yazdı
Ubuntuyu kur sonra gnome 2 çak üstüne fıstık ^^ ben öyle kullanıyorum fakat bendede kasıntı oda sanırım ben baya birşeyler sildim ondan
12.04 LTS kullanıyorum ben ama en yenisini kurmanı öneririm bu arada laptop aldıysan bumblebee yi ayarlamayı unutmaBUmblebee ne?
-
Optimus ekran kartlarında linux tam verim vermiyor hatta direk Nvidia gpudan çalıştırıyor bumblebee de bu optimus yerine geçiyor gibi birşey nvidia da çalıştırmak için
konsola optirun firefox,gedit vs yazıyorsun onu yüksekde çalıştırıyor -
Ka1nsha bunu yazdı
Optimus ekran kartlarında linux tam verim vermiyor hatta direk Nvidia gpudan çalıştırıyor bumblebee de bu optimus yerine geçiyor gibi birşey nvidia da çalıştırmak için
konsola optirun firefox,gedit vs yazıyorsun onu yüksekde çalıştırıyorOk. Gusul alıp net cafeye gideceğim. Orda xubuntu ve mint çekerim. Cent OS ile sistemi bir kurtarayim