Operasyon Ergenekon [İnceleme]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek

İnceleme Operasyon Ergenekon

Yazar : Şamil Tayyar   

Kitap hakkındaki şahsi görüşüm : Kitap'ın kurgusu gerçekten etkileyici belgeler düşündürücü kitabın içinde geçen isimleri duyunca gerçekten tüylerim diken diken oldu... Kenan evren gibi paşalardan tutun apo p*çine kadar hepsinin ismi kitapda yer alıyor ama kafama takılan bi nokta varki o beni çok düşündürüyo basın yasağı varken ve hatta avukatlar bile yeterli bilgiye sahip olamıyorken bu kitap nasıl yazılıyor ? Enteresan..

Kitabı okuyan müridler varsa yorumlarıyla konuyu aydınlatabilirler...  

selam gençlik!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kantar31
    kantar31's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    herşey resmi belgelere dayandırılmış,herşey kanıtlı okudum güzel sürükleyici kitap,sonundada telefon konuşmaları var sanıklar arasında sadece orasını okumak için bile indilirilir bi küfürler bi küfürler aman aman

uzun bi süre daha yokum ehtiyarlar... iade-i yorum yapamadıysam kusura bakmayın
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Üfürükten Tayyare..

Derin devlet varsa bu dangalagın ilişkilerinde aranmalı.. Bakın nasıl çıkıyor Akp , Abd , Fettoş la olan ilişkileri..  

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evet resmi belgelere dayali :D en basitinden fotograf bile yalan cikti...danistan saldirisini yapan avukat ile veli kucuk'un fotografi diye medyada pisirilen fotolar foss cikti...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    e-book falan yokmuydu koysaydınız indirirdik bizde :|

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Şu anda tüm Türkiyenin aklında ergenekon ile ilgili soru işaretleri var şamil tayyar mükemmel bi zamanda çıkardı kitabı amacı köşe olmak bence :D

selam gençlik!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

ComputerWolf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Evet resmi belgelere dayali :D en basitinden fotograf bile yalan cikti...danistan saldirisini yapan avukat ile veli kucuk'un fotografi diye medyada pisirilen fotolar foss cikti...

http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=362977 

matematik24.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    ben aldım  daima bir sarı kızdan bahsediyor güzel kitap bence

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PriesTBT
    PriesTBT's avatar
    Erkek
    Ergenekon'un arkası o kadar sağlamki hükümet'e kafa tutabiliyor akp'ye kapatma davası neden açıldı? Laiklik bahane davadan 2 hafta önce hükümet ergenekon operasyonunu başlattı ve bikaç kişiyi içeri aldı kapatma davası ise binevi intikam gibi bişe oldu kanımca :S

selam gençlik!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

compu doğru söyledi.veli küçüğün yanındaki danıştay saldırısını yapan adam dediler azeri bir genç çıktı belçikada yaşayan :D
    aylar geçti bir iddaaname yok.hala anlamıyor musunuz bu davanın amacını?göremiyor musunuz ulusalcı kesimi tahrip etmeye yıpratmaya yönelik olduğunu?
    bugünr kadar neden bir kere olsun kürt mafyasına ve çetelerine karşı böyle hareketler yapılmadı?
    neyse,benim söylemem neyi değiştirir ki,

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    kantar31 bunu yazdı:
    herşey resmi belgelere dayandırılmış,herşey kanıtlı okudum güzel sürükleyici kitap,sonundada telefon konuşmaları var sanıklar arasında sadece orasını okumak için bile indilirilir bi küfürler bi küfürler aman aman

Ben indirme linki göremedim kantarcığım zaten ba$lıktada "inceleme" demi$ arkada$ herhanbir download payla$ımı deil :B
Toplam Hit: 1918 Toplam Mesaj: 15