Organ Bagışı
-
Arkadşlar Organ Bagişi Yapmak istiyorum ama çok düşüncelerim var
Ayrica ilik de vermek istiyorum ama bilmiyorum nasil oluyor cok aci veriyor mu bünyem zayif oldugu için kaldırır mıyım
şeker düşüklügü oluyor igne felan olunca kan alınınca kalp hastasiyim ne zaman ölürüm bilinmez ölmeden bir faydam olsun diye düşünüyorum insanlara cocuklara
-
ottomanmurat bunu yazdı
Arkadşlar Organ Bagişi Yapmak istiyorum ama çok düşüncelerim var
Ayrica ilik de vermek istiyorum ama bilmiyorum nasil oluyor cok aci veriyor mu bünyem zayif oldugu için kaldırır mıyım
şeker düşüklügü oluyor igne felan olunca kan alınınca kalp hastasiyim ne zaman ölürüm bilinmez ölmeden bir faydam olsun diye düşünüyorum insanlara cocuklara
teorik olarak düşünürsek organ bağışı olayında ölmeden bi faydan olmaz :D
ilik nakli için hastanelere gidip kan verebilirsin hocam, senden örneği alıyolar yarın bigün ilik ihityacı olupta seninle eşleşen olursa sana haber veriyolar. ben 3 sene önce bırakmıştımda heralde kimseyle eşleşmedik. ya da ulaşamadılar bilmiyorum şimdi aayende aklıam geldi gidip bi bilgileri güncellemek baştan vermek lazım.
organ bağışıda lazım hakaten zaten ehliyetimi yeniletmem gerekiyodu, orayada işletiveririz :) dini vs boyutuna dair merakın varsa orasını bilemicem araştırmak lazım :D -
Hocam açık ve net ben karşıyım ama hayırlısı olsun inşallah olur :)
Bunuda okumanı tavsıye ediyorum belki olunde ögrencilerin işine yarar :Dhttp://www.haberturk.com/saglik/haber/772940-herkes-onu-konusuyor
-
erdiburak bunu yazdı
Hocam açık ve net ben karşıyım ama hayırlısı olsun inşallah olur :)
Bunuda okumanı tavsıye ediyorum belki olunde ögrencilerin işine yarar :Dhttp://www.haberturk.com/saglik/haber/772940-herkes-onu-konusuyor
bunu geçen bende okudumda :d evet bariz bi kadavra sıkıntısı var tıp fakültelerinde eyv ta, dar kafalıyım ben valal gömülmek istiyorum arkadaş :)
-
Ölen Kimsesizler Pkklılar Teroristler ne güne duruyor
bence ölen pkk lıları teröristler türkiye ye yeter de artar
Dini konusuna gelince Bir insanı Yaşatan insanlıgı yaşatmış olur
benim düşüncem de Verirken Dinsiz Biri olmasın Yaşlı olmasın kürt alevi olmasın Meshep milliyet felan göz ederim sevap olacaksa buna gitsin Adam ALLAHA kurana küfreder sonra günahini ben cekerim
-
ottomanmurat bunu yazdı
Ölen Kimsesizler Pkklılar Teroristler ne güne duruyor
bence ölen pkk lıları teröristler türkiye ye yeter de artar
Dini konusuna gelince Bir insanı Yaşatan insanlıgı yaşatmış olur
benim düşüncem de Verirken Dinsiz Biri olmasın Yaşlı olmasın kürt alevi olmasın Meshep milliyet felan göz ederim sevap olacaksa buna gitsin Adam ALLAHA kurana küfreder sonra günahini ben cekerim
aman hocam , "benim düşüncem" diye konuay girmeyelim hiç :) ben dini açıdan soruyosan araştırman lazım ben yeterli bilgiye sahip değilim cevap veremem manasınad demiştim. Burda herkes şimdi "bence" ile girip kürdü aleviyi karıştırırsa işin içine aboo 20 sayfa post kasarız gene ortalığı ban götürür :D
ayrıca zaten şu an ki kadavra ihtiyacı kimsesizler felan dediğin kesimden sağlanıyo , ama tıp çok olunca yetmiyo. -
Tıp Çok Olunca Yetmiyor Devlet hastanelerinde Göz Göre Göre Öldürüp Kadavra Yapıyorlar Otopsi Bahanesi ile Birçok Hasta nin içi Boşaltılıyor Bunu Biliyorum
-
ottomanmurat bunu yazdı
Tıp Çok Olunca Yetmiyor Devlet hastanelerinde Göz Göre Göre Öldürüp Kadavra Yapıyorlar Otopsi Bahanesi ile Birçok Hasta nin içi Boşaltılıyor Bunu Biliyorum
devlet hastanesinde kadavra olmaz hocam :)
-
20 yıl önce bağışlamıştım organlarımı. Eldeki belge yıprandı diye 2 kez de yenilettim .) Öldükten sonra insanlığa faydalı olacaksa bana istediklerini yapsınlar..
-
http://www.youtube.com/watch?v=i_d_12LN6v0&feature=player_embedded
DanLev tarafından 07/Eyl/12 23:40 tarihinde düzenlenmiştir -
şimdi ben merak ediyorum bu organ bağışında öldün diyelim ailenin nereye haber vermesi gerekiyor yada haber vermesi gerekiyor bir yere vermedin nolucak