Öss İptal Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bugün bi arkadaşımla buluştum tam yürürken babası aradı ve ösym başkanın konuşma yaptığını söledi.radyodan dinliomuş.sınav iptal olabilir fln demiş.ama ben denk gelmedim.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    yannış annamış:) 3 tane soru iptal olabilir demişti...

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek

İptal olma durumu yok bazı sorular iptal sadece......

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bulanik
    bulanik's avatar
    Erkek

imkansız..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Yapçakları işin ta amk şerefsizler ya.adamlar kaç ay kapalı orda soru hazırlanıo bilmemne hiç kimse soru kontrolü yapmıomu bunların ya.böle işmi olur

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.dogrutercih.com/ossde-hatali-soru-saptanirsa-iptal-edilir-726_.html

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

hacı ne iptali.benim kuzen güzel yapmış sınavı yakmalayalım çocugu ya.Bugüne bugün adamı çalıştırdım,tatil ısmarlıyor bana... :)o

Yok yok kedidir o kedi.3 soru iptal edilecek felan diyorlardı. :) Yine de umarım herkes istediği yere gider.Valla zor kurtulun da gidin. Tatili kapın benim gibi :))

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    FeRoCi bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.dogrutercih.com/ossde-hatali-soru-saptanirsa-iptal-edilir-726_.html

-----------------------------

Eyw. hocam 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

http://www.haberler.com/uc-soruda-problem-var-haberi/

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    Türkçedeki bir tane soru kesin iptal olması lazım :S

Şu yalnızca güneşte yürüyenler diyen varya aslında soruda yanlkıslık yok ama cevap yanlış bunun zor işleri başarmak için çeşitli ortamlara ayak uydurmakla mı daha çok ilgisi var yoksa, seçici olanların zorluklarla karsılasması muhtemeldir in mi ? yalnızca güneşli günlerde yürümek zaten baslı basına bir seçicilik olamaz mı ?

Troubles'll come & they'll pass
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Fizik 2 sorusundaki açısal ivmede doğru cevap.

Bende 1 ve 2 yapmıştım. D şıkkını yani. Ama öss yalnız 1 a şıkkını doğru şık olarak gösterdi. Bu sorunun şıkkı değişirse bi 1000 kişinin önüne geçerim valla : ) 1,10 küsür puan fırlarım. 1,25 kara geçerim yani.

Tarih sorusu bence değişmemeli. Çünkü bende c şıkkı yaptım. Yani tımarlı sipahi sayısı artar cevabı. İptal olmasın bu soru :( Türkçe gramer sorusunu zaten boş bırakmıştım iptal olsun a.q. :D Türkçedeki tek boşum oydu.

Toplam Hit: 8726 Toplam Mesaj: 42