Öss İptal Mi ?
-
Arkadaşlar bugün bi arkadaşımla buluştum tam yürürken babası aradı ve ösym başkanın konuşma yaptığını söledi.radyodan dinliomuş.sınav iptal olabilir fln demiş.ama ben denk gelmedim.bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı ?
-
yannış annamış:) 3 tane soru iptal olabilir demişti...
-
İptal olma durumu yok bazı sorular iptal sadece......
-
imkansız..
-
Yapçakları işin ta amk şerefsizler ya.adamlar kaç ay kapalı orda soru hazırlanıo bilmemne hiç kimse soru kontrolü yapmıomu bunların ya.böle işmi olur
-
-
hacı ne iptali.benim kuzen güzel yapmış sınavı yakmalayalım çocugu ya.Bugüne bugün adamı çalıştırdım,tatil ısmarlıyor bana... :)o
Yok yok kedidir o kedi.3 soru iptal edilecek felan diyorlardı. :) Yine de umarım herkes istediği yere gider.Valla zor kurtulun da gidin. Tatili kapın benim gibi :))
-
FeRoCi bunu yazdı:
-----------------------------http://www.dogrutercih.com/ossde-hatali-soru-saptanirsa-iptal-edilir-726_.html
-----------------------------Eyw. hocam
-
-
Türkçedeki bir tane soru kesin iptal olması lazım :S
Şu yalnızca güneşte yürüyenler diyen varya aslında soruda yanlkıslık yok ama cevap yanlış bunun zor işleri başarmak için çeşitli ortamlara ayak uydurmakla mı daha çok ilgisi var yoksa, seçici olanların zorluklarla karsılasması muhtemeldir in mi ? yalnızca güneşli günlerde yürümek zaten baslı basına bir seçicilik olamaz mı ? -
Fizik 2 sorusundaki açısal ivmede doğru cevap.
Bende 1 ve 2 yapmıştım. D şıkkını yani. Ama öss yalnız 1 a şıkkını doğru şık olarak gösterdi. Bu sorunun şıkkı değişirse bi 1000 kişinin önüne geçerim valla : ) 1,10 küsür puan fırlarım. 1,25 kara geçerim yani.
Tarih sorusu bence değişmemeli. Çünkü bende c şıkkı yaptım. Yani tımarlı sipahi sayısı artar cevabı. İptal olmasın bu soru :( Türkçe gramer sorusunu zaten boş bırakmıştım iptal olsun a.q. :D Türkçedeki tek boşum oydu.