ÖSS Ve YDS Sonuçları Bugün Açıklanıyor.
-
-
birazdan site pörtlemesse iyidir walla amk. :D herkes yazssın snuçları naptinz ne ettiniz :F
-
XCoder bunu yazdı:
-----------------------------beyler şimdi abanıcak ya millet biz de giremiyecez ( ya da biz abanıcaz onlar giremeyecek :D ) buna bi çözüm bulabilir miyiz?
Örn proxy ya da anonymouse.org falan gibi ya da youtuba girerken kullandığımız dnsler gibi bi faydası olur mu acaba?
-----------------------------no
-
nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------birazdan site pörtlemesse iyidir walla amk. :D herkes yazssın snuçları naptinz ne ettiniz :F
-----------------------------
Ben erkenden yazayım:Barajı geçemedim:$ -
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------polis meslek yüksek okulu sınavı için kayıt falan ne zaman oluyor yaş sınırı var mı detayları bilen varmı ?
-----------------------------http://pmyo.egm.gov.tr/index.php?pid=12 burayı bir incele ...
-
en düşük puanı alan mürid e ödül vardı öyle bi başlık açılmıştı canını sıkma bende aynı :S :|
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------nickneyime bunu yazdı:
-----------------------------birazdan site pörtlemesse iyidir walla amk. :D herkes yazssın snuçları naptinz ne ettiniz :F
Ben erkenden yazayım:Barajı geçemedim:$
-----------------------------:S :| yapma olm :S
of :S
-
bigwave bunu yazdı:
-----------------------------en düşük puanı alan mürid e ödül vardı öyle bi başlık açılmıştı canını sıkma bende aynı :S :|
Ödülleri kaptım diycemde öyle bahtsız adamım ki ödülleri verecek adam banlandın:| Gambler yaptım bile:| -
dakikalar yaklasiyorrrrrr....... 3,5 3,5 3,5 3,5
-
beyler ösym tercih kılavuzunu ne zaman yayınlar?