Osurukla Çalışan Araba
-
Selam beyler bildiğiniz üzere insanlar osurur :).Osuruğun yapısında metan hidrojen oksijen vardır.Güzümüzde birçok uzaktan kumandalı araba nitromethane adı verilen bir yakıttan oluşuyor.Acabaa onu gerçek bir arabaya uygulayabilirmiyiz.
Adım 1:sabah kuru fasülye-öğren barbunya -aksaş gene kurufasülye ve piyaz yanındada ayran.Bynu bir güzel yiyoruz
Adım 2:Daha sonra osuruklarımızı bir yerde depolamamız gerek
Adım 3:Depo edilen kapa bir boru takaız ve onu lieblig soğutucuya bağlarız.Bu aşamada elimizde sıvı osuruk kalır.
Adım 4:Bu esnada bir behere nitrik asit ve sülfürük asit konur sıcaklığın mümkün olduğunca düşük kalması sağlanırr ve sıvı osuruğumuz dökülür
Adım 5:Şimdi elimizde nitro osuruk kalmaktadır.Bir nevi nitromethane yani yakıt bu karışıma hint yağı falan ekleyerek tam anlamı ile bir yakıt yapabiliriz.
Bu karışım uzaktan kumandalı araçarda başarı ile uygulanmaktadır ve ortalama 80 km hız yapabilmektedirler.Gerçek araabalara uygun motor yapılırsa
artık herkes bedava ulaşım yapabilecek.Ayrıca fasülyeye %300 zam yapılması muhtemel olacak
Yukarıda anlatılanların olmama ihtimali tabiki var ama olma ihtimalide var ne demişler imposibble is nothing!!!
Yorumları alayım....
-
zaten osuruk doğal lpg :D bizde arkadaşın arabada kullanmayı düşünüoduk :)
-
bencede olabilitesi bayağı yüksek yani :D
-
hayvan dıçkılarından zaten birşeyler yapılmaya çalışılıyo..
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------
hayvan dıçkılarından zaten birşeyler yapılmaya çalışılıyo..
zuhahha -
Osuruk deyip geçmemek lazım. :|
-
bizde bu kafayla bor varken ancak bokla, osuruukla arabaya yaparız
-
bor la pek yakıt yapabileceğini sanmıyorum çünkü bordan mesela borax falan yapılıyor bunlarda borcam yapımında kulllanılıyor yani yanmamayı ısıya sağlamlığı saplıyor bize güzel yanan yakıt lazım bor anca onu söndürür
-
aferin. vites kolunuda eşşek zkinden yaparsın süper olur
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------ne alaka kkonunun içine zıçmakta ustune yok
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------:D al işte yorum istiyordun :D:D