Otrivine
-
kullanma kullandırtma 6 7 saattir burnum çeşme gibi. ve şuan yanmaya başladı. bu akıntı durur mu lan ?
eve kim nasıl soktu bilmiyorum burun spreyi yazıyordu sıktım hiç bakmadım da ya lanet olsun.
-
bilmeyenler içn
https://eksisozluk.com/otrivine--98721
HeadBanger tarafından 19/Eki/13 06:21 tarihinde düzenlenmiştir -
agiz icin uyusana kadar buz ye , gecer
-
diş sıkıntılı yok mu başka çare. kendi kendine geçerm i ki
-
bildiğim kadarıyla çare yok, ama şunu yapabilirsin:
ılık suya biraz tuz > genize kadar çekmek > ne varsa çıkarmak.
bu rahatlatır seni. bu tarz spreyler cidden hiç sağlıklı değil. en güzeli verdiğim iksir. (pek iksir denemese de)
işin bittikten sonra sadece ılık suyla burnunu temizle viks varsa burun kenarlarına sür ve daha dokunma.
-
Ovv .) Yandın sen dostum :D Hala kurtulamadım. Tek tavsiyem kesinlikle zorda kalsan da o ilacı sıkma. Uyuma ama yine de sıkma o ilacı.
-
çok kullanırsan burnundaki etlerde şişme ve sarkma meydana gelir ve bu da burnunda tıkanıklık yapar. sen ondan da kurtulmak için sıkarsın ve artık işe yaramayan spreyi bırakıp kbb ye gidersin ama artık çok geçtir ameliyat olmak zorunda kalırsın
genel olarak işleyiş böyle...
-
yanlışlıkla 3 ay düzenli kullandım (bilmeden ne sikim olduğunu) bıraktım ilk 2 gün feci arıyosun tıkanıklıktan yana onun yerine bi tane normal burun spreyi al o az az açacak 2 haftaya toparlar
-
Yalnız kullandığım zamanlarda kafa yapıyordu :) Fazla oksijen kafa yaptığı için gerçekten rahatlatıyordu. 5 günden fazla kullanılmaması lazım.
-
DevilRullz bunu yazdı
Yalnız kullandığım zamanlarda kafa yapıyordu :) Fazla oksijen kafa yaptığı için gerçekten rahatlatıyordu. 5 günden fazla kullanılmaması lazım.
ne oksijeni lan pseudoefedrine'dendir o :D
-
bi tane göz damlası vardı bir aralar. buruna damlatılınca acayip bi kafa yaşatıyodu. o geldi aklıma üzüldüm :/