Pembe Metrobüs
-
sokaklarında pembe-mavi diye ayrılması gerekir sokaklarda çok taciz oluyor,
hükümet hergün bizi sikiyor hükümeti nasıl ayırıcaz -
güzel bi düşünce
çoğu zaman çok sıkışık oluyo
annemin kız kardeşimin kız arkadaşımın boyle bi metrobüse binmesini istemezdim pembesi olsun ona binsinler -
irem27 bunu yazdı:
-----------------------------maserati bunu yazdı:
-----------------------------dogma buyume istanbulluyum
ben bunu seriata gitme olarak gormuyorum bence bir sorun yok
-----------------------------
O yesil otobuse bindiginiz zaman anlayacaksiniz nereye goturdugunu ...
-----------------------------otobusteki kiz sayisi beni niye ilgilendirsin ki ne alaka
-
Ne kadar çok paranoyak var ya.
Kadına verilen değerin düştüğünü mü gösterir yoksa arttığını mı gösterir. Bana göre arttığını gösterir.
Kesinleşmiş bir şey var mı yok. Öyleyse Ne dert ediyorsunuz. Yıllardır laiklik elden gidiyor denildi hani nereye gitti hiçbir yere.
Ancak zulmedilenlere yapılanlar kaldı. Sırf laiklik uğruna. Hala daha numuneleri var.
Sonra kötü birşey mi düşünmüşler. İsteyen istediğine binsin diyor. Yine seçimi kadınlara bırakıyor.
Esmerer, ''Bize göre her 3-4 araçtan sonra 1 adet pembe renkli metrobüsün isteyen kadın yolcular için sefere konulması gerekmektedir. İsteyen kadın yolcular normal seferlerdeki araçları, isteyenler de pembe renklileri kullanarak seyahat edeceklerdir. Bu uygulama kadınların olumsuz seyahat koşullarını asgariye indirecek ve hanımlara huzurlu yolculuk etme imkanı sağlayacaktır'' şeklinde konuştu.
-
iyi gay ve eşcinsel takımındaki ibneler de mor istiyoruz derler :D mor panjurlu metrobüslerimiz olur
-
pembe himmmm. ok.
digerine binen kadinlar son durakta taslanacakmi ?
-
Anne
Kız Kardeş
Kız Arkadaş açısından düşünürsek çok çok iyi bir uygulama.
Ancak yöneticile kendi ailelerinden ziyade sapıtmış avrupa ülkeleriyle birlikte düşündükleri için ayrımcılık ayağına kabul etmeyeceklerdir.
Kadınlar erkeklerden zayıftır ve korunması gerekir. Saygı duyulması gerekir.
Ancak,
Feminist kadınların halt yemesi bizi sapıklaştırdı kabalaştırdı.
Kabul olunmayacağı kesin.
Ama fikir güzel.
-
maserati bunu yazdı:
-----------------------------irem27 bunu yazdı:
-----------------------------maserati bunu yazdı:
-----------------------------dogma buyume istanbulluyum
ben bunu seriata gitme olarak gormuyorum bence bir sorun yok
O yesil otobuse bindiginiz zaman anlayacaksiniz nereye goturdugunu ...
-----------------------------otobusteki kiz sayisi beni niye ilgilendirsin ki ne alaka
-----------------------------Haremlik Selamlik diye ayrilmis pembe yesil otobuslerde mi seyahat etmek istiyorsunuz ? Cok acele isiniz var bekliyorsunuz hep
pembe otobus geliyor , yesil otobus bir turlu gelmiyor , dogrusu bu soruyu o anda cevap vermenizi cok isterdim .
kadinlari mutlu etmenin yada korumanin yolu pembe otobuslerden gecmiyor , sen once erkekleri egit,kadina siddet dursun,kadina sarkintilik dursun,kadini mal gibi gormek dursun ve kanunlarla bunu uygulat.iste kadinlari korumak pembe otobuse bindirmekten cok daha guzel sonuclar verir,kadin haklarinda pembe otobus cozum degildir,bu ayrimciliktir.Butun dunyada kadin haklari icin cok ozel kanunlar cikarilmistir hala kadinlarin olduruldugu bir ulkede kadin korunmak icin pembe otobuse binecek-mis ... yani buna kargalar bile guler :))
-
imlegend bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar çok paranoyak var ya.
Kadına verilen değerin düştüğünü mü gösterir yoksa arttığını mı gösterir. Bana göre arttığını gösterir.
Kesinleşmiş bir şey var mı yok. Öyleyse Ne dert ediyorsunuz. Yıllardır laiklik elden gidiyor denildi hani nereye gitti hiçbir yere.
Ancak zulmedilenlere yapılanlar kaldı. Sırf laiklik uğruna. Hala daha numuneleri var.
Sonra kötü birşey mi düşünmüşler. İsteyen istediğine binsin diyor. Yine seçimi kadınlara bırakıyor.
Esmerer, ''Bize göre her 3-4 araçtan sonra 1 adet pembe renkli metrobüsün isteyen kadın yolcular için sefere konulması gerekmektedir. İsteyen kadın yolcular normal seferlerdeki araçları, isteyenler de pembe renklileri kullanarak seyahat edeceklerdir. Bu uygulama kadınların olumsuz seyahat koşullarını asgariye indirecek ve hanımlara huzurlu yolculuk etme imkanı sağlayacaktır'' şeklinde konuştu.
Ne kadar iyimsersin sen öyle. Amerika da Irak'a demokrasi götürmek için gitti dimi? Böyle bir şeyin düşünülmesi bile mide bulandırıcı. Hocam normal metrobüse binen bir kadın her türlü tacizi hak ediyor o halde. Kralı gelse aksini iddaa edemez, demezler mi o kadına, "Pembesi arkada. Ona binseydin!"Seferler sıklaşsın, tacize karşı güvenlik önlemleri arttırılsın demek yerine, "Hiç uğraşmayalım biz, ayıralım gitsin" diyorlar. Hani istediklerinde de yapabiliyorlar. Bkz. Taksim. Ama yok olmaz! İlle ayrılacak çünkü sizin anladığınız, kabullendiğiniz tek çözüm yolu bu. O zaman sokakları da ayıralım, erkeklerle kadınların sokağa çıkış saatleri ayarlansın. Git bir araştır, tecavüz vb. olaylar sokakta mı oluyor yoksa metrobüste mi?
-
Sevgilimin kardesimim o hallere dusebilecegini dusununce destekliymrum