Pet Shop

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

merhaba müritler kız arkadaşımın besledigi tavşan oda arkadaşının mallagı yüzünden öldü yeni bir tavşan alıcam fakat kız arkadaşım kocaelinde okuyo ben denizlideyim  online alabilecegim bir petshop sitesi var mıdır bildiginiz güvenilir filan pet kargosu olan hayvana eziyet çektirmeden ulaştırabilecek 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

online hayvan satışı yasak  diyebiliyorum 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Kendısını göremedım ama sanırım sadece Aksesuarlarını gonderıyorlar ONLINE ...

https://www.google.com.tr/#q=online+pet+shop

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Hayvanların  mal gibi alınıp satılmasına karşıyım o tavşanda diğeri gibi ölecek bu günaha ortak olacaksın kız arkadaşına şirinlik yapayım derken benden söylemesi

karakutu tarafından 10/Mar/14 19:15 tarihinde düzenlenmiştir

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

online olarak hayvan mı alıcaksın yazdığın mantıklı mı?.Arkadaşın yoksa unut.Eğer böyle siteler varsa yazın da şikayet edelim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saatci
    muaythaist
    muaythaist's avatar
    Erkek

konuyu "kocaeli'de olan bir mürit tavşan alıp şu adrese götürebilir mi, yol + yemek parası + teşekkür benden" şeklinde açmayı deneyebilirsin.

muaythaist tarafından 10/Mar/14 20:06 tarihinde düzenlenmiştir

Ali & Dua & Zeynep & Ayşe'nin Babası
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek

sahibinden.com'da evcil hayvan bölümüne girersen hepsinin "Gönüllü Sahiplendirme" statüsünde olduğunu görürsün. Seç beğen, ailesi ol.

Subtitle tarafından 10/Mar/14 21:11 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

Online hayvan satışı yasak hocam el altından almazsan tabi. Ücretsiz sahiplendirme hizmetleri var.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Subtitle bunu yazdı

sahibinden.com'da evcil hayvan bölümüne girersen hepsinin "Gönüllü Sahiplendirme" statüsünde olduğunu görürsün. Seç beğen, ailesi ol.

Yalan cogu hocam adam yazmis jako sahiplendiriyoruz diye aradim filan adam yok satisi yasak diye yapiyoruz oyle defi bi defada iguana icin yazdim aynisini dediler. 

İnanmayin onlara .

Bi murid yardimci olur bence.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Usta kocaelinde oturuyorum,hafta sonu petshoplardan tavşan fiyatlarına bakabilirim,uyarsa eşimle beraber kız arkadaşına ulaştırabilirim de.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CosTeR
    CosTeR's avatar
    Erkek

yav arkadaş hemen doluşmuş  ''hayvan severler'' biri demiş yine ölecek yav hocam bi git allah aşkına bilip bilmeden konusma şirinlik filan yaptıgımda yok zaten evlerinde besliyorlar 2 tane tavşan bilip bilmeden konşuyon gelmişin buraya oda arkadaşı sevicem diye çıkarmış yuvasında odanın kapısınıda açık unutunca olan olmuş

biride demiş online hayvan mı alıcan şikayet edelim siteyi filan cart curt siktir lan  insan satıyorlar amk bi ton kadın pazarlıyorlar sitelerde sen burada artistik yapıcam die şikayet edelim diyon insanın satıldıgı kiralandıgı siteyi şikayet etmeyen adam gelmiş buarada ne yazıyo

kardeşim benim online diye belirtmem öncelike fiyat-tür-resim-aksesuar ile ilgili net bilgi almak tabikide arkadaşım alıcak seçtigimiz hayvanı bilip bilmeden artistik yapıyonuz milleti galeyana getirip konuyu piç ediceksiniz sonra kızdı mı kızdı oluyoruz

CosTeR tarafından 11/Mar/14 00:51 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 2200 Toplam Mesaj: 15