Photoshop CC Temelleri
-
Hoca kimse sana özel birşey demek istemiyor aslında.Yani genelde hep bu tarz şeylerle karşılaştıkları için.Bende arkadaşlara katılıyorum yalnış anlama.Tabi ki böyle dedik diye hevesin kaçmasın sen devam et hocam.
-
Bir arkadaşımız böyle yüzlerce ders var dedi. (Temel seviyede )Diğer arkadaş ilk dersten yanlış başlangıç dosya açmak , pixel vb. şeyleri anlatsanız dedi. Yani daha da temele inmemi istedi.
Paylaştığım videoyu izleseler ikiside gereksiz yorum yaptığını anlayacak. Neden mi ? Ben temel eğitim seti hazırlamıyorum yani temel eğitim setlerinde olduğu gibi pixel nedir , dosya açma yöntemleri vs. anlatmayacağım. Dolayısıyla o yüzlerce temel eğitim setinden birini hazırlamış olmuyorum. Video da belirttiğim gibi temelde after effect vb. video düzenleme programı kullananlar için photoshop özelliklerinden bahsedeceğim. Videoyu izlemeden yorum yapıldığı için bunlar oluyor.
Ayrıca herkesi mutlu etmek imkansız. Birisi temel dersler çok diyor diğeri temelden anlatmaya başlasana diyor. Ne yapalım şimdi ?
Her zaman dediğim gibi önce ne anlatıldığı yada ne planlandığını kavrayın sonra gerekir ise yapıcı eleştirilerde bulunun. -
hasato bunu yazdı
Beğenmediysen izleme güzel kardeşim. Zorla mı izletiyorum ? Yapıcı eleştiri yapmayı öğrenin artık. Ben size diksiyonum düzgün , harika Türkçe konuşuyorum mu dedim? Yada resmi bir eğitim seti mi hazırlıyorum. Gündelik hayatta nasıl konuşuyorsam videolarda da o şekilde ders anlatıyorum. Burası benim Youtube Kanalım başka değişle kişisel kanalım.Beğenen izler , beğenmeyen izlemez.
İlk dersten bu olur mu diyorsun. Bak bu senin fikrin. Bana göre oluyor ki anlattım . Zaten temel eğitim seti hazırlamıyorum. Videoyu ileri sararak mı izliyorsunuz ? Önce bu eğitim seti kapsamında neye değineceğimi anlayın. Sonra yaptığınız yorumların ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksınız.
Lütfen beğenmiyorum diye yorum yapmayın. Beğenmediysen izleme BU KADAR BASİT.Boş eleştiriler ile konu kabarmasın.Hocam sen bu başlığı niye açtın o zaman? Olumsuz yorum duyunca hemen celalleneceksen foruma başlık açmayacaksın.
Ayrıca kimse istisnasız yaptığın işi beğenmek zorunda değil. Eleştirinin temelinde bu var. Eleştiri kaldıramıyorsanız lütfen başlık açmayın. "Helal kanka süper iş" yazmadık diye mi bu hiddet?
İzlememiş olsaydım birebir söylediğin lafları nasıl bilebilirdim? Aynen söylediğin sözler üzerinden eleştiride bulunabildiğime göre izlemişim öyle değil mi?
Beğenip beğenmemeye izledikten sonra ben izleyici olarak karar veririm. Forum ortamındaysak ta bunu özgürce belirtip belirtmeme hakkı benim, senin değil.
Olumsuz yanıt istemiyorsanız kozanıza kapanıp kendi kendinize blog tarzında takılmanızı öneririm. Gerçek dünyada insanlar bazı şeylere sizin gibi bakamayabiliyor, bu gerçeği sindirmeniz lazım. Kaldı ki yorumumda kati bir kötülemede de bulunmadım. Tavsiyede bulundum. Sanki propaganda yapıp "bunu izlemeyin rezalet" demişim gibi saldırgan yorum atıyorsun.
Böyle ders anlatılmaz, böyle yardımda bulunulmaz. Her olumsuz tepkide böyle geri dönüş yapacaksan şimdiden kanalının geleceğini söyleyeyim, tutmayacak.
Haydi kolay gelsin.
-
Hacı sen yanlış anlamışsın.Ben senin için yaptım eleştiriyi ve çok kırıcı bişeyde söylemedim.Hani yapacaksan mesela theboston falan gibi tamamen temelden alıp en yüksek seviyelere kadar götüren setler o zaman olur.Ama yine diyorum temel olan şeyleri anlatırsan kanalın gelişmez.Çeşitli bir çok video koyman lazım.
Al mesela bu adamın kanalına 2014 ün başında üye oldum 290 bin küsür abonesi vardı şimdi olmuş 500 bin küsür
https://www.youtube.com/user/DrawWithJazza
Sen emek verip ortaya bişey koyuyon aynen beğenen izler beğenmeyen izlemez.Kimsenin senin hevesini kırmaya hakkı yok.Benimkisi hem merakdan sordum hemde bir tavsiye niteliğinde bişeydi.
Kolay gelsin.
-
Güzel kardeşim hepsi zamanla olacak şeyler . Kimseyi kırmak istemem sanal ortamda olsa kalp kırmayı sevmem ... After Effect derslerini takip edenler uygulamalı paylaşımlarımı görmüşlerdir . Photoshopta da aynı mantık ile ilerlemek istiyorum
Kimse art niyet taşımıyor farkındayım .. eleştirilere kapalı değilimdir diğer konularıma bakarsanız görebilirsiniz .
İletişim kopuklugundan böyle oldu sanırım . Önerilerinizi dikkate alacağım . Teşekkür ederim .
-
Arkadaş after effetcs ve photoshop beraber calısmak isteyenler için temelden almış. photoshopu temelden almamış. yanlış anlaılma var. hocam takip ediyorum bırakma devam et.
-
Aynen devam. Nerede ikamet ediyorsun bu arada. Yakinda olup birebir ders almayi istiyorum. Varmi osmaniyede after effect egitimi verebilecek bos zamanlarda
-
Bunu buraya koyarsan olumlu olumsuz tüm eleştirilere açık olacaksın hocam. Öyle kendi egonu tatmin etmek için çektiğin videoyu buraya atıp pozitif eleştiri beklemen çok saçma yani. Sen kendi yaptığın işi beğendiğin için tüm insanlık bu işe onay verecek değil. İnsanların çoğunluğu yaptığın işi beğenmiyor, negatif eleştiri yapıyorsa ozaman "olumlu eleştiri yapmayı öğrenin" demek yerine hatalarımı bir sonraki video da düzeltirim veya bir daha video çekmem diyebilirsin. 1ay önce üye olup sağa sola fırça atamazsın.
Eleştiriler şu yönde.
İnternette türkçe olarak bulunan tüm diğer PS videolarından farkın nedir?
Anlatım yaptığın dil genel olarak yetersiz.Sen hatayı başlangıçta yaptın hocam kusura bakma. İnsanlara şunu diyebilirdin. " İleride anlatacağım konular için giriş yapmak zorundayım. Herkez daha önce PS başlangıcı almış olmayabilir. Başlagıcı böyle yapıp 1-2 video sonra asıl konuya gireceğim" Bunu kendini beğenmiş tavrından uzak durarak söylesen kimse sana bişey demezdi burada.
-
Güzel kardeşim haklısın benim egom tavan yapmış durumda , kendini beğenmiş bir insanım. O yüzden daha fazla yorum yapmayın. Beğenmiyorsanız izlemeyin. Ben paylaşıyorum elbet izleyecek kişiler olacaktır. Siz lerde kendi beklentirlerini karşılayacak videolar bulup onları izlersiniz.
-
eyv en yakin zamanda baslicam izlemeye
photoshop adobe photoshop cc photoshop cc dersleri photoshop dersleri