Php Site Hack Yardım
-
Bir siteyi hacklemek için yok php bilmekmiş yok efendim mysql bilmekmiş geçin bunları.
Siteyi hacklemek için 3 şey şarttır.
1-Kotasız adsl (4096mbit olmalı)
2-Php çözümleyici program (programın adını vermeyeceğim)
3- Sabır
Bilgisayarın 2 günden 1 haftaya kadar sürede bir siteyi kökten silebilir. Alıntı değildir. Taklitlerinden kaçının.
-
SQueaL bunu yazdı:
-----------------------------Olum get once bi php oğren ondan sonra hacklersin ;
Hadi gülüm yandan yandan parçasınıda benişm için dinle
a.q hack işini millet çoçuk oyuncağı sanmaya başladı ne iştir muridler
-----------------------------walla bu devirde lamer cogaldı gecen cocugun biri gelmiş dershande artislik yapıo olum msn donduruom falan die millette bunu dinlio kızlara hava atmak tabi amacı sus la lamer dedim cocuga cocuk mal mal uzun uzun baktı yok olum falaln dedide bozuldu cıksıta geldi lamer ne demk die sordu bende kısaca sensın dedim :D
-
Turkchaos bunu yazdı:
-----------------------------Bir siteyi hacklemek için yok php bilmekmiş yok efendim mysql bilmekmiş geçin bunları.
3- Sabır
Bilgisayarın 2 günden 1 haftaya kadar sürede bir siteyi kökten silebilir. Alıntı değildir. Taklitlerinden kaçının.
-----------------------------Muhauhaha la ddos yapacam desen tamam derizde, kökten silecem fln demişsin
O halde caponlarda 1 gbit hat var tüm sitelerin ebesini belleyecekler :|
-
SPY-CX5 bunu yazdı:
-----------------------------
Turkchaos bunu yazdı:
-----------------------------Bir siteyi hacklemek için yok php bilmekmiş yok efendim mysql bilmekmiş geçin bunları.
3- Sabır
-----------------------------Muhauhaha la ddos yapacam desen tamam derizde, kökten silecem fln demişsin
-----------------------------domaini hacklesem yeter kardeş
-
ben büyüyünce heygır olacam :)
-
Turkchaos bunu yazdı:
SPY-CX5 bunu yazdı:
Turkchaos bunu yazdı:
3- Sabır
-----------------------------domaini hacklesem yeter kardeş
-----------------------------php cozumleyiciylemi hackleycen domaini php cozumleyici derken ne kasteddin abi bizede versene o programı
-
Agzi olan konusyor cogu fromma üyeyim vede insanlar artık birbirine guvenmiyor biri bir program veriyor acaba saglami Bide bilip bilmeyen herkez birseyler yaziyor Sonra dolu bilgi kirliligi olsuyor formlar bilgi almak icindir ama ben hep sohbet görüyorum form larin cogunda Belki buna sınır getirilmeye bilir ama insanlara yarari olmayan yazilari yada atısmalari Mod arkadaslarimdan rica ediyorum silin bizde böyle sonucu bos tartısmalar okumak zorunda kalmayalim Saygilar............
TurkBlade
-
ARKADAŞ NE OLMUŞ BU TAHRİBATA YA!ÇOLUK ÇOCUK KONUŞMASI HEP BE...YAPMAYIN BUNU YA..YOK MU BURADA BÜYÜK AKLI BAŞINDA BİRİLERİ LÜTFEN...PHP SİTE HACKLEMEK DİYE ARADIM BİLGİ VEREN YOK HEP ÖĞÜT HEP ÖĞÜT...KUSURA BAKMAYIN AMA BURADA KALİTELİ PAYLAŞIM KALMAMIŞ SANIRIM...
-
şimdi sen aynı konuyu tahribat dısında forumlarada yazarsın garanti. oralarda sana otomatik hack yapan dosyalarda gönderirler. sende o dosyayı açrsın.. ama doğal evreyi tamamlamak için yola bir yerden başlamak gerek. işletim sistemi cdlerini hazırla, format atmayı biliyorsan sorun yok, yardır gitsin. düşe kalka :D
-
8 sene öncesinden hortlatılmış ibretlik konu. bunları soran, cevap vereneler falan nerelerde acaba..