Php Ve Javascript Ten Anlayan Arkadaslar Su Koda Bakabılırmısınız
-
AlpereN bunu yazdı:
-----------------------------
invalid XML markupload is not definedaynen aynı hata hocam
-----------------------------o zaman
<?php=$ii?> yazan yerlere eski yöntem <?php echo $ii; ?> yaz garanti olsun :D o zaman görür
-
tamamdır calıstı
hocam sana nedesem ne kadar tesekur etsem azdır ...
dunden beri kafayı yedirti bana bu dongu cok saolsın hakkını helal et hocam
-
AlpereN bunu yazdı:
tamamdır calıstı
hocam sana nedesem ne kadar tesekur etsem azdır ...
dunden beri kafayı yedirti bana bu dongu cok saolsın hakkını helal et hocam
-----------------------------bişey değil hacı :D çalışmasına sevindim.müritler arasında lafı bile olmaz :F paylaşımcı ruh rulez.
-
eyw hocam saolsın tekrar sana birtane mantık sorusu sorayım cunku bu kod a bir olay implement edecem
ama nasıl yapcagım hakında mantık uretemiyorum uykularımı kacırıyor desem yeridir
olay su database de x ve y olmak uzere bır suru kordinat var her x y kordinati bir noktayi belirtiyor ..benım yapmam gereken tum noktaları bir sorgudan gecirip birbirine yakın olan
noktaları bulup bunları kumelendırmem lazım ...
bu olayı nasıl yapabılırım acaba ?
-
AlpereN bunu yazdı:
eyw hocam saolsın tekrar sana birtane mantık sorusu sorayım cunku bu kod a bir olay implement edecem
ama nasıl yapcagım hakında mantık uretemiyorum uykularımı kacırıyor desem yeridir
olay su database de x ve y olmak uzere bır suru kordinat var her x y kordinati bir noktayi belirtiyor ..benım yapmam gereken tum noktaları bir sorgudan gecirip birbirine yakın olan
noktaları bulup bunları kumelendırmem lazım ...
bu olayı nasıl yapabılırım acaba ?
-----------------------------yakınlık derken +/- kaç puan aralığı olcak ?
-
yakın noktalar arasında arasında bir birim olcak ve hepsi + olcak diyelim ...
-
http://www.dtreg.com/kmeans.htm bu linkte ornek resim var yakın noktaları C1 ve C2 diye kumelendirmiş bende buna benzer birsey yapmam lazım incelersen daha iyi anlarsin beni
-
AlpereN bunu yazdı:
yakın noktalar arasında arasında bir birim olcak ve hepsi + olcak diyelim ...
-----------------------------veri tabanından 2 örnek veri ve veri tabanı yapısını da atabilirsen :F kurcalayıp çözülebilir.
-
atıyorum
-
http://rapidshare.com/files/429759861/db.sql.zip ornek database im burda